διακόσμηση τοίχων εξωτερικού χώρου

7 Λύσεις για διακόσμηση τοίχου σε εξωτερικό χώρο!

Ένα σημείο στα σπίτια όπου δε δίνεται και πολύ σημασία είναι οι τοίχοι των εξωτερικών χώρων. Έτσι, συχνά μένουν απεριποίητοι και χωρίς κάποιο διακοσμητικό στοιχείο που θα δώσει ενδιαφέρον στο decor της αυλής.

Εδώ στο exypnes-idees.gr συγκεντρώσαμε 7 υπέροχες προτάσεις για ωραία διακόσμηση τοίχων που θα αναβαθμίσουν τον κήπο σου. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες και προσάρμοσέ τις στον δικό σου χώρο!

Πως να διακοσμήσεις τους τοίχους στην αυλή του σπιτιού!

 

1. Διακοσμητικά καφάσια στους τοίχους της αυλής!

διακοσμητικά καφάσια στο κήπο

Μια οικονομική λύση για διακόσμηση στους τοίχους της αυλής είναι να βάλεις διάφορα καφάσια σε ποικιλία μεγεθών και σε τυχαία στοίχιση. Μέσα μάλιστα μπορείς να τα διακοσμήσεις με φυτά και άλλα διακοσμητικά για πλούσιο decor!

Δες επίσης: 6 Ιδέες διακόσμησης για τοίχους εξωτερικού χώρου!

2. Plant wall στον εξωτερικό σου χώρο!

διακόσμηση κήπου

Οι plant walls είναι τάση στη διακόσμηση εξωτερικού χώρου. Η πρασινάδα στο τοίχο θα ζωντανέψει πολύ τον εξωτερικό σου χώρο και θα τον ανανεώσει!

Δες επίσης: 4 Οικονομικές λύσεις για πάτωμα εξωτερικού χώρου!

3. Ξύλινη κατασκευή για τους τοίχους της αυλής!

ξύλινη κατασκευή στην αυλή

Μια ξύλινη κατασκευή στους τοίχους είναι επίσης καλή ιδέα. Μπορείς μάλιστα να φτιάξεις και μόνος σου μια ξύλινη κατασκευή σε σχέδιο της επιλογής σου. Μπορείς για ευκολία να χρησιμοποιήσεις μια ξύλινη παλέτα!

Δες επίσης: Τι να αποφύγεις όταν φτιάχνεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού!

4. Διακόσμηση τοίχου με τσιμεντόλιθους και φώτα!

διακόσμηση τοίχου με τσιμεντόλιθους

Ένας πρωτότυπος τρόπος να διακοσμήσεις έναν εξωτερικό τοίχο είναι στολίζοντας τον με τσιμεντόλιθους και φώτα. Για να δώσεις παραπάνω ενδιαφέρον μπορείς να τοποθετήσεις μερικούς τσιμεντόλιθους οριζόντια και άλλους κάθετα προς το τοίχο!

Δες επίσης: 10 Προτάσεις για να ανανεώσεις τον εξωτερικό σου χώρο!

5. Mini εντοιχιζόμενο bar στον κήπο!

εντοιχιζόμενο bar στο τοίχο

Ένα mini εντοιχιζόμενο bar είναι ιδανική ιδέα για τους λάτρεις του ποτού το καλοκαίρι. Είναι τέλεια ιδέα, ειδικά εάν σου αρέσει να καλείς κόσμο στο σπίτι και να διασκεδάζετε μαζί!

Δες επίσης: 10 Εντυπωσιακά τραπέζια εξωτερικού χώρου!

6. Ξύλινη κατασκευή με κλαδί για διακόσμηση!

διακοσμητικό τοίχου ξύλινο

Ξεχωριστή ιδέα που θα δώσει και πιο προσωπικό χαρακτήρα στην αυλή σου είναι να φτιάξεις μια DIY κατασκευή. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξύλινες παλέτες και κλαδιά δέντρου και να δημιουργήσεις μια κατασκευή για να έχεις και μια καλλιτεχνική παρέμβαση στον κήπο σου!

Δες επίσης: 9 Υπέροχες επιλογές για διακόσμηση εξωτερικού τοίχου!

7. Ογκώδες γεωμετρικό διακοσμητικό τοίχου!

κήπος

Δες επίσης: 5 Κανόνες διακόσμησης εξωτερικού χώρου!

Εύκολος τρόπος να γεμίσεις έναν μεγάλο άδειο τοίχο είναι βάζοντας ένα μεγάλο διακοσμητικό. Ένα ογκώδες διακοσμητικό τοίχου σε minimal στυλ είναι ότι πρέπει για να ομορφύνεις τον κήπο σου χωρίς πολλά έξοδα και περιττά αντικέιμενα!