όμορφοι πέτρινοι τοίχοι στο σπίτι

Όμορφοι εσωτερικοί τοίχοι από πέτρα για το σπίτι σου!

Οι εσωτερικοί πέτρινοι τοίχοι είναι μια καταπληκτική ιδέα για το σπίτι σου. Το φυσικό στοιχείο ομορφαίνει και δίνει άλλη αίσθηση στο σπίτι σου, αναβαθμίζοντας το. Ανθεκτική, αιώνια μοντέρνα και εντυπωσιακή οπτικά, η πέτρα μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τον χώρο σου. Οι υφές και τα χρώματα σε αυτήν ποικίλλουν οπότε έχεις άπειρες επιλογές!

Ένας πέτρινος τοίχος μπορεί να ενσωματωθεί είτε σε όλη την επιφάνεια ενός τοίχου είτε σε μεμονωμένα σημεία. Το πέτρινο στοιχείο θα δώσει ένα πιο αριστοκρατικό, κλασσικό ύφος στο σπίτι σου, το οποίο όμως με τη κατάλληλη διακόσμηση μπορεί να γίνει και πολύ μοντέρνο. Παρακάτω θα βρεις υπέροχους εσωτερικούς τοίχους από πέτρα για το σπίτι σου!

Υπέροχοι πέτρινοι τοίχοι για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σου!

 

Πέτρινοι τοίχοι για εντυπωσιακό σαλόνι!

Η ιδέα για πέτρινους τοίχους στο σπίτι σου μπορεί να ενσωματωθεί πολύ όμορφα στο σαλόνι σου. Εάν δεν θέλεις να βάλεις πέτρα σε ολόκληρους τους τοίχους σου μπορείς να επιλέξεις μόνο έναν όπως για παράδειγμα μόνο τη περιοχή γύρω από το τζάκι. Προτίμησε ανοιχτόχρωμη πέτρα ώστε να πετύχεις ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα στο καθιστικό σου!

Δες επίσης: Πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου!

Δημιούργησε πανέμορφους τοίχους από πέτρα στη κουζίνα!

Η κουζίνα σου μπορεί να γίνει υπέροχη με τη πινελιά της πέτρας. Θα δείχνει πιο ακριβή, εντυπωσιακή και μοντέρνα. Μια υπέροχη πρόταση είναι να βάψεις ολόλευκους τοίχους, πέτρινη επένδυση σε έναν από αυτούς και μινιμαλ διακόσμηση στο υπόλοιπο του χώρου. Πολύ όμορφος είναι ο συνδυασμός της πέτρας και με το ξύλο, για φυσικό, γήινο αποτέλεσμα!

Δες επίσης: 5 Tips για να διακοσμήσεις την κουζίνα σου την Άνοιξη!

Τοίχοι από πέτρα στη κρεβατοκάμαρα και υπνοδωμάτιο!

Οι πέτρινοι τοίχοι στο υπνοδωμάτιο ενισχύουν την ρουστίκ αισθητική. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και η πέτρα δίνει μια ιδιαίτερη ζεστασιά στο δωμάτιο σου. Μια καλή ιδέα είναι να δημιουργήσεις πέτρινο τοίχο στη μεριά που είναι το προσκέφαλο του κρεβατιού. Έτσι δε θα χρειαστείς πολλά πολλά και για τη διακόσμηση των τοίχων!

Δες επίσης: 5 Tips για να διακοσμήσεις ένα vintage υπνοδωμάτιο!

Εντυπωσιακά μπάνια με όμορφους πέτρινους τοίχους!

Το μπάνιο με τοίχους από πέτρα θα δώσει την εντύπωση ενός πιο πολυτελούς μπάνιου, που μοιάζει με spa. Επένδυσε σε καλής ποιότητας πέτρα ώστε να είναι ανθεκτική στην υγρασία που υπάρχει στο μπάνιο!

Δες επίσης: 5 Tips για καλό Feng Shui στο μπάνιο σου!

Πέτρινη διακόσμηση στους τοίχους του χολ σου!

Δες επίσης: 6 Υπέροχες ιδέες για διακόσμηση στο χολ του σπιτιού σου!

Η είσοδος του σπιτιού και το χολ είναι συχνά αμήχανοι, απεριποίητοι χώροι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στυλ και χαρακτήρα. Μπορείς λοιπόν να τους αναβαθμίσεις ενσωματώνοντας στους τοίχους το πέτρινο στοιχείο. Έτσι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια θα έχεις πιο όμορφους χώρους που θα τραβάνε λίγο περισσότερο τη προσοχή.

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!