χρωματικοί συνδυασμοί επίπλων

  Κομψοί χρωματικοί συνδυασμοί επίπλων

  Παλιότερα τα πράγματα ήταν πιο αυστηρά στη διακόσμηση, με μικρότερα περιθώρια δημιουργικότητας. Έτσι, το να έχεις έπιπλα με διαφορετικό χρώμα ή να εμπλέξεις περισσότερα από δύο χρώματα στο χώρο φαινόταν λάθος. Πλέον όμως αυτό έχει καταρριφθεί και μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου να δουλέψει! Αν ψάχνεις έναν εγγυημένο τρόπο να ταιριάξεις τα έπιπλα στο σπίτι σου τότε χρειάζεται να δεις ποιοι είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί επίπλων που θα σε απογοητεύσουν ποτέ!

  Δε χρειάζεται λοιπόν να βάζεις τη διακόσμηση σε κουτάκια και να υπακούς σε απαρχαιωμένους διακοσμητικούς κανόνες. Διαφορετικά χρώματα επίπλων μπορούν να δείξουν εντυπωσιακά! Ανακάλυψε λοιπόν ποιοι είναι οι κομψοί χρωματικοί συνδυασμοί επίπλων που δεν πρέπει να φοβάσαι!

  Πως να συνδυάσεις τα χρώματα των επίπλων σου!

  Λευκό με καφέ

  Ο συνδυασμός λευκού και καφέ στα έπιπλα είναι εγγύηση! Αν λοιπόν τα έπιπλα σου είναι στο χρώμα του ξύλου αλλά θέλεις να σπάσεις αυτή τη μονοτονία τότε το χρώμα που θα το κάνει με τον πιο ήπιο και κομψό τρόπο δεν είναι άλλο από το λευκό. Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις άνετα ένα νέο λευκό έπιπλο σε ένα χώρο που έχει μόνο καφέ χωρίς να κλωτσήσει καθόλου στο μάτι!

  Δες επίσης: Πως να καθαρίσεις τα ξύλινα έπιπλα σου!

  Μαύρο με γκρι

  Αν είσαι φαν της μοντέρνας διακόσμησης τότε λογικά θα έχεις προτιμήσει έπιπλα σε σκούρο χρώμα. Τα πιο αγαπημένα δεν είναι άλλα από το μαύρο και το γκρι, τα οποία μάλιστα συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Ένα μαύρο τραπέζι μέσης για παράδειγμα μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με έναν γκρι καναπέ. Με τον τρόπο αυτό θα πετύχεις έναν πολύ μοντέρνο χρωματικό συνδυασμό!

  Δες επίσης: Τι χρώμα να βάψεις το σαλόνι αν έχεις σκούρα έπιπλα!

  Άσπρο με μαύρο

  Ο συνδυασμός λευκού με μαύρο στη διακόσμηση είναι αγαπημένος. Μπορεί να δημιουργεί μια έντονη αντίθεση αλλά προσδίδει ενδιαφέρον στο χώρο. Για παράδειγμα, ένα λευκό κρεβάτι δίπλα σε ένα μαύρο κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα ή ένα μαύρο τραπεζάκι με ένα άσπρο έπιπλο τηλεόρασης στο σαλόνι είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για να μην έχεις τα πάντα σεταρισμένα στο χώρο σου.

  Δες επίσης: Συμβουλές για το πως να επιλέξεις έπιπλα σπιτιού!

  Καφέ με μαύρο

  Ένας τολμηρός συνδυασμός χρωμάτων στα έπιπλα είναι το καφέ με το μαύρο! Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολος αλλά έχει μεγάλες πιθανότητας επιτυχίας! Ο πιο σίγουρος τρόπος για να πετύχει είναι να διαλέξεις σκούρα καφέ έπιπλα αντί για ανοιχτές αποχρώσεις τους. Αν μάλιστα τα καφέ έπιπλα σου έχουν και κάποια μαύρη λεπτομέρεια πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό!