σαλόνι μαύρο λευκό κόκκινο

  Τι χρώμα να βάψεις το σαλόνι αν έχεις σκούρα έπιπλα!

  Τα σκούρα έπιπλα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις όσων αφορά την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου. Έχουν μια επιβλητική, δυναμική αλλά μοντέρνα όψη και αναβαθμίζουν κάθε σαλόνι. Το ζήτημα είναι να ταιριάξουν αρμονικά με το υπόλοιπο σαλόνι και τους τοίχους φυσικά.

  Εάν αναρωτιέσαι τι χρώμα να βάψεις το σαλόνι αν έχεις σκούρα έπιπλα, εδώ θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις. Δες πως να εναρμονίσεις τα σκουρόχρωμα έπιπλα σου στο σαλόνι και να δημιουργήσεις τις τέλειες ισορροπίες.

  Πως να βάψεις τους τοίχους του σαλονιού αν έχεις σκούρα έπιπλα!

  Τοίχοι σε σκούρο γκρι

  σκούρο γκρι σαλόνι

  Όπως φαίνεται, τα ομώνυμα έλκονται και τα σκούρα χρώματα εναρμονίζονται πολύ ωραία με τα επίσης σκούρα. Τα έπιπλα είναι αρκετά σκοτεινά σε χρώμα και ο τοίχος έχει ένα κλειστό γκρι χρώμα. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να ακολουθήσεις μια πιο σκοτεινή αισθητική, αυτός ο συνδυασμός είναι καταπληκτικός. Βέβαια, στη συγκεκριμένη διακόσμηση τα διάφορα διακοσμητικά παίζουν έναν πολύ ενεργό ρόλο. Εκτός από τα σκούρα χρώματα που πρωταγωνιστούν σε τοίχους και έπιπλα, παίζει πολύ το πράσινο και το λαχανί για μια δόση φρεσκάδας.

  Δες επίσης : Ποια χρώματα για τους τοίχους είναι τάση το 2020

  Σαλόνι σε αποχρώσεις του μπεζ

  αποχρώσεις του μπεζ σαλόνι

  Μια πιο κλασική επιλογή για αποχρώσεις σαλονιού είναι η συγκεκριμένη. Μεγαλοπρεπή και δυναμικά σκούρα έπιπλα παίζουν βασικό ρόλο στο συγκεκριμένο σαλόνι. Οι τοίχοι είναι σε αποχρώσεις του μπεζ και εναλλάσσονται χρωματικά αποτρέποντας την μονοτονία. Το σαλόνι αποκτάει μια αίσθηση πολυτέλειας και κλασικού ενώ δε λείπει το μοντέρνο στοιχείο. Η διακόσμηση κυμαίνεται επίσης σε κλασικές επιλογές και ο φωτισμός είναι βασικός.

  Δες επίσης : Συμβουλές και ιδέες για ξύλινη επένδυση στον τοίχο!

  Μαύρο, λευκό και κόκκινο

  σαλόνι μαύρο λευκό κόκκινο

  Αυτό το σαλόνι είναι μοντέρνο και χρωματιστό. Διαφέρει από τα σαλόνια που συνηθίζονται παίζοντας σε τρία έντονα χρώματα με έντονες αντιθέσεις. Τα έπιπλα και οι τοίχοι εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ τους αλλά και με τα διακοσμητικά. Άμα δε σου αρέσουν τα τρία αυτά χρώματα μπορείς να επιλέξεις άλλα, αρκεί το σαλόνι να κυμαίνεται σε αυτά. Διακριτικοί φωτισμοί, μοντέρνα έπιπλα, έντονα χρώμα. Αυτό είναι ένα σαλόνι που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

  Δες επίσης : 5 Κομψοί τρόποι για να βάλεις χρώμα στο σπίτι!

  Τοίχος σε απόχρωση του μοβ

  σαλόνι σε αποχρώσεις του μοβ

  Η συγκεκριμένη επιλογή είναι πιο ρομαντική και κλασική. Τα έπιπλα είναι σε σκούρα χρώματα αλλά η υπόλοιπη διακόσμηση κυμαίνεται σε διαφορετικά. Ο τοίχος είναι μονόχρωμος μεν αλλά η πλούσια διακόσμηση του με κάδρα αλλάζει εντελώς το τελικό αποτέλεσμα. Είναι μια σίγουρη επιλογή που παίζει σε κλασικούς τόνους αλλά με ένα εξαιρετικά όμορφο αποτέλεσμα.

  Δες επίσης : 5 Πετυχημένοι χρωματικοί συνδυασμοί για το σαλόνι!

  Ανοιχτό γκρι

  γκρι λευκό σαλόνι

  Αυτός ο τοίχος είναι επίσης μονόχρωμος και συγκεκριμένα σε ένα ανοιχτό γκρι. Αυτό το χρώμα δίνει αρκετό φως στο χώρο. Η επιλογή χρώματος ταιριάζει και με μαύρα αλλά και με σκούρα καφέ έπιπλα. Παρόλα αυτά, η συνολική διακόσμηση είναι γεμάτη αντιθέσεις. Γεωμετρίες, λευκό, μαύρο, καθρέφτης. Όλα αυτά δίνουν ένα μοντέρνο και σύγχρονο αποτέλεσμα και μπορούν να αναδείξουν κατά πολύ τα σκούρα σας έπιπλα.

  Δες επίσης : 7 Εντυπωσιακά χρώματα για να βάλεις στο σαλόνι σου!

  Μαύρος τοίχος σαλονιού

  μαύρος τοίχος σαλονιού

  Το μαύρο είναι ένα χρώμα που σπάνια συναντάμε σε σαλόνι. Είναι έντονο και κάποιοι θεωρούν ότι μικραίνει τον χώρο. Άμα έχεις μεγάλο χώρο και έχεις επιλέξει σκούρα έπιπλα, μπορείς να σκεφτείς σοβαρά την επιλογή του μαύρου τοίχου. Αυτό το χρώμα δείχνει μοντέρνο, επιβλητικό και έχει την τέλεια ισορροπία με τα σκούρα έπιπλα. Ωστόσο, άμα επιλέξεις το μαύρο τοίχο, φρόντισε η συνολική διακόσμηση να “σπάει” λίγο αυτό το σκοτάδι. Βάλε φυτά, λουλούδια ή βάζα που θα ολοκληρώσουν υπέροχα το τελικό αποτέλεσμα.

  Δες επίσης : 7 Μοντέρνες ιδέες να βάλεις το μαύρο χρώμα στο σπίτι!

  Τα σκούρα έπιπλα είναι μια φοβερή τάση στους εσωτερικούς χώρους. Με το κατάλληλο χρώμα στους τοίχους του σαλονιού και μια μοναδική διακόσμηση, το σαλόνι σου θα είναι αξιοζήλευτο και πανέμορφο. Δες ποια χρώματα ταιριάζουν με σκούρα έπιπλα και κάνε το σαλόνι σου πιο μοντέρνο από ποτέ.