χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βάζα

  6 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βάζα!

  Εκτός από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, συνήθως στολίζουμε αναλόγως και το υπόλοιπο σπίτι. Για αυτό, μια υπέροχη ιδέα, για να φέρεις τα Χριστούγεννα στο σπίτι σου, με έναν πανέμορφο τρόπο είναι να προσθέσεις βάζα. Παρακάτω, σου προτείνουμε 6 ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βάζα, που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν!

  Πώς να διακοσμήσεις με Χριστουγεννιάτικα βάζα;

  1. Χριστουγεννιάτικα βάζα με φυτά

  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βάζα

  Μια πολύ όμορφη λύση, για να διακοσμήσεις το σπίτι σου σε χριστουγεννιάτικο στυλ, είναι να προσθέσεις ένα ή περισσότερα βάζα με διάφορα φυτά. Μπορείς να κάνεις κάποια σύνθεση με γκι και άλλα φυτά της αρεσκείας σου.

  Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις το καθιστικό τα Χριστούγεννα

  2. Βάζα με χριστουγεννιάτικα δεντράκια

  βάζο με χριστουγεννιάτικα δεντράκια

  Μέσα σε ένα βάζο, μπορείς, ακόμη, να βάλεις χριστουγεννιάτικα δεντράκα. Αυτά μπορείς να τα βρεις σε καταστήματα με εποχιακά είδη και να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Επίσης, μπορείς να στολίσεις με λαμπάκια ή με άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

  Δες επίσης: Ιδέες για τη διακόσμηση τραπεζαρίας τα Χριστούγεννα

  3. Βάζο με αρωματικά χώρου

  Τα Χριστούγεννα, όλοι θέλουμε το σπίτι μας να είναι cozy και να έχει ρομαντική διάθεση. Αυτό θα το πετύχεις, όχι μόνο με τους στολισμούς, αλλά και με τη μυρωδιά των Χριστουγέννων. Μπορείς, να βάλεις μέσα σε ένα βάζο της αρεσκείας σου, διάφορα αρωματικά χώρου, όπως αποξηραμένα πορτοκάλια, sticks κανέλας ή ό,τι άλλο σου αρέσει. Μπορείς, ακόμη, να προσθέσεις και κάποιο αρωματικό κερί εκεί ενδιάμεσα, για να υπάρχει ακόμα πιο έντονη μυρωδιά. Έτσι, όλο το σπίτι σου θα μυρίζει Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα, μελομακάρονο.

  Δες επίσης: DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο

  4. Βάζο με μπάλες και λαμπάκια

  βάζο με μπάλες και λαμπάκια για τα χριστούγεννα

  Οι Χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι το σήμα κατατεθέν των γιορτών. Έτσι, μπορείς να τοποθετήσεις μερικές μπάλες σε ένα διάφανο βάζο και να το στολίσεις με λαμπάκια. Μπορείς να επιλέξεις μπάλες σε οποιοδήποτε χρώμα σου αρέσει και ταιριάζει στους στολισμούς σου. Καλύτερα, να βάλεις διάφορα μεγέθη, ώστε να υπάρχει ποικιλία και να είναι πιο εντυπωσιακό.

  Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης

  5. Βάζο με κλαδιά και λαμπάκια

  βάζα με κλαδιά και λαμπάκια

  Εκτός από πλούσια φυτά, μπορείς να διακοσμήσεις και με απλά κλαδιά. Εάν το κάνεις σωστά, θα είναι εξίσου εντυπωσιακό και όμορφο. Εάν θέλεις να το κάνεις ακόμα καλύτερο, διακόσμησε τα κλαδιά με λαμπάκια ή βάλε στον πάτο του βάζου βαμβάκι, για να θυμίζει χιόνι.

  Δες επίσης: 8 Ιδέες για εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

  6. Χριστουγεννιάτικα βάζα με διακοσμητικά που επιπλέουν

  Δες επίσης: Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λαμπάκια

  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βάζα

  Η νέα τάση στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, που πιθανότατα θα έχεις, ήδη, δει, είναι τα βάζα με διακοσμητικά που επιπλέουν. Αυτό, μπορείς να το πετύχεις είτε απλά, τοποθετώντας αυτά που θέλεις μέσα σε νερό ή με κάτι ειδικά μπιλάκια, που διογκώνονται, μόλις έρθουν σε επαφή με νερό. Εάν επιλέξεις τη δεύτερη επιλογή, αυτό που έχεις να κάνεις είναι, αρχικά, να προσθέσεις νερό, μέχρι να το “πιούν” και να διογκωθούν. Στη συνέχεια τοποθέτησε μέσα τα διακοσμητικά που επιθυμείς και κάλυψε όλο το βάζο με νερό. Έτσι, τα ειδικά μπιλάκια, θα “εξαφανιστούν” μέσα στο υγρό και θα μοιάζει σαν να επιπλέουν μόνα τους μέσα τα διακοσμητικά.