φθινοπωρινή διακόσμηση λίγα χρήματα

  Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση με λίγα χρήματα

  Το φθινόπωρο έχει έρθει πια και είναι ωραία αυτό να αντανακλάται και στο σπίτι μας. Εξάλλου, κάτι τέτοιο θα βάλει και τη διάθεσή μας σε φθινοπωρινό κλίμα. Βέβαια, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε και η διακόσμηση του σπιτιού να μας κοστίσει πολύ ακριβά. Για να μη συμβεί σε εσένα αυτό, θα σου δείξουμε μερικούς τρόπους να φέρεις φθινοπωρινή διακόσμηση στο χώρο σου αλλά με λίγα χρήματα.

  Θέλεις μερικές φθινοπωρινές πινελιές στο σπίτι σου αλλά χωρίς να σου στοιχίσουν μια περιούσια; Υπάρχει τρόπος απλά θα πρέπει να κάνεις κάποιες έξυπνες επιλογές. Ανακάλυψε λοιπόν μερικές ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση με λίγα χρήματα!

  Οικονομικοί τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι το φθινόπωρο!

  Διακόσμησε τα βάζα με κλαδιά και φύλλα

  βάζο κίτρινα φύλλα βάζο ξερά φύλλα φθινοπωρινή διακόσμηση λίγα χρήματα

  Το βάζο είναι ένα διακοσμητικό που θα βρεις σε κάθε σπίτι. Μπορείς λοιπόν να το εκμεταλλευτείς και να το μετατρέψεις σε φθινοπωρινό διακοσμητικό με το κατάλληλο γέμισμα. Και το πιο φθινοπωρινό αλλά και οικονομικό γέμισμα για το βάζο σου δεν είναι άλλο από τα κλαδιά και τα φθινοπωρινά φύλλα. Κι αυτό γιατί μπορείς να τα βρεις οπουδήποτε γύρω σου! Έτσι, θα φτιάξεις ένα όμορφο φθινοπωρινό βάζο για τα τραπέζια με μηδενικό κόστος!

  Δες επίσης: Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης με φθινοπωρινά φύλλα

  Βάλε τα κεριά σου σε φθινοπωρινό κλίμα

  κηροπήγια κολοκύθες κερί στικς κανέλας φθινοπωρινή διακόσμηση λίγα χρήματα

  Τα κεριά είναι must ειδικά για το φθινόπωρο γιατί κάνουν το χώρο πολύ cozy. Αν θέλεις να μετατρέψεις τα κεριά που έχεις σε φθινοπωρινά τότε υπάρχουν αρκετές ιδέες για να το κάνεις μόνος σου! Για παράδειγμα, μπορείς να ντύσεις τα κεριά με sticks κανέλας ή με αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιών. Ακόμα, μπορείς να φτιάξεις ένα απλούστατο κηροπήγιο από μικρές κολοκύθες για τα ψηλά κεριά σου. Αυτές οι ιδέες είναι οικονομικές και πολύ φθινοπωρινές!

  Δες επίσης: Υπέροχες φθινοπωρινές κουρτίνες για όλο το σπίτι

  Χρησιμοποίησε κολοκύθες στη διακόσμηση

  πολλές κολοκύθες κονσόλα

  ξύλινο μπολ κολοκύθες

  Οι κολοκύθες είναι πολύ περισσότερα από ένα νόστιμο λαχανικό! Μπορεί να αναδειχτεί σε ένα αντικείμενο με μεγάλη διακοσμητική αξία, ειδικά το φθινόπωρο και μάλιστα πολύ οικονομικά. Διακόσμησε τις κολοκύθες στην είσοδο του σπιτιού, στα μπολ, στα βάζα, στο coffee table, στην κουζίνα και γενικότερα όπου μπορείς να φανταστείς και θα δεις ότι το σπίτι θα μπει σε φθινοπωρινό mood!

  Δες επίσης: Φθινοπωρινοί διακοσμητικοί δίσκοι για όλο το σπίτι

  Άλλαξε τις αφίσες στα κάδρα σου

  gallery wall φύλλα τζάκι φθινοπωρινά κάδρα φθινοπωρινή διακόσμηση λίγα χρήματα

  Αν έχεις κάδρα που διακοσμούν τους τοίχους σου και μπορείς να αφαιρέσεις εύκολα τις αφίσες τότε γιατί να μην το κάνεις; Θα βρεις τόσες όμορφες φθινοπωρινές απεικονίσεις που είναι κρίμα να μην τις χρησιμοποιείς για να ανανεώσεις τους τοίχους σου. Μάλιστα, δε χρειάζεται να αλλάξεις την κορνίζα, η οποία συνήθως είναι ακριβότερη, αλλά απλά την αφίσα ώστε να σου βγει πολύ οικονομική αυτή η αλλαγή.

  Δες επίσης: 5 Τρόποι για cozy φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού!

  Διάλεξε φθινοπωρινά καλύμματα μαξιλαριών

  φθινοπωρινά μαξιλάρια φθινοπωρινός καναπές

  Τα μαξιλάρια είναι βασικό διακοσμητικό στοιχείο τόσο για τον καναπέ, όσο και για το κρεβάτι. Βέβαια, όταν έχεις τα ίδια μαξιλάρια όλες τις εποχές δε δίνεις στον καναπέ και στο κρεβάτι την πινελιά της εποχής. Για το λόγο αυτό είναι καλό να αλλάξεις τα καλύμματα των μαξιλαριών φέτος το φθινόπωρο και να διαλέξεις cozy υφάσματα και φθινοπωρινά χρώματα. Σίγουρα θα χρειαστεί να ξοδέψεις μερικά χρήματα για τα νέα καλύμματα αλλά το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο από το να άλλαζες ολόκληρο το μαξιλάρι.