παραμυθένια βεράντα

  Ιδέες διακόσμησης για μια παραμυθένια βεράντα!

  Το να γεμίσεις το μπαλκόνι σου δεν είναι κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό. Το να φτιάξεις όμως μια παραμυθένια βεράντα στην οποία θα χαλαρώνεις και θα αποσυνδέεσαι από την καθημερινότητα δεν είναι απλό. Χρειάζεσαι σίγουρα μερικά tips ώστε το μπαλκόνι σου να γίνει το καταφύγιο σου.

  Είναι αλήθεια ότι με απλές κινήσεις μπορείς να φτιάξεις ένα μπαλκόνι που να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Ανακάλυψε μερικές όμορφες ιδέες διακόσμησης για μια παραμυθένια βεράντα!

  Πως να κάνεις το μπαλκόνι σου να θυμίζει παραμύθι!

   

  Κρέμασε μια αιώρα ή μια κούνια

  Αν θέλεις ένα μπαλκόνι στο οποίο να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι διακοπές τότε χρειάζεσαι και το κατάλληλο κάθισμα. Έτσι, μια αιώρα ή μια κούνια είναι αυτό ακριβώς που έχεις ανάγκη! Με τον τρόπο αυτό αφενός η βεράντα σου θα δείχνει σα να βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό μέρος κι αφετέρου εσύ θα περνάς ώρες χαλάρωσης!

  Δες επίσης: 6 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν κάθε μπαλκόνι!

  Διακόσμησε με φαναράκια

  Τα φαναράκια και τα κεριά δημιουργούν μια υπέροχη ρομαντική ατμόσφαιρα που είναι ότι πρέπει αν θέλεις να φτιάξεις ένα ονειρικό περιβάλλον στο μπαλκόνι σου. Μπορείς λοιπόν το καλοκαίρι να βγάλεις στο μπαλκόνι τα φανάρια που έχεις μέσα στο σπίτι και να τα διακοσμήσεις στο εξωτερικό. Μικρότερα φαναράκια που τοποθετούνται επάνω στο τραπέζι αλλά και μεγάλα φανάρια που τοποθετούνται στο πάτωμα είναι μια τέλεια ιδέα!

  Δες επίσης: 5 Λάθη που κάνεις όταν διακοσμείς το μπαλκόνι σου!

  Πρόσθεσε άνετα καθίσματα

  Μια παραμυθένια βεράντα χωρίς άνεση δε νοείται! Έτσι, χρειάζεται να κάνεις τα καθίσματα του μπαλκονιού σου άνετα με μικρές μετατροπές. Για παράδειγμα, με το να προσθέσεις πιο ενισχυμένα μαξιλάρια ακόμα και η πιο σκληρή καρέκλα μετατρέπεται σε άνετη. Επιπλέον, μια έξυπνη ιδέα είναι να τοποθετήσεις μαξιλάρες στο δάπεδο που σου εξασφαλίζουν έξτρα καθίσματα και μάλιστα ιδιαίτερα αναπαυτικές.

  Δες επίσης: 5 Προτάσεις για φωτισμό στον εξωτερικό χώρο!

  Κρέμασε φυτά ή διακοσμητικά από το ταβάνι

  Μια πρωτότυπη ιδέα που λίγοι υιοθετούν στη βεράντα τους είναι τα φυτά αλλά και τα διακοσμητικά που κρέμονται από το ταβάνι. Για παράδειγμα, μπορείς να στερεώσεις στο ταβάνι γλαστράκια ή άλλα αντικείμενα μέσα στα οποία φυτεύονται λουλούδια ή ακόμα και φαναράκια. Με τον απλό αυτό τρόπο η βεράντα σου θα ξεφύγει τελείως από τα συνηθισμένα.

  Δες επίσης: 5 Τρόποι να τοποθετήσεις τις γλάστρες στο μπαλκόνι!

  Διακόσμησε με πανιά και υφάσματα

  Τα πανιά, οι κουρτίνες και κάθε λογής ύφασμα είναι ικανό να μετατρέψει τελείως το μπαλκόνι σου και να το κάνει να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Οι τρόποι για να εντάξεις τα υφάσματα στη διακόσμηση του μπαλκονιού είναι πολλοί. Ενδεικτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πανιά σαν μέσο σκίασης της βεράντας. Ακόμα, μπορείς να φτιάξεις μια κουνουπιέρα γύρω από τον καναπέ σου που εκτός από προστασία από τα κουνούπια θα προσδίδει και ρομαντική διάθεση!