Διακόσμηση κήπου - όμορφος φράχτης

Ιδέες διακόσμησης για έναν όμορφο φράχτη!

Όταν θέλεις να έχεις ένα εντυπωσιακό και προσεγμένο σπίτι, δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη! Αυτό ισχύει ακόμα και για την αυλή σου και τη διακόσμηση που θα επιλέξεις να έχει! Καλό είναι να φροντίσεις για κάθε λεπτομέρεια, όπως το να φτιάξεις έναν όμορφο φράχτη ή να επιλέξεις ιδιαίτερα έπιπλα και διακοσμητικά κήπου! Ακόμα και το είδος των λουλουδιών που θα διαλέξεις παίζει το ρόλο του!

Αν όμως θέλεις να αναβαθμίσεις τη διακόσμηση του κήπου σου, τότε μπορείς να προσθέσεις μικρές πινελιές σε κάθε γωνία του! Δώσε σημασία ακόμα και σε μέρη που δεν είχες στο μυαλό σου, όπως ο φράχτης σου! Αν κάθε σημείο της αυλής σου έχει κάτι από το δικό σου στιλ, τότε θα απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τον χρόνο που θα περνάς εκεί! Δες παρακάτω μερικές ιδέες διακόσμησης για έναν όμορφο φράχτη!

Όμορφες πινελιές για να διακοσμήσεις τον φράχτη στον κήπο σου!

Παρτέρι με λουλούδια – ιδέες για όμορφο φράχτη

Φράχτης με κτιστό παρτέρι Φράχτης με κτιστό παρτέρι και λουλούδια κτιστό παρτέρι και λουλούδια - όμορφος φράχτης κτιστό παρτέρι και λουλούδια - όμορφος φράχτηςΑν θέλεις να δώσεις λίγο ζωντάνια στο γρασίδι δίπλα στον φράχτη σου, τότε ίσως θα έπρεπε να στήσεις εκεί ένα όμορφο παρτέρι! Φύτεψε στο παρτέρι σου πολλά, χρωματιστά και όμορφα λουλούδια ενώ ακόμα μπορείς να το περιορίσεις χτίζοντας το πέτρες ή τούβλα! Ακόμα, μπορείς να κρεμάσεις πάνω στον φράχτη σου μερικές γλάστρες με φυτά για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα!

Δες επίσης: 10 DIY ιδέες για υπερυψωμένα παρτέρια στον κήπο!

Λαμπάκια και φωτάκια – ιδέες για όμορφο φράχτη

φράχτης με λαμπάκια όμορφος φράχτης με λαμπάκια όμορφος φράχτης με λαμπάκια Δώσε ένα aesthetic και ρομαντικό vibe στον κήπο σου, κρεμώντας λαμπάκια πάνω στον φράχτη σου! Δημιούργησε ένα μοναδικό σκηνικό που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αυλές στα καλοκαιρινά μαγαζιά! Απόλαυσε το όμορφο αυτό σκηνικό τα βράδια του καλοκαιριού μαζί με την παρέα σου!

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν τον κήπο σου!

Αναρριχώμενα φυτά – ιδέες για όμορφο φράχτη

ξύλινος φράχτης με φυτό ξύλινος φράχτης με λουλούδια όμορφος φράχτης με χαμηλά αναρριχώμενα φυτάΜε πέργκολα ή χωρίς, τα αναρριχώμενα φυτά είναι μία ιδανική πρόταση για έναν όμορφο φράχτη στον κήπο σου! Η φύση πάντα ομορφαίνει τον χώρο, για αυτό και σου προτείνω να το τολμήσεις! Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις να στολίσεις τον φράχτη σου με λουλούδια, για ακόμα πιο όμορφα αποτελέσματα!

Δες επίσης: 6 Καλοκαιρινά αναρριχώμενα φυτά

Gallery wall με γλάστρες

φράχτης με κορνίζες και φυτά όμορφος φράχτης με κορνίζες και φυτά όμορφος φράχτης με καφάσια και φυτά όμορφος φράχτης με χρωματιστά καφάσια και φυτά φράχτης με καφάσια και φυτά

Όπως μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι σου ένα gallery wall από πίνακες, έτσι μπορείς να φτιάξεις στην αυλή σου έναν από γλάστρες! Όμως, δώσε του στιλ, τοποθετώντας τις γλάστρες σου μέσα σε κορνίζες ή καφάσια, δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση ότι βρίσκονται μέσα σε έναν πίνακα! Είναι μία μοναδική ιδέα που σίγουρα θα ομορφύνει πολύ την αυλή σου!

Δες επίσης: Διακόσμηση με πήλινες γλάστρες και στάμνες

Ζωγραφισμένος φράχτης

όμορφος φράχτης με ζωγραφιά σκύλος και γάτα φράχτης με ζωγραφιά λουλούδια όμορφος φράχτης με ζωγραφιά πουλιά Άλλη μία πρόταση, που εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, είναι η διακόσμηση του φράχτη με μεγάλες τοιχογραφίες και ζωγραφιές! Μπορείς να ζωγραφίσεις κάτι εύκολο και μόνος σου, ή να ζητήσεις τη βοήθεια ενός επαγγελματία για ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Δες επίσης: 12 Όμορφες ιδέες για φράχτες από παλέτες!

Γλάστρες τενεκεδάκια – ιδέες για όμορφο φράχτη

φράχτης με μπλε τενεκέδες γλάστρες φράχτης με χρωματιστούς τενεκέδες γλάστρες φράχτης με χρωματιστούς τενεκέδες γλάστρες όμορφος φράχτης με χρωματιστούς τενεκέδες γλάστρες

Δες επίσης: Ιδέες για εναλλακτικές γλάστρες για τον κήπο

Τέλος, αντί για γλαστράκια που κρεμάνε πολλοί στους φράχτες τους, θα μπορούσες να κρεμάσεις αυτοσχέδιες γλάστρες! Για παράδειγμα, τα τενεκεδάκια, μπορούν να γίνουν ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό, ειδικά για τον κήπο σου! Βάψε τα το κατάλληλο χρώμα, δημιουργώντας ομοιομορφία ή χρωματιστό αποτέλεσμα και είναι έτοιμος!