διακόσμηση τοίχου με πινακίδα neon

  5 Ιδέες για διακόσμηση τοίχου με neon πινακίδες!

  Ένας έξυπνος τρόπος να γεμίσεις έναν άδειο τοίχο είναι βάζοντας μια neon πινακίδα με κάποιο σχέδιο ή λέξεις. Αυτές θα κάνουν αμέσως τον εσωτερικό σου χώρο πιο παιχνιδιάρικο και στιλάτο.

  Οι neon πινακίδες χρησιμοποιούνται συχνά σε χώρους όπως καφετέριες ή ξενοδοχεία, έτσι θα φέρουν ένα αντίστοιχο vibe στο σπίτι σου. Παρακάτω θα βρεις 5 ιδέες για το πως να τις εντάξεις με στυλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού!

  5 Προτάσεις για decor τοίχου με neon ταμπέλες!

   

  1. Neon πινακίδα πίσω από το καναπέ!

  μοντέρνο σαλόνι

  Μια μεγάλη χρωματιστή neon πινακίδα στον τοίχο πίσω από τον καναπέ είναι φανταστική ιδέα για ένα ξεχωριστό σαλόνι. Στα περισσότερα σπίτια το σημείο πίσω από το καναπέ διακοσμείται κυρίως με κάδρα, πίνακες ζωγραφικής ή καθρέφτες. Μια neon ταμπέλα λοιπόν θα κάνει το καθιστικό σου πολύ ιδιαίτερο και μοντέρνο.

  Δες επίσης: 7 Προτάσεις για διακόσμηση τοίχου στο τζάκι!

  2. Φωσφορίζουσα ταμπέλα σε τοίχο από τούβλα!

  πέτρινος τοίχος

  Οι neon ταμπέλες κάνουν πολύ ωραία αντίθεση και με τοίχο από τούβλα. Το στυλ αυτό τείνει προς το industrial, ειδικά αν προσθέσεις μεταλλικά φωτιστικά ή έπιπλα!

  Δες επίσης: 5 Τρόποι να διακοσμήσεις τον τοίχο σου με καλάθια!

  3. Διακόσμησε το κεφαλάρι με neon πινακίδα!

  neon πινακίδα στο υπνοδωμάτιο

  Όμορφο σημείο για να βάλεις μια φωσφορίζουσα ταμπέλα είναι και το κεφαλάρι. Μια minimal πινακίδα με κάποιο τρυφερό απόφθεγμα ή μια όμορφη λέξη είναι ότι πρέπει για τον χώρο χαλάρωσης σου, το υπνοδωμάτιο.

  Δες επίσης: Διάλεξε το χρώμα τοίχου ανάλογα τα έπιπλα σου!

  4. Φωσφορίζουσα πινακίδα σε τοίχο με φυτά!

  neon ταμπέλα διακοσμητικό τοίχου

  Μια πολύ παιχνιδιάρικη και maximal πρόταση είναι να διακοσμήσεις με neon πινακίδα έναν τοίχο από φυτά. Οι plant walls είναι πολύ τάση τελευταία και με μια έντονη πινακίδα σε κόκκινο ή ροζ για αντίθεση θα δώσει πολύ στυλ στο σπίτι σου. Εναλλακτικά μπορείς να διακοσμήσεις με floral ταπετσαρία και από πάνω τη πινακίδα!

  Δες επίσης: 19 Εναλλακτικές ιδέες για να διακοσμήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου!

  5. Αντίθεση σε σκούρο τοίχο!

  διακόσμηση τοίχου

  Δες επίσης: 4 Έξυπνοι τρόποι για να καλύψεις τρύπες στον τοίχο!

  Γενικότερα οι neon ταμπέλες αναδεικνύονται καλύτερα σε σκούρους τοίχους. Έτσι φαίνεται και περισσότερο το φως τους όταν είναι αναμμένες. Διακόσμησε λοιπόν έναν σκούρο τοίχο με μια φωσφορίζουσα πινακίδα και πρόσθεσε και μερικά φυτά για να δώσεις ακόμα περισσότερο φως και ζωντάνια στο σημείο εκείνο!