διακόσμηση κήπο

Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης για όμορφο κήπο!

Αν έχεις κήπο στο σπίτι σου τότε αυτή την εποχή θα είναι στα καλύτερα του! Αν όμως αφού έχεις επιλέξει τα έπιπλα και έχεις φυτέψει τα φυτά νιώθεις ότι κάτι λείπει τότε είναι πιθανό αυτό που χρειάζεσαι να είναι μερικές κατασκευές και λύσεις διακόσμησης που θα κάνουν το κήπο σου ξεχωριστό.

Πράγματι, αν θέλεις να πας τον κήπο σου σε άλλο επίπεδο τότε χρειάζεσαι κάποιες πρωτότυπες προσθήκες. Δες λοιπόν μερικές εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης για έναν όμορφο κήπο!

Απλές κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για τον κήπο σου!

 

Παίξε με το φωτισμό

ποδήλατο λαμπάκια λουλούδια

ρόδα ποδηλάτου φωτάκια

Ο φωτισμός στον εξωτερικό χώρο μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά! Έτσι, προσθέτοντας μερικά φωτάκια σε αντικείμενα που έχεις έτσι κι αλλιώς στον κήπο σου το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει πραγματικά εντυπωσιακό. Για παράδειγμα, αν έχεις ένα ποδήλατο που δε χρησιμοποιείς συχνά τότε μπορείς να διακοσμήσεις το καλάθι του με μερικά λουλούδια και να το γεμίσεις με φωτάκια εξωτερικού χώρου που θα ανάβεις το βράδυ. Ή αν έχεις κρεμασμένες γλάστρες τότε μπορείς να τοποθετήσεις τα φωτάκια μέσα στις γλάστρες. Γενικά, τα φωτάκια ταιριάζουν σε οποιοδήποτε αντικείμενο οπότε μη τα φοβάσαι!

Δες επίσης: 8 Πρωτότυπες DIY γλάστρες για τη βεράντα ή τον κήπο σου!

Χρησιμοποίησε πέτρες

βάτραχος πράσινες πέτρες

κήπος πέτρες λουλούδια

Οι πέτρες είναι ένα ανέξοδο αντικείμενο το οποίο αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να δημιουργήσει πολύ όμορφα πράγματα. Για παράδειγμα, μπορείς να βάψεις τις πέτρες σε όμορφα καλοκαιρινά χρώματα και να τα τοποθετήσεις επάνω στο γρασίδι σου σχηματίζοντας λουλούδια. Αν έχεις μικρά παιδιά μπορείς να εξαντλήσεις τη δημιουργικότητα σου και να σχηματίσεις ζωάκια από πέτρες που θα έχεις βάψει. Σίγουρα αυτό θα κάνεις του μικρούς μας φίλους να θέλουν περάσουν πιο πολύ χρόνο στον κήπο.

Δες επίσης: 40 Όμορφες ιδέες για οικονομική διακόσμηση κήπου!

Τοποθέτησε υγρό στοιχείο

λίμνη κήπος φυτά διακόσμηση κήπο

λίμνη πέτρες κήπος διακόσμηση κήπο

Το να φτιάξεις μια μικρή λιμνούλα στον κήπο σου δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, απλά θέλει λίγο σκάψιμο. Το αποτέλεσμα όμως μπορεί να γίνει πραγματικά εντυπωσιακό αν διακοσμήσεις τη μικρή τεχνητή σου λίμνη κατάλληλα. Τοποθέτησε λοιπόν γύρω της διακοσμητικό χαλίκι, μεγάλες πέτρες και φύτεψε μερικά φυτά και γλάστρες. Έτσι, θα αναβαθμίσεις πολύ την εικόνα του κήπου σου και θα δώσεις δροσιά για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.

Δες επίσης: 4 Οικονομικές λύσεις για πάτωμα εξωτερικού χώρου!

Διακόσμησε με φιγούρες ζώων

κύκνος κήπος παρτέρι διακόσμηση κήπο

ψηλά κασπό κήπος λουλούδια

Μπορείς να εμπνευστείς έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης από τα ζώα. Για παράδειγμα, μπορείς να φτιάξεις μια ξύλινη κατασκευή που να θυμίζει κύκνους για να περιβάλλεις τα παρτέρια σου. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πρωτότυπα ψηλά κασπό που θυμίζουν πτηνά και να φυτέψεις εκεί τα αγαπημένα σου φυτά. Έτσι, θα δώσεις μια διαφορετική αλλά και παιχνιδιάρικη πινελιά στον κήπο σου.