γλάστρες για τη βεράντα

8 Πρωτότυπες DIY γλάστρες για τη βεράντα ή τον κήπο σου!

Οι γλάστρες ομορφαίνουν πολύ έναν χώρο με το χρώμα, το μέγεθος και το στυλ τους. Θα σου δείξω οκτώ μοναδικέ ή τον κήπο σου, οι οποίες εντυπωσιάζουν με την όψη τους.

Τα περισσότερα υλικά με τα οποία μπορείς να φτιάξεις μια όμορφη και πρωτότυπη γλάστρα, είναι με υλικά τα οποία έχεις ήδη στο σπίτι σου. Ανακάλυψε τες όλες παρακάτω.

8 Υπέροχες και πρωτότυπες DIY γλάστρες για τη βεράντα ή τον κήπο!

 

Γλάστρα με σουρωτήρι

σουρωτηρι γλαστρακιΠρακτική γλάστρα που δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω,αφού έχει αρκετό χώρο αλλά και τρύπες για να φεύγει το περίσσιο νερό, ένα σουρωτήρι είναι τέλειο για να βάλεις μέσα τα αγαπημένα σου φυτά.Μπορείς κάλλιστα να την κρεμάσεις και να την βάλεις στο μπαλκόνι ή την βεράντα σου.

Γλαστράκι με μπουκάλι

μπουκαλι κρασιου γλαστρακι

Τα μπουκάλια με κρασί μπορούν να γίνουν σικάτα και όμορφα γλαστράκια για μικρά φυτά και να διακοσμήσουν εξωτερικούς χώρους όπως την βεράντα, αλλά και το σπίτι σου,όπως σε μια τραπεζαρία ή ένα τζάκι.

Μπορείς να δεις επίσης 17 Διαφορετικές γλάστρες για να διακοσμήσεις τον κήπο σου!

Γλάστρα ποτιστήρι

ποτιστηρι γλαστραΤο ποτιστήρι μπορεί να γίνει μια πανέμορφη γλάστρα για την βεράντα σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου φυτό και προσεκτικά βάλε το μέσα και απόλαυσε ένα διαχρονικό διακοσμητικό στοιχείο,που ταιριάζει παντού.

Γλάστρες με καλάθια

καλαθακια σαν γλαστρες

Τα καλάθια χάρη στις τρυπούλες τους, μπορούν να γίνουν τέλειες γλάστρες για τα φυτά σου. Επίλεξε τα φυτά που αγαπάς και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Μπορείς να δεις εδώ 17 Πανέμορφες DIY ιδέες για να βάψεις τις γλάστρες σου!

Τσαγιέρα γλάστρα

γλαστρα απο τσαγιερα

Μια τσαγιέρα μπορεί να γίνει μια γλάστρα με κλασική ομορφιά που εντυπωσιάζει με το στυλ της. Επίλεξε την για διακοσμητικό στοιχείο του τραπεζιού σου και σίγουρα θα καταπλήξεις τους πάντες.

Γλάστρες μέσα σε κλουβί

κλουβι σαν γλαστρα

Αν έχεις κάποιο κλουβί που δεν χρησιμοποιείς, τι καλύτερο και πιο πρωτότυπο από το να βάλεις μέσα γλαστράκια και να το κρεμάσεις στον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Μπορείς να δεις ακόμα Φανταστικές επιλογές για διακόσμηση κήπου με πιθάρια και γλάστρες!

Φαναράκια γλαστράκια

φαναρακια σαν γλαστρεςΤα φαναράκι που δεν χρησιμοποιείς μπορούν να γίνουν πανέμορφα γλαστράκια για τα φυτά σου. Βάλε χώμα και μετά το φυτό που αγαπάς και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά όμορφο.

Παλιά κατσαρολικά σε γλάστρες

γλαστρακια από κατσαρολικα

Τα παλιά κατσαρολικά που δεν χρησιμοποιείς πια, μπορούν να γεμίσουν με χώμα και τα λουλούδια που αγαπάς. Βάλε τα σε σειρά και θα έχεις μοναδικές μια μοναδική σύνθεση που “τραβάει” το μάτι.

Μπορείς να δεις εδώ 6 Λύσεις για να μένουν ποτισμένες οι γλάστρες σου όταν λείπεις!

Αυτές οι μοναδικές και πρωτότυπες γλάστρες για τη βεράντα σου, είναι εύκολες, απλές και οι περισσότερες με υλικά που ήδη έχεις στο σπίτι σου. Επίλεξε αυτές που προτιμάς και σίγουρα θα έχεις ένα πανέμορφο εξωτερικό χώρο με εντυπωσιακά διακοσμητικά και γλάστρες.