τέλειο καλοκαιρινό μπαλκόνι

  5 Διακοσμητικά για το τέλειο καλοκαιρινό μπαλκόνι

  Η βεράντα το καλοκαίρι γίνεται το κέντρο του σπιτιού! Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις δημιουργήσει ένα cozy περιβάλλον στο μπαλκόνι σου. Μπορεί κάτι τέτοιο να φαντάζει δύσκολο αλλά μπορείς να το απλοποιήσεις με μερικά αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το τέλειο καλοκαιρινό μπαλκόνι!

  Πράγματι, δεν υπάρχει λόγος να στερείσαι ένα όμορφο περιβάλλον στη βεράντα σου. Ανακάλυψε λοιπόν 5 διακοσμητικά για το τέλειο καλοκαιρινό μπαλκόνι!

  5 Αντικείμενα που χρειάζεσαι για ένα εντυπωσιακό μπαλκόνι!

   

  1. Φυτά

  βεράντα πολλά φυτά

  Όταν σκεφτόμαστε το τέλειο μπαλκόνι τα φυτά αποτελούν σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι του! Έτσι λοιπόν θα πρέπει οπωσδήποτε να εμπλουτίσεις τη βεράντα σου με μερικά φυτά και λουλούδια ώστε να της δώσεις χρώμα και αίσθηση φύσης. Αν δεν το έχεις πολύ με τα φυτά  μπορείς να διαλέξεις μερικά που δεν έχουν υψηλές απαιτήσεις ώστε να μη τα στερηθείς!

  Δες επίσης: Καλοκαιρινά λουλούδια για διακόσμηση μπαλκονιού

  2. Γιρλάντες φωτισμού

  μπαλκόνι γιρλάντα φωτάκια τέλειο καλοκαιρινό μπαλκόνι

  Ο φωτισμός στο μπαλκόνι είναι πολύ σημαντικός αν και δεν ασχολούμαστε με αυτόν συχνά. Οι γιρλάντες φωτισμού είναι ότι πρέπει για να δώσεις μια χαλαρή αίσθηση στη βεράντα και να αισθάνεσαι ότι δε βρίσκεσαι στο σπίτι σου αλλά σε διακοπές. Μην περιορίζεσαι λοιπόν στο βασικό φωτιστικό της βεράντας και προτίμησε ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με τα φωτάκια αυτά που θα ομορφύνουν το χώρο!

  Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για το φωτισμό της αυλής σου!

  3. Καλαμωτή για τα κάγκελα και τα διαχωριστικά

  βεράντα καλαμωτή

  Οι καλαμωτές είναι μια τέλεια ιδέα για να κρύψεις παλιά κάγκελα ή διαχωριστικά και να αποκτήσεις ιδιωτικότητα στη βεράντα σου. Είναι η τελική πινελιά για να έχεις ένα εξολοκλήρου προσεγμένο μπαλκόνι! Εξάλλου, είναι οικονομικές και εύκολες να τις τοποθετήσεις οπότε γιατί να μην τις δοκιμάσεις;

  Δες επίσης: 4 Οικονομικές Ιδέες για Σκίαση μπαλκονιού!

  4. Κεριά

  ρομαντικό μπαλκόνι κεριά τέλειο καλοκαιρινό μπαλκόνι

  Το αγαπημένο αντικείμενο για έναν cozy χώρο δεν είναι άλλο από τα κεριά! Για ένα ρομαντικό περιβάλλον στο μπαλκόνι σου το βράδυ λοιπόν δεν έχεις παρά να τοποθετήσεις φαναράκια με κεριά ή μια σύνθεση με κεριά στο τραπεζάκι. Είναι κάτι πολύ απλό και εύκολο που μπορεί να κάνει τη διαφορά!

  Δες επίσης: 5 Κανόνες για να διακοσμήσεις εύκολα το μπαλκόνι

  5. Διακοσμητικά τοίχου

  βεράντα καναπές ράφι

  Οι άδειοι τοίχοι σε ένα μπαλκόνι, όπως και στο εσωτερικό του σπιτιού, είναι μεγάλο don’t! Αν θέλεις λοιπόν μια περιποιημένη βεράντα τότε πρέπει σίγουρα να διακοσμήσεις τους τοίχους της. Αυτό μπορείς να το κάνεις με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι τα ράφια ή οι παλέτες. Ακόμα, μπορείς να ακουμπήσεις στον τοίχο μια ψηλή ραφιέρα για τα φυτά που θα γεμίσει τον τοίχο.