σκούπα ρομπότ

Οι 5 καλύτερες σκούπες ρομπότ της αγοράς!

Φαντάσου να φεύγεις από το σπίτι σου και να πατάς ένα κλικ στο κινητό σου δίνοντας σήμα να σκουπιστεί το σπίτι μόνο του. Και να γυρνάς στο πεντακάθαρο σπίτι σου χωρίς να έχεις κάνει τίποτα πέρα από εκείνο το κλικ. Δε πρόκειται για σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας αλλά για την νέα πραγματικότητα που μας χαρίζουν οι σκούπες ρομπότ.

Οι σκούπες ρομπότ θα σε απαλλάξουν από μια από τις πιο βαρετές αγγαρείες του σπιτιού, το σκούπισμα. Ειδικά δε αν έχεις σκύλο και το σπίτι γεμίζει συχνά με τρίχες, μια σκούπα ρομπότ θα σου λύσει τα χέρια. Παρακάτω θα σου δείξουμε τις καλύτερες της αγοράς!

Οι καλύτερες σκούπες ρομπότ!

 

1. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με Wi-Fi

xiaomi σκούπα

Εάν ενδιαφέρεσαι για αγορά σκούπας ρομπότ πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P. Θα πάει κυριολεκτικά το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα του σπιτιού σου σε άλλο επίπεδο.

Έχει κάδο 550ml, αυτονομία 110min και καλύπτει σπίτια έως και 180τ.μ.! Καθαρίζει πολύ καλά και χωράει άνετα κάτω από καναπέδες, καρέκλες και τραπέζια. Έχει έξυπνες ρυθμίσεις όπως για παράδειγμα όταν τελείωνει η μπαταρία της να γυρνάει πίσω στη βάση, να φορτίζει και ύστερα να συνεχίζει το σκούπισμα από εκεί που τελείωσε!

Αγόρασε την εδώ!

Δες επίσης: Απομάκρυνε την μυρωδιά από την ηλεκτρική σκούπα!

2. Roborock S5 Max για όλες τις επιφάνειες!

 

roborock σκούμπα ρομπότ

Εξαιρετική είναι και η Roborock S5 Max Σκούπα Ρομπότ με Wi-Fi. Έχει κάδο 480ml, χρόνο αυτονομίας 180 λεπτά και χώρο κάλυψης 65 τετραγωνικά. Καθαρίζει καλά μέχρι και τις γωνίες του σπιτιού και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και για τα χαλιά του σπιτιού. Μπορεί εύκολα να ξεκολλήσει από τα δύσκολα σημεία και να συνεχίσει το σκούπισμα!

Αγόρασε την εδώ!

Δες επίσης: Ποια είναι τα 7 πιο βρώμικα σημεία στο σπίτι σου!

3. Viomi V3 για υγειινό καθάρισμα στο σπίτι!

ρομπότ σκούπα

Αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στην Viomi V3. Κάνει τη δουλειά της καλά με λεπτομέρεια που θα αφήσει ευχαριστημένους και τους πιο απαιτητικούς. Οι περιορισμοί της είναι απλοί. Πηγαίνει εκεί που της επιτρέπουν οι διαστάσεις της. Είναι σχεδιασμένη να ανεβαίνει μικρά εμπόδια εως 1.5cm. Ρουφάει το κάθε σκουπιδάκι και έχει μεγάλο χρόνο αυτονομίας!

Αγόρασε την εδώ!

Δες επίσης: Πως να κάνεις το καθάρισμα του σπιτιού παιχνιδάκι!

4. Xiaomi Mi 1C!

xiaomi σκούπα ρομπότ

Πολλές δυνατότητες έχει σίγουρα και η σκούπα Xiaomi Mi 1C. Είναι πανεύκολη στη χρήση της, δε προκαλεί φθορές στα έπιπλα του σπιτιού και είναι σχετικά αθόρυβη. Θα σε βοηθήσει τρομερά στο να διατηρείς το σπίτι καθαρό σε μόνιμη βάση χωρίς να κοπιάσεις για αυτό!

Αγόρασε την εδώ!

Δες επίσης: Πως να καθαρίσεις εύκολα τις ηλεκτρονικές συσκευές!

5. iRobot Roomba 676 Σκούπα!

ηλεκτρική σκούπα ρομπότ

Η iRobot Roomba 676 είναι μια εξίσου αξιόλογη σκούπα. Με κάδο 660ml, χώρο κάλυψης 100τμ και αυτονομία 1 ώρα, η iRobot Roomba 676 θα σου χαρίσει τη τέλεια φροντίδα στο σπίτι. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό είναι πως ο κάδος αδειάζει εύκολα και γενικά καθαρίζεται χωρίς κόπο!

Δες επίσης: Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεις το καθετί στο σπίτι!

Αγόρασε την εδώ!