παλιά παράθυρα

12 Τρόποι να βάλεις τα παλιά παράθυρα στον κήπο!

Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε παλιά αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε. Εδώ θα σου δείξω με ποιους τρόπους μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παλιά σου παράθυρα, στη διακόσμηση του κήπου και της βεράντας σου.

Χωρίς να ξοδέψεις πολλά, θα έχεις ένα πανέμορφο διακοσμητικό στοιχείο που θα κλέβει την παράσταση, είτε είναι χρηστικής φύσεως όπως βάση για φυτά, είτε το χρησιμοποιείς απλά για ομορφιά στον εξωτερικό σου χώρο.

12 Υπέροχοι τρόποι για να προσθέσεις τα παλιά παράθυρα στο κήπο!

 

Παλιά παράθυρα σαν διακοσμητικά κήπου/βεράντας

διακοσμητικο παραθυρο σε τοιχο παραθυρα ως διακοσμητικα

Αν έχεις άδειο τοίχο που ψάχνεις με ποιον τρόπο να το γεμίσεις δημιουργικά, τότε ένα πλαίσιο από παλιό παράθυρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σκέτο σαν πίνακας ή σαν φωτογραφοθήκη με τις αγαπημένες σου στιγμές.

παλια παραθυρα σαν φωτιστικα καθρεπτης σε πλαισιο παραθυρου

Αν ψάχνεις που να τοποθετήσεις τα φωτάκια που αγαπάς, όπως λαμπάκια ή φαναράκια, τότε ένα παλιό παράθυρο είναι το τέλειο αντικείμενο για αυτή τη δουλειά. Ακόμα, μπορείς να τοποθετήσεις καθρέπτη στο παλιό σου παράθυρο και να έχεις έτσι ένα πανέμορφο διακοσμητικό που όλοι θα χαζεύουν.

Μπορείς να δεις επίσης Πως να κάνεις μια μοναδική διακόσμηση κήπου με παλιά αντικείμενα!

Αν σου αρέσει να ζωγραφίζεις δεν έχεις παρά να ζωγραφίσεις το μέσα μέρος από το παράθυρο και να το εκθέτεις έτσι στον κήπο σου. Επίσης, για εσένα που αγαπάς τη ρομαντική διάθεση, δεν έχεις παρά να “ντύσεις” το παράθυρο με φωτάκια μπαταρίας και να το βάλεις κάπου έξω.

Αν αγαπάς τα βιτρό σχέδια, μπορείς είτε να ζωγραφίσεις εσύ το τζάμι του παλιού παραθύρου, είτε να το πας σε έναν που ειδικεύεται στα τζάμια και να το ντύσει με το σχέδιο που αγαπάς. Ένα παλιό παράθυρο με τα παντζούρια δεν χρειάζεται πολλά. Μπορεί αυτούσιο να μπει σε έναν τοίχο και να του δώσει άλλη πνοή.

Μπορείς να δεις ακόμα 10 DIY ιδέες διακόσμησης με παλιά κουζινικά σκεύη!

Παλιά παράθυρα ως χρηστικά αντικείμενα

παραθυρα σαν σκεπαστρο φυτων πλαισιο παραθυρου σε επιπλο

Για εσένα που έχεις παλιά παράθυρα και δεν ξέρεις πως να τα χρησιμοποιήσεις, μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου μίνι θερμοκήπια με σκέπαστρο από τα παράθυρα. Ακόμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πλαίσιο του για τα πλαϊνά ενός επίπλου εξωτερικού χώρου.

περγολες με παλια παραθυρα

Αν ψάχνεις μια πέργκολα οικονομική και απλή, τότε ένα πλαίσιο παραθύρου είναι η ιδανική λύση για εσένα. Εκεί μπορείς να κρεμάσεις τα αγαπημένα σου φυτά και να έχεις έτσι ένα πανέμορφο διακοσμητικό και χρηστικό αντικείμενο. Ακόμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν στήριγμα σε μια ξύλινη γλάστρα για τα φυτά σου ώστε να μπορέσεις να την κρεμάσεις.

Μπορείς να δεις επίσης 10 Ξύλινες κατασκευές από παλιά παντζούρια που μπορείς να κάνεις!

Αυτές οι λύσεις για τα παλιά σου παράθυρα είναι εύκολες, γρήγορες και εντυπωσιακές. Επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει και χάρισε στον εξωτερικό σου χώρο χρώμα και ζωντάνια.