ράφια μπαλκόνι

    6 Πρωτότυπα ράφια για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι!

    Τα ράφια είναι μια ιδανική ιδέα διακόσμησης για το σπίτι, αλλά όχι μόνο για το εσωτερικό του. Πράγματι, ακόμα και το μπαλκόνι ή ο κήπος σου μπορούν να διακοσμηθούν με ράφια που θα τα κάνουν πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα. Εξάλλου, ο τοίχος του μπαλκονιού αποτελεί ένα κομμάτι που πρέπει να φροντίζεις αν θέλεις ένα ολοκληρωμένο μπαλκόνι.

    Αν ψάχνεις λοιπόν τρόπο να ανανεώσεις τους τοίχους του μπαλκονιού σου και να αλλάξεις την εικόνα του τα ράφια πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή. Ανακάλυψε 6 πρωτότυπα ράφια για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου!

    6 Ιδανικά ράφια για το μπαλκόνι σου!

     

    1. Κρεμαστά ράφια για το μπαλκόνι

    κρεμαστά ράφια μπαλκόνι

    Τα κρεμαστά ράφια είναι μια εντυπωσιακή νέα τάση στα ράφια διακόσμησης. Μπορεί να τα έχεις ήδη δει στο εσωτερικό του σπιτιού αλλά γιατί να μην τα τοποθετήσεις και στο μπαλκόνι σου; Μπορείς να τοποθετήσεις μια ενιαία ραφιέρα ή μεμονωμένα κρεμαστά ράφια, ανάλογα το μέγεθος του μπαλκονιού σου και της επιφάνειας που θέλεις να καλύψεις.

    Δες επίσης: 7 Προτάσεις διακόσμησης για μεγάλα μπαλκόνια!

    2. Σκάλα- ραφιέρα

    σκάλα ραφιέρα φυτά κήπος

    Οι σκάλες διακόσμησης είναι ένα αγαπημένο διακοσμητικό τις τελευταίες σεζόν. Γιατί λοιπόν να μη την τοποθετήσεις και στο μπαλκόνι ή τον κήπο; Μια σκάλα-ραφιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βάλεις επάνω τις γλάστρες σου ή και άλλα μικροπράγματα. Και φυσικά, αποτελεί ένα διακοσμητικό κομμάτι που σίγουρα θα προσδώσει στο χώρο.

    Δες επίσης: 6 Ιδέες για να ανανεώσεις πλήρως τη βεράντα σου!

    3. Ράφια από παλέτα

    παλέτα ράφι τοίχος φυτά κεριά

    Η παλέτα είναι ένα υλικό με πολλές χρήσεις. Αν θέλεις λοιπόν να διακοσμήσεις τον τοίχο του μπαλκονιού αλλά όχι με ένα απλό ράφι, μπορείς να τοποθετήσεις μια ξύλινη παλέτα. Πάνω στην παλέτα μπορείς να τοποθετήσεις θήκες για να κρεμάσεις μικρά γλαστράκια ή φαναράκια για ρομαντικό φωτισμό. Έτσι, θα έχεις φτιάξει ένα πολύ πρωτότυπο και οικονομικό ράφι.

    Δες επίσης: 8 Ιδέες για Bohemian Διάκοσμηση στο Μπαλκόνι!

    4. Ράφια από ξύλινες κλούβες

    μπαλκόνι κλούβες φυτά ράφια μπαλκόνι

    Οι ξύλινες κλούβες είναι ένα ακόμα υλικό πολύ εύκολο να διαχειριστείς και να δημιουργήσεις. Μπορείς λοιπόν να βάψεις τις ξύλινες κλούβες με διάφορα χρώματα και να τις κρεμάσεις αντί για ράφια. Μέσα τους μπορείς να βάλεις γλαστράκια ή αναρριχώμενα φυτά που θα κρέμονται όμορφα έξω από την κλούβα.

    Δες επίσης: 8 Μοναδικές ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια!

    5. Γωνιακά ράφια

    γωνιακά ράφια γλάστρες λουλούδια

    Τα γωνιακά ράφια είναι μια καλή επιλογή για μικρά μπαλκόνια. Αν λοιπόν δεν έχεις πολύ χώρο διαθέσιμο στο μπαλκόνι σου αρκεί να τοποθετήσεις γωνιακά ράφια για να διακοσμήσεις βάζα ή γλάστρες που θα δώσουν χρώμα. Τοποθέτησε 2-3 γωνιακά ράφια το ένα πάνω από το άλλο για να δώσεις ύψος στο μπαλκόνι.

    Δες επίσης: 9 Μοναδικές λύσεις για να προσθέσεις λουλούδια στο μπαλκόνι σου!

    6. Συνδυασμός μικρών ραφιών

    μικρά ράφια πολλά φυτά

    Μπορείς να φτιάξεις μια σύνθεση χρησιμοποιώντας πολλά μικρά ράφια και όχι απαραίτητα όμοια μεταξύ τους. Τοποθέτησε τα σε σειρά και επάνω τους στερέωσε πολλά μικρά γλαστράκια. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό αν έχεις χώρο για να διακοσμήσεις με πολλά ράφια.