διακοσμητικά μπάνιου

    5 Διακοσμητικά μπάνιου που θα το αναβαθμίσουν!

    Το μπάνιο θεωρείται ένα δωμάτιο στο οποίο δε μπορούμε να επέμβουμε πολύ για να το αλλάξουμε. Αυτό όμως απέχει από την πραγματικότητα, αφού υπάρχουν μερικά διακοσμητικά αντικείμενα μπάνιου που μπορούν να το κάνουν πιο ιδιαίτερο και να το ομορφύνουν.

    Δε χρειάζεται λοιπόν το μπάνιο σου να μοιάζει με όλα τα άλλα που έχεις δει. Πρόσθεσε τις δικές σου διακοσμητικές πινελιές με 5 όμορφα διακοσμητικά μπάνιου που θα το αναβαθμίσοουν!

    5 Αντικείμενα που θα ομορφύνουν το μπάνιο σου!

     

    1. Ράφια

    μπάνιο λεκάνη ράφια διακοσμητικά μπάνιου

    Τα ράφια είναι ένα απαραίτητο διακοσμητικό για όλο το σπίτι και το μπάνιο δεν είναι εξαίρεση! Μη διστάσεις λοιπόν να κρεμάσεις ράφια ακόμα και στο μπάνιο σου. Εξάλλου, ειδικά αν έχεις μικρό μπάνιο τα ράφια θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις έξτρα αποθηκευτικό χώρο ώστε να τοποθετήσεις μικροαντικείμενα και να αποσυμφορήσεις τις επιφάνειες.

    Δες επίσης: Πώς να κάνεις το μπάνιο σου να μοιάζει μεγαλύτερο!

    2. Σκάλα μπάνιου

    σκάλα μπάνιο λεκάνη διακοσμητικά μπάνιου

    Η διακοσμητική σκάλα είναι ένα αντικείμενο που έχει αγαπηθεί πολύ τελευταία καθώς είναι πρακτική αλλά και στιλάτη. Τοποθετώντας λοιπόν μια σκάλα στο μπάνιο αποκτάς έναν ιδανικό χώρο για να κρεμάς τις πετσέτες σου και να στεγνώνουν γρήγορα. Αν το μπάνιο σου είναι μικρό τοποθέτησε τη σκάλα πάνω από τη λεκάνη για να εξοικονομήσεις περισσότερο χώρο.

    Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις τον τοίχο του μπάνιου!

    3. Διακοσμητικός δίσκος

    δίσκος μπάνιο κρέμες

    Ένας δίσκος στο μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οργανώσεις με στυλ τα αντικείμενα σου. Χρησιμοποίησε έναν όμορφο δίσκο, είτε ξύλινο είτε χρυσό είτε γυάλινο, για να τοποθετήσεις επάνω τις κρέμες ή άλλα καλλυντικά. Μπορείς ανάμεσα τους να τοποθετήσεις ένα αρωματικό κερί ή ένα βάζο με λίγα λουλούδια για να δώσεις την πινελιά σου!

    Δες επίσης: 5 Tips για καλό Feng Shui στο μπάνιο σου!

    4. Φυτά για το μπάνιο

    μπάνιο φυτά ξύλινο έπιπλο

    Τα φυτά στο μπάνιο είναι μια όμορφη ιδέα διακόσμησης που θα δώσει χρώμα και μια ιδιαίτερη νότα στο χώρο. Επειδή όμως στο μπάνιο η υγρασία είναι υψηλή και το φως συνήθως μέτριο πρέπει να επιλέξεις φυτά που θα αντέξουν σε αυτές τις συνθήκες. Μερικά από αυτά είναι ο ζαμιοκούλκας, η σανσιβιέρια και η αλόη.

    Δες επίσης: Ιδέες για να οργανώσεις το μπάνιο σου!

    5. Πίνακες και κάδρα
    μπάνιο μπλε τοίχος πίνακες

    Μπορεί να μη συνηθίζεται αλλά δεν υπάρχει λόγος να μη διακοσμείς τους τοίχους του μπάνιου με πίνακες ή κάδρα, όπως άλλωστε κάνεις σε όλο το υπόλοιπο σπίτι. Κάτι τέτοιο θα δώσει μια σοφιστικέ νότα στο μπάνιο σου και θα το κάνει να φαίνεται πιο πολυτελές. Διάλεξε λοιπόν μια όμορφη απεικόνιση ή ένα μότο που σε εκφράζει και κρέμασε το στο μπάνιο σου!