roucha gia dwsimo

Πράγματα που πρέπει να ξεφορτωθείς σήμερα από το σπίτι σου!

Άκου να δεις, δεν γίνεται να μου παραπονιέσαι ότι στο σπίτι επικρατεί ένα μόνιμο χάος και ότι δεν έχεις χώρο για τα πράγματα σου. Ξέρουμε πολύ καλά και οι 2 ότι μέσα στο σπίτι αν κάτσουμε και ψάξουμε με μια γρήγορα ματιά, θα βρούμε πολύ πράγμα για πέταμα. Και αυτό συμβαίνει σε όλους μας, μιας και όλο μαζεύουμε και λέμε “έλα μωρέ σιγά”.

Ε να που το έλα μωρέ σιγά μας έφτασε να παραπονιόμαστε. Για πάμε, λοιπόν, να οργανώσουμε το σπίτι και να δούμε ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να ξεφορτωθείς σήμερα από το σπίτι σου! Δε θέλω, μα! Πάμε είπα και γρήγορα. Θα δεις στην αρχή θα γκρινιάξεις αλλά μετά όλα θα είναι καλύτερα.

Τι πρέπει να πετάξεις σήμερα από το σπίτι σου

Παλιά περιοδικά

periodikaΠιάνουν χώρο! Δημιουργούν βαβούρα στο σπίτι και γενικά είναι άχρηστα. Πέτα τα! Όχι αύριο, όχι αργότερα, τώρα! Εμπρός, πάρε σακούλα και πέτα. Μπορεί κάποτε να ήταν άποψη να έχεις περιοδικά έτσι “πεταμένα” στο σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαυαν να πιάνουν τσάμπα χώρο. Στο καλάθι των αχρήστων αμέσως.

Δες επίσης: 10 Ιδέες για να οργανώσει την ακαταστασία στο σπίτι σου!

Ρούχα που δε φοράς

roucha gia dwsimoΑχ! Μόνιμο πρόβλημα όλων. Μαζεύουμε ρούχα και μετά αγοράζουμε άλλα και μετά μαζεύονται και άλλα και τελικά η ντουλάπα σκάει. Κάνε ξεκαθάρισμα άμεσα. Ότι δεν έχεις φορέσεις για παραπάνω από μια σεζόν, είτε πέταμα, είτε δώστα- αν είναι σε καλή κατάσταση. Στην τελική, ξέρεις ότι και θα αγοράσεις και άλλα και τα πράγματα που φοράς όλα και όλα να είναι 10 κομμάτια.

Χτυπημένα πιάτα και κούπες

xtipimeni koupaΑπορία το έχω τι τα έχεις στα ντουλάπια αφού δεν τα χρησιμοποιείς. Απλά πιάνουν χώρο και τα βλέπεις. Μη λυπηθείς το σερβίτσιο που θα χαλάσεις, γιατί είναι ήδη χαλασμένο. Δεν χρησιμοποιείς τα χτυπημένα και ραγισμένα πιάτα, οπότε σκουπίδια ευθύς αμέσως!

Δες επίσης: 10 Ιδέες οργάνωσης για το χωλ και τα μικρά δωμάτια!

Τα φυλλάδια από τα delivery

katalogoi deliveryΕίμαι σίγουρη ότι τα αγαπημένα σου μαγαζιά είναι 3. Κράτα αυτά τα 3 φυλλάδια. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα βρεις και ιντερνετικά. Αυτό ισχύει βέβαια και για τα 3 delivery που σου είπα να κρατήσεις, αλλά άντε ας κάνουμε και λίγο σκόντο.

Λιωμένα, κιτρινισμένα σεντόνια

ftharmena sentoniaΛιωμένα σεντόνια, πετσέτες, σεμεδάκια, τραπεζομάντιλα δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στο σπίτι. Τσάμπα χώρο πιάνουν. Γιατί και να τα στρώσεις δε θα δείχνουν όμορφα και το ξέρεις. Οπότε ότι είναι σακουλίτσα και πέταμα.

Δες επίσης: 5 Tips για να εξαφανίσεις την ακαταστασία από το σπίτι σου!

Παλιές κινητές συσκευές

palia kinitaΑναμνήσεις ε; Πόσο άλλαξαν τα χρόνια και τα κινητά από κουμούτσες, έγιναν μια μικρή οθόνη υπολογιστή. Όχι! Ένα κινητό έχεις που χρησιμοποιείς και τα άλλα είναι άχρηστα. Πήγαινε και δώστα για ανακύκλωση- γιατί κρίμα να τα πετάξεις και να μην γίνουν κάτι χρήσιμο. Σίγουρα στην ανακύκλωση θα έχουν πολύ μεγαλύτερη χρησιμότητα από ότι στο συρτάρι σου.

Δες επίσης: 10 Περιττά αντικείμενα που πρέπει να χαρίσεις ή να πετάξεις!

Παλιά καλλυντικά και φάρμακα

kallintikaΑυτό εκτός από θέμα ξεκαθαρίσματος, είναι και θέμα υγείας. Ότι παλιό έχεις σε καλλυντικά, κρέμες και φάρμακα οπωσδήποτε πέταμα. Φροντίζουμε και την επιδερμίδα και τον εαυτό μας. Δεν είναι να πάρεις ληγμένο φάρμακο ή να βάλεις στο πρόσωπο σου ληγμένο προϊόν. Πέταμα ότι έχει λήξει και έτσι θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και τα ντουλάπια ταχτοποιημένα.