6 Ξεχωριστές κορυφές για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

  6 Ξεχωριστές κορυφές για το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

  Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει κεντρική θέση στο σπίτι μας τα Χριστούγεννα και τραβάει την προσοχή. Για το λόγο αυτό φροντίζεις ώστε να έχει τα καλύτερα στολίδια και μπάλες και τα πιο όμορφα λαμπάκια. Ωστόσο, δίνεις την απαραίτητη σημασία στις κορυφές που πρέπει να διαλέξεις για το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

  Η κατάλληλη κορυφή του δέντρου μπορεί να κλέψει την παράσταση και να αναβαθμίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για το λόγο αυτό πρέπει να την επιλέγεις προσεκτικά, ώστε αφενός να δένει αρμονικά με το υπόλοιπο δέντρο και αφετέρου να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ανακάλυψε λοιπόν 6 ξεχωριστές κορυφές για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου!

  6 Εντυπωσιακές κορυφές δέντρου που κλέβουν την παράσταση!

  1. Αστέρι με κρυστάλλους

  κορυφή χριστουγεννιάτικου δέντρου αστέρι με κρύσταλλα

  Το αστέρι είναι ίσως η πιο κλασική κορυφή για το δέντρο. Φέτος όμως μπορείς να την αναβαθμίσεις και να την κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακή! Για να το πετύχεις αυτό, μια κομψή και εντυπωσιακή ιδέα είναι το αστέρι με κρυστάλλους. Έτσι, το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου θα αποκτήσει την απαραίτητη λάμψη και κομψότητα, χωρίς υπερβολές.

  Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις το μπαλκόνι τα Χριστούγεννα!

  2. Συρμάτινη κορυφή με όνομα

  κορυφές χριστουγεννιάτικο δέντρο όνομα οικογένειας

  Δεν υπάρχει καμία πιο προσωπική κορυφή δέντρου από αυτή που γράφει το όνομα σου επάνω! Ναι, κάτι τέτοιο είναι εφικτό και σίγουρα θα κάνει το δέντρο σου να ξεχωρίσει. Αν δε μπορείς να βρεις κάποιο κατάστημα που να προσφέρει αυτή την υπηρεσία μπορείς να το φτιάξεις μόνος-η σου, χρησιμοποιώντας σύρμα. Έτσι, θα δώσεις μια πολύ προσωπική χροιά στο δέντρο σου!

  Δες επίσης:6 Χριστουγεννιάτικα δέντρα για μικρά σπίτια!

  3. Αγγελάκι

  πρωτότυπο αγγελάκι κορυφές χριστουγεννιάτικο δέντρο

  Το αγγελάκι είναι επίσης μια επιλογή κορυφής που συναντάται συχνά. Ωστόσο, οι παραλλαγές που θα βρεις στην αγορά είναι πολλές και η επιλογή της κατάλληλης θα κάνει το δέντρο σου να ξεχωρίσει! Για παράδειγμα, αντί να διαλέξεις μια φιγούρα που μοιάζει με κουκλάκι όπως συνηθίζεται, προτίμησε ένα ξύλινο αγγελάκι με χρυσόσκονη που θα κάνει το δέντρο σου πιο μοντέρνο.

  Δες επίσης: 6 Χριστουγεννιάτικα φυτά για τη γιορτινή διακόσμηση!

  4. Ξύλινο αστέρι με λαμπάκια

  ξύλινο αστέρι λαμπάκια

  Η νέα μόδα στις κορυφές των δέντρων επιτάσσει λαμπάκια! Αν λοιπόν κι εσύ θέλεις να ακολουθήσεις τη μόδα τότε διάλεξε μια κορυφή με ενσωματωμένα λαμπάκια. Μια όμορφη επιλογή σε αυτή την κατηγορία είναι ένα ξύλινο αστέρι με λαμπάκια. Έτσι, το δέντρο σου θα είναι φωτεινό ξεκινώντας από την κορυφή του!

  Δες επίσης:6 Όμορφες χάρτινες κατασκευές για τα Χριστούγεννα!

  5. Χριστουγεννιάτικος φιόγκος

  χρυσός φιόγκος κορυφές χριστουγεννιάτικο δέντρο

  Ποιος είπε ότι μια όμορφη κορυφή δέντρου πρέπει να κοστίσει ακριβά; Ένας εντυπωσιακός χριστουγεννιάτικος φιόγκος μπορεί να το διαψεύσει αυτό! Το μόνο που χρειάζεσαι για μια τέτοια κορυφή δέντρου είναι ένα όμορφο, χριστουγεννιάτικο ύφασμα, κατά προτίμηση σε χρυσό ή κόκκινο χρώμα. Ράβοντας το ύφασμα στα κατάλληλα σημεία μπορείς να φτιάξεις την κορυφή σου ακριβώς όπως τη θες.

  Δες επίσης: Οι 7 καλύτεροι χριστουγεννιάτικοι συνδυασμοί χρωμάτων!

  6. Σκούφος Άγιου Βασίλη

  κόκκινος σκούφος άγιου βασίλη κορυφή

  Η κορυφή που σίγουρα όλα τα παιδιά θα λατρέψουν είναι αυτή που μοιάζει με σκούφο του Άγιου Βασίλη. Πέρα από εντυπωσιακή βέβαια, είναι και μια πολύ απλή και οικονομική λύση. Τοποθέτησε λοιπόν ένα μεγάλο, κόκκινο σκούφο στην κορυφή του δέντρου σου και είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνεις μικρούς και μεγάλους!

  Δες επίσης: 15 Ιδέες για να διακοσμήσεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα!

  Εμπνεύσου λοιπόν από τις κορυφές που είδες παραπάνω και κάνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να ξεχωρίσει φέτος τα Χριστούγεννα!

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!