ψεύτικα φυτά που μοιάζουν αληθινά

Πως θα κάνετε τα ψεύτικα φυτά να δείχνουν αληθινά!

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει στην αγορά να κυκλοφορούν κάποια πολύ όμορφα και αληθοφανή πλαστικά φυτά. Πολλοί από εμάς ,έχουμε βρεθεί σε ένα ξενοδοχείο, μια αίθουσα αναμονής ωραία διακοσμημένη με λουλούδια και φυτά. Εκεί λοιπόν πρέπει να κοιτάξεις πολύ προσεκτικά για να καταλάβεις αν είναι αληθινά ή όχι. Και συνήθως είναι καλής ποιότητας ψεύτικα.

Λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής στην πόλη ειδικά δεν έχουμε χρόνο για την σωστή περιποίηση που θέλουν τα πραγματικά. Ειδικά για εκείνους που ταξιδεύουν συχνά, και εκείνους που μένουν κάπου που δεν εισέρχεται  εύκολα ηλιακό φως. Επίσης για κατόχους κατοικίδιων που ενδεχομένως να κατέστρεφαν ότι με κόπο εσείς φροντίζατε.

Παρακάτω θα σου πω κάποιες συμβουλές που θα σε κάνουν να βάλεις στο σπίτι σου τεχνητά φυτά και να δείχνουν όπως τα αληθινά.

Η απόσταση είναι το κλειδί

ψεύτικα φυτά

Τα φυτά που είναι απομιμήσεις δείχνουν πολύ καλύτερα από μακρυά. Όταν βρίσκονται σε απόσταση δεν μπορεί να πει κάποιος αν είναι ψεύτικα ή όχι. Άρα για να το καταφέρεις αυτό μην τα τοποθετήσεις κάπου κοντά όπου κάθονται συνήθως οι καλεσμένοι σου. Διάλεξε ένα σημείο που δεν πηγαίνει κάποιος εύκολα εκεί. Πολλές φορές τα συναντάμε σε γραφεία ή καταστήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα βάλεις και στο σπίτι σου.

Επέλεξε ποιότητα αντί για ποσότητα

ποιοτικά τεχνητά φυτά

Διάλεξε προσεκτικά τι θα αγοράσεις. Μην κολλήσεις με κάποια προσφορά που θα δεις τύπου ‘ένα και ένα δώρο΄. Θα πιστέψεις στην αρχή ότι έκανες την σωστή κίνηση αλλά γρήγορα θα καταλάβεις το λάθος σου. Το πιθανότερο είναι μόλις τα κοιτάξεις λίγο καλύτερα να διαπιστώσεις ότι τα φύλλα δείχνουν πολύ φτηνά και πλαστικά. Μην πας στο φτηνότερο μαγαζί που υπάρχει για να αγοράσεις ένα ψεύτικο φυτό. Θα φανεί η κακή ποιότητα και θα το μετανιώσεις.

Κάνε την έρευνα αγοράς που πρέπει και βρες μερικά καλής ποιότητας προϊόντα. Να αποφύγεις τα υφασμάτινα που κυκλοφορούν, θα χαλάσουν σύντομα. Αντί αυτών διάλεξε πιο ρεαλιστικό καλής ποιότητας πλαστικό φυτό.

Ίσως σε ενδιαφέρει – Η καλύτερη DIY ιδέα για εσωτερική διακόσμηση με φυτά!

Καλή Καθαριότητα

καθαρισμός ψεύτικου φυτού

Όποιο τεχνητό φυτό και να διαλέξεις, όσο καλή ποιότητα και να είναι δεν πρέπει να ξεχνάς να το καθαρίζεις. Σημαντικό και αυτό για να κάνεις το ψεύτικο φυτό να δείχνει όπως το αληθινό. Είναι πολύ άσχημο να έχεις μερικά υπέροχα κομμάτια στο χώρο και αυτά να είναι γεμάτα σκόνη και βρόμικα. Είπαμε να τα διαλέξεις γιατί δεν χρειάζεται να τα ποτίζεις όμως βάλε και αυτά στο πρόγραμμα καθαριότητας σου. Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις ζεστό νερό με υγρό πιάτων. Βουτάς ένα πανί ή ένα πινέλο και καθαρίζεις σιγά σιγά τα φύλλα.

Τέλος να πούμε ότι τα πλαστικά φυτά δεν είναι για όλους αλλά είναι σίγουρα μια καλή εναλλακτική.