κουζίνα φθινόπωρο

  5 Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις την κουζίνα το φθινόπωρο

  Η κουζίνα είναι μεν ένας δημιουργικός χώρος αλλά συνήθως δεν φροντίζουμε ώστε να είναι όμορφα διακοσμημένος. Μιας όμως που έχουμε μπει στο φθινόπωρο ίσως είναι μια καλή ώρα να επιμεληθείς τη διακόσμηση της κουζίνας και να την βάλεις στο κλίμα της εποχής.

  Είναι αλήθεια ότι με μικρές προσθήκες στο χώρο της κουζίνας θα την ανανεώσεις και πιθανόν να ενισχύσει την δημιουργικότητα σου. Ανακάλυψε λοιπόν 5 όμορφους τρόπους να διακοσμήσεις την κουζίνα το φθινόπωρο!

  Πώς να διακοσμήσεις μια φθινοπωρινή κουζίνα!

   

  1. Τοποθέτησε ένα βάζο με φύλλα

  βάζο με φύλλα

  Τα φθινοπωρινά φύλλα που θα βρεις σε αφθονία έξω αυτή την εποχή είναι ένα τέλειο εργαλείο για τη διακόσμηση του σπιτιού, ακόμα και της κουζίνας σου. Θα χρειαστείς απλά μερικά φύλλα και ένα όμορφο βάζο ή ακόμα καλύτερα μια κανάτα για να τα τοποθετήσεις μέσα και να ομορφύνεις το χώρο!

  Δες επίσης: Ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο της κουζίνας

  2. Κρέμασε ένα φθινοπωρινό στεφάνι

  κουζίνα φθινόπωρο

  Ένα στεφάνι είναι σύνηθες διακοσμητικό τοίχου. Ειδικά το φθινόπωρο μπορείς να φτιάξεις στεφάνια από διάφορα πράγματα, όπως αποξηραμένα φυτά, λουλούδια και φύλλα ώστε να ταιριάζει με την εποχή. Διακόσμησε λοιπόν με ένα τέτοιο στεφάνι τους τοίχους της κουζίνας για να εμπλουτίσεις τη διακόσμηση του χώρου.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για να βάλεις το σπίτι σε φθινοπωρινό mood

  3. Διακόσμησε με ένα φθινοπωρινό δίσκο

  φθινοπωρινός δίσκος

  Οι δίσκοι είναι ένα αγαπημένο διακοσμητικό για όλες τις εποχές. Το τέλειο με τους δίσκους είναι ότι μπορούν να σταθούν τέλεια σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Στην κουζίνα λοιπόν ένας δίσκος με φθινοπωρινές νότες είναι μια όμορφη προσθήκη αυτή την εποχή. Για να κάνεις το δίσκο σου φθινοπωρινό μπορείς να τοποθετήσεις κεριά, διακοσμητικές κολοκύθες, αποξηραμένα λουλούδια ή και ένα αρωματικό χώρου με φθινοπωρινό άρωμα.

  Δες επίσης: Φθινοπωρινή διακόσμηση στην είσοδο του σπιτιού

  4. Χρησιμοποίησε κολοκύθες στη διακόσμηση

  κολοκύθες σκεύη κουζίνας

  Το φθινόπωρο είναι η εποχή της κολοκύθας, γι’ αυτό και τις βλέπουμε τόσο πολύ στη φθινοπωρινή διακόσμηση των σπιτιών. Αν χρησιμοποιείς λοιπόν τις κολοκύθες στην μαγειρική τότε βάλ’ τες σε ένα εμφανές σημείο για να τις χρησιμοποιήσεις και σαν διακοσμητικό! Εξάλλου, είναι τόσο όμορφες που σίγουρα θα αναβαθμίσουν την κουζίνα!

  Δες επίσης: 6 Πανέμορφα φθινοπωρινά διακοσμητικά τραπεζιού

  5. Διάλεξε λευκά είδη που θυμίζουν φθινόπωρο

  φθινοπωρινή τραπεζαρία

  Μια μικρή πινελιά που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι τα φθινοπωρινά λευκά είδη. Αυτό περιλαμβάνει πετσέτες κουζίνας και τραπεζομάντηλα. Έτσι, μπορείς να διαλέξεις για παράδειγμα λευκά είδη με καρό μοτίβα σε αποχρώσεις γήινες ή σε πορτοκαλί που θυμίζουν την εποχή του φθινοπώρου. Ειδικά αν έχεις μια τραπεζαρία μέσα στην κουζίνα, στρώνοντας ένα τέτοιο τραπεζομάντηλο μπορεί να κάνεις τη διαφορά!