φυτά φθινόπωρο

5 Πανέμορφα φυτά για το σπίτι σου το φθινόπωρο

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις κάθε επαφή με τη φύση. Υπάρχουν πολλά φυτά εσωτερικού χώρου με τα οποία μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου ακόμα και το φθινόπωρο. Έτσι, θα έχεις μια δόση πράσινου στο εσωτερικό του σπιτιού το φθινόπωρο!

Τώρα που έχει έρθει το φθινόπωρο μπορείς να εντάξεις μερικά φυτά στη διακόσμηση το χώρου έτσι ώστε να βελτιώσεις την διάθεση σου και να δώσεις χρώμα. Ανακάλυψε λοιπόν 5 πανέμορφα φυτά για το σπίτι σου το φθινόπωρο!

5 Φυτά εσωτερικού χώρου για να διακοσμήσεις το χώρο το φθινόπωρο!

1. Ζαμιοκούλκας

ζάμια

Ο ζαμιοκούλκας ή αλλιώς ζάμια είναι ένα από τα πιο όμορφα και εύκολα φυτά εσωτερικού χώρου που θα αναβαθμίσουν το χώρο σου! Έχει ελάχιστες ανάγκες σε φως και δε χρειάζεται συχνό πότισμα. Ακόμα, μπορείς να το διακοσμήσεις σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, ακόμα και στο μπάνιο. Με άλλα λόγια, είναι ένα τόσο εύκολο φυτό που αξίζει να υπάρχει σε οποιοδήποτε σπίτι!

Δες επίσης: 5 Πανέμορφα Οικονομικά φυτά εσωτερικού χώρου!

2. Γλώσσα της πεθεράς

γλώσσα πεθεράς

Ένα ακόμα πολύ αγαπημένο και εύκολο φυτό είναι η σανσεβιέρια ή αλλιώς γλώσσα της πεθεράς. Ανήκει στα φυτά που καθαρίζουν τον αέρα του σπιτιού. Έτσι, εκτός από όμορφο είναι και χρήσιμο φυτό. Ειδικά στην κρεβατοκάμαρα θα είναι μια τέλεια προσθήκη για να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σου! Μην παραλείψεις λοιπόν να διακοσμήσεις με τουλάχιστον μια γλάστρα με σανσεβιέρια το σπίτι!

Δες επίσης: 6 Αντικείμενα για να αναδείξεις τα φυτά σου!

3. Παχύρα

παχύρα φυτά φθινόπωρο

Η παχύρα είναι ένα πολύ ανθεκτικό φυτό με όμορφα χαρακτηριστικά φύλλα που μπορεί να τραβήξει την προσοχή σε ένα χώρο. Αξίζει να διακοσμήσεις με αυτή το σπίτι σου το φθινόπωρο αν θέλεις μια μεγάλη δόση πράσινου. Ακόμα, θεωρείται τυχερό φυτό αφού λέγεται ότι φέρνει χρήματα και ευημερία τόσο σε σπίτι όσο και σε επαγγελματικούς χώρου!

Δες επίσης: 5 Φυτά που καθαρίζουν τον αέρα του σπιτιού

4. Σπαθίφυλλο

σπαθίφυλλο φυτά φθινόπωρο

Το σπαθίφυλλο είναι ένα ακόμα τυχερό φυτό που καθαρίζει τον αέρα του σπιτιού, γι’ αυτό και είναι μια τέλεια προσθήκη στο σπίτι το φθινόπωρο. Έχει χαρακτηριστικά λευκά άνθη και όμορφα πράσινα φύλλα γι’ αυτό και είναι τέλειο για να ομορφύνει το σπίτι σου!

Δες επίσης: Μοντέρνοι τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι με φυτά

5. Κάκτοι

κάκτοι ραφιέρα

Οι κάκτοι είναι μια σταθερή αξία στα φυτά εσωτερικού χώρου καθώς μπορούν να επιβιώσουν οπουδήποτε. Το τέλειο με τους κάκτους είναι επίσης ότι υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη που μπορείς να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό mix and match αποτέλεσμα. Αυτό θα κάνει το σπίτι σου ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και θα του δώσει μια boho νότα που θα φέρει αέρα καλοκαιριού!

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!