15 Ντουζιέρες εξωτερικού χώρου για το εξοχικό!

Πως να ζήσεις το καλοκαίρι στο έπακρο; Πρόσθεσε μια ντουζιέρα εξωτερικού χώρου στην αυλή του σπιτιού σου! Είναι τέλεια ιδέα για το εξοχικό του σπιτιού σου όπου μια ντουζιέρα θα είναι και πολύ χρήσιμη για να δροσίζεσαι και να ξεπλένεσαι από τη θάλασσα πριν μπεις στο σπίτι.

Το ντουζ στον κήπο, πέρα από διασκεδαστικό είναι και υπέροχο για τον πλανήτη. Μπορείς να αφήνεις το νερό να μουλιάζει σε όλη την αυλή και να έχεις ποτισμένα φυτά γεμάτα ζωή. Πολλές από τις παρακάτω ντουζιέρες μπορείς εύκολα να τις φτιάξεις και μόνος σου!

15 Ιδέες για υπαίθριο ντουζ στην αυλή του σπιτιού!

 

Εντυπωσιακές ντουζιέρες εξωτερικού χώρου σε πέτρα!

ντουζιέρες εξωτερικού χώρου σε πέτρα

Αν το σπίτι σου περιέχει το πέτρινο στοιχείο, η ντουζιέρα θα ταιριάξει τέλεια. Ενισχύει ένα ρουστίκ στυλ, μπορεί όμως να ενσωματωθεί σε κάθε στυλ σπιτιού, ανάλογα με τη πέτρα και την υπόλοιπη αισθητική. Φυσικά εκμεταλλεύσου και τα γύρω στοιχεία όπως τα φυτά ή τα έπιπλα του κήπου προκειμένου να ταιριάξεις κατάλληλα τη ντουζιέρα με την υπόλοιπη διαμόρφωση του χώρου.

Δες επίσης: 10 Προτάσεις για να ανανεώσεις τον εξωτερικό σου χώρο!

Υπαίθρια ντουζ από ξύλα μπαμπού!

ντουζιέρα εξωτερικού χώρου από bamboo

Το εξωτερικό ντουζ από bamboo είναι μια καταπληκτική ιδέα που μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου. Θα χρειαστείς μεγάλα ξύλα μπαμπού είτε λεπτά είτε πιο χοντρά, ανάλογα με το γούστο σου. Η λύση αυτή είναι βιώσιμη και πιο φιλική προς το περιβάλλον!

Δες επίσης: Τι να αποφύγεις όταν φτιάχνεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού!

Ξύλινες ντουζιέρες για την αυλή!ξύλινες ντουζιέρες εξωτερικού χώρου

Το ξύλο είναι κλασσικό υλικό για ντουζιέρες εξωτερικού χώρου και είναι και αρκετά οικονομικό. Μια οικονομική ιδέα είναι να φτιάξεις μια DIY ντουζιέρα από ξύλινες παλέτες!

Δες επίσης: 5 Κανόνες διακόσμησης εξωτερικού χώρου!

Όμορφες μίνιμαλ ντουζιέρες εξωτερικού χώρου!

μίνιμαλ ντουζιέρες εξωτερικού χώρου

Για περισσότερη κομψότητα και στυλ μπορείς να επιλέξεις μια μίνιμαλ ντουζιέρα εξωτερικού χώρου σε στυλ σωλήνα. Είναι πολύ ιδιαίτερες και θα ενισχύσουν πολύ το design στο σπίτι σου. Είναι μια πολύ μοντέρνα προσθήκη στον εξωτερικό σου χώρο που θα ευχαριστηθείς!

Δες επίσης: 21 Φανταστικές ιδέες για δάπεδο εξωτερικού χώρου!

Υπαίθριο κλειστό ντουζ-αποδυτήρια!

ντουζιέρες αποδυτήρια εξωτερικού χώρου

Δες επίσης: 8 Μοναδικές ιδέες για DIY διακοσμητικά εξωτερικού χώρου!

Τέλος, πολύ πρακτική θα ήταν και μια κλειστή ντουζιέρα που θα τη χρησιμοποιείς και ως αποδυτήρια. Τόσο για εσένα και την οικογένεια σου όσο και για τυχόν καλεσμένους στο σπίτι, μια τέτοια ντουζιέρα θα σου λύσει τα χέρια!