ιδέες διακόσμησης στο παιδικό με lego

  7 Ιδιαίτερες ιδέες διακόσμησης στο παιδικό με LEGO!

  Τα τουβλάκια LEGO είναι αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών, πολλές φορές και των μεγάλων. Και αυτό γιατί με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα μπορείς να φτιάξεις τα πάντα με αυτά. Έχεις σκεφτεί ποτέ όμως να τα χρησιμοποιήσεις για άλλο σκοπό πέρα από παιχνίδι;

  Εάν σου περισσεύουν μερικά LEGO ή τα παιδιά σου δεν ασχολούνται πια, είναι η ευκαιρία σου να τα αξιοποιήσεις έξυπνα. Εδώ στο exypnes-idees.gr συλλέξαμε 7 πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο με LEGO!

  Πως να χρησιμοποιήσεις μερικά κομμάτια LEGO για το decor του παιδικού!

   

  1. Χειροποίητο ρολόι τοίχου!

  diy ρολόι από lego

  Είναι πανεύκολο να φτιάξεις ένα diy ρολόι με τουβλάκια. Με λίγα κομμάτια μπορείς να σχηματίσεις τους αριθμούςή μπορείς και να βάλεις φιγούρες LEGO αντί για αριθμούς!

  Δες επίσης: 5 Πρακτικοί τρόποι για να οργανώσεις τα παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο!

  2. DIY κορνίζα από τουβλάκια!

  κορνίζα με lego

  Πολύ εύκολο project είναι να φτιάξεις και μια DIY κορνίζα απλώς κολλώντας τα κομμάτια σε μια κορνίζα που ήδη έχεις. Έτσι, πολύ γρήγορα μπορείς να δώσεις έξτρα χαρακτήρα σε μια απλή κορνίζα!

  Δες επίσης: 8 Υπέροχες ιδέες για παιχνίδι με τα παιδιά χωρίς κούραση!

  3. Παιχνιδιάρικη μολυβοθήκη για το παιδικό!

  μολυβοθήκη από lego

  Με τουβλάκια LEGO μπορείς να φτιάξεις και μια χειροποίητη μολυβοθήκη σε όποιο μέγεθος επιθυμείς εσύ. Χρησιμοποιώντας πολλά χρώματα το αποτέλεσμα θα είναι ζωηρό και χαρούμενο, ότι πρέπει για το παιδικό!

  Δες επίσης: 6 Παιχνίδια για μωρά που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου!

  4. Παιδικό πορτατίφ με κομμάτια LEGO!

  diy επιτραπέζιο φωτιστικό με lego

  Με LEGO τουβλάκια μπορείς να φτιάξεις και ένα παιδικό πορτατίφ. Και γιατί όχι να μη το φτιάξεις μαζί με τα παιδιά για να χαρούν και αυτά τη διαδικασία της κατασκευής η οποία θα είναι σαν παιχνίδι!

  Δες επίσης: Εύκολη κατασκευή για DIY παιδικό προτατίφ!

  5. Μικρή κατασκευή LEGO για τα κλειδιά!

  lego κατασκευή για κλειδιά

  Με ελάχιστα κομμάτια LEGO, αυτά που είναι λεπτά, μπορείς να φτιάξεις μια μικρή κρεμάστρα για κλειδιά και να τη κολλήσεις στο τοίχο!

  Δες επίσης: 6 Παιχνίδια για να φέρεις τη θάλασσα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου!

  6. Πόμολο στην πόρτα από τουβλάκια!

  πόμολο lego

  Κι όμως, τα LEGO μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα έπιπλα του σπιτιού αλλά και σε πόρτες. Με πολύ λίγα κομμάτια μπορείς να κατασκευάσεις πομολάκια που θα ταιριάζουν με την παιδική αισθητική στο δωμάτιο των μικρών!

  Δες επίσης: 8 Χρωματικές επιλογές για μοντέρνο παιδικό δωμάτιο!

  7. Σχημάτισε το όνομα του παιδιού σου με LEGO!

  όνομα γραμμένο με lego

  Δες επίσης: 20 Ιδέες για παιδικό playroom στο σπίτι!

  Εάν έχεις στη διάθεση σου αρκετά τουβλάκια τότε θα σου προτείναμε να φτιάξεις ένα ένα τα γράμματα από το όνομα του παιδιού σου σε μεγάλο μέγεθος και ύστερα να τα κολλήσετε στο τοίχο!