4 Ιδέες για διακόσμηση κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

  Οι γιορτές είναι, ήδη, πολύ κοντά και έχουμε ξεκινήσει να στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα σπίτια μας. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει, ακόμα, είναι η διακόσμηση κάτω από αυτό. Φυσικά, δε γίνεται να έχεις στολίσει όλο το σπίτι και να αφήσεις εκτεθειμένη τη βάση του δέντρου. Για αυτό, εμείς θα σου προτείνουμε 4 τρόπους να διακοσμήσεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που σίγουρα θα σου αρέσουν!

  Πώς να διακοσμήσεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

  1. Βάλε μαξιλάρες

  Κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα, ώστε να φαίνεται περιποιημένο και προσεγμένο. Μια πιο boho επιλογή για διακόσμηση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι διαφόρων ειδών μαξιλάρια. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσεις μια cozy ατμόσφαιρα και σίγουρα θα θέλεις να ξαπλώσεις.

  Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις το καθιστικό τα Χριστούγεννα

  2. Βάλε δώρα

  Άλλος ένας τρόπος να γεμίσεις το κενό κάτω από το δέντρο είναι να προσθέσεις κάποια δώρα. Για την ακρίβεια, μπορείς να προθέσεις άδεια κουτιά, που θα τα έχεις τυλίξει με ένα χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα. Διαφορετικά, μπορείς να βάλεις τα δώρα, που έχεις ήδη αγοράσει για τους αγαπημένους σου.

  Δες επίσης: Όμορφες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με μπάλες

  3. Διακόσμησε με ένα τρενάκι

  Τι πιο όμορφο από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με ένα παιχνίδι-τρενάκι γύρω του; Ειδικότερα, εάν έχεις παιδάκια, θα ξετρελαθούν. Έτσι και αλλιώς, θα σου θυμίσει, σίγουρα τα παιδικά σου χρόνια και θα σου έρθει η όρεξη να παίξεις με τις ώρες.

  Δες επίσης: 7 Εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κεριά

  4. Διακόσμηση κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουβέρτα /ύφασμα

  Δες επίσης: Κομψές ιδέες για boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

  Μια minimal λύση για διακόσμηση διακόσμηση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι να προσθέσεις μια κουβέρτα ή κάποιο ύφασμα. Έτσι, θα δημιουργήσεις μια ζεστή και χειμερινή ατμόσφαιρα. Μπορείς να τοποθετήσεις από πάνω δώρα, χριστουγεννιάτικα στολίδια ή ό,τι άλλο θέλεις.