γραφείο-υπνοδωμάτιο

  26 Ιδέες για γραφείο στο υπνοδωμάτιο!

  Το γραφείο στο υπνοδωμάτιο δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Πολλές φορές το υπνοδωμάτιο μας έχει κι άλλες χρήσεις. Ένα γραφείο στον ίδιο χώρο που κοιμόμαστε τις περισσότερες φορές δεν είναι επιλογή, αφού ίσως σημαίνει πως δεν έχουμε άλλο χώρο ή δωμάτιο για να κάνουμε τις εργασίες μας ή να μελετήσουμε.

  Αν όντως δεν υπάρχει άλλος χώρος δεν υπάρχει λόγος να μην κάνουμε το γραφείο κομψό και άνετο. Στο παιδικό και εφηβικό δωμάτιο συνήθως το γραφείο μελέτης είναι δεδομένο. Παρακάτω όμως θα δεις ιδέες για διακόσμηση γραφείου που ταιριάζουν και στα υπνοδωμάτια για ενήλικες.

  Ιδέες για γραφείο μελέτης στο υπνοδωμάτιο!

  Γραφείο σε γυναικείο υπνοδωμάτιο

  Αν μένεις μόνη ή έχεις ένα υπνοδωμάτιο που δεν μοιράζεσαι πιθανότατα έχεις ένα γραφείο μέσα σε αυτό. Οι ιδέες διακόσμησης εδώ είναι πολλές. Κυρίως πρέπει να διατηρήσεις τα χρώματα φωτεινά και τα έπιπλα γραφείου σου πρέπει να ταιριάζουν με το υπόλοιπο δωμάτιο. Έτσι το γραφείο δεν θα φαίνεται σαν κάτι ξένο μέσα στο χώρο αλλά θα γίνει κομμάτι του.

  Δες επίσης 24 Μοναδικά διακοσμητικά γραφείου που πρέπει να δεις!

  Τα γραφεία σε γυναικεία υπνοδωμάτια δεν είναι μόνο για φοιτήτριες ή έφηβες κοπέλες, αλλά και για τις γυναίκες καριέρας που παίρνουν δουλειά στο σπίτι ή κάνουν επιμόρφωση. Τοποθέτησε ράφια πάνω από το γραφείο ή ραφιέρα δίπλα σε αυτό για τα βιβλία και τα έγγραφα σου.

  απλό γραφείο διακόσμηση γραφείου γραφείο για γυναικείο δωμάτιο γραφείο μελέτης γραφείο σε δωμάτιο κομψή διακόσμηση γραφείου κομψό γυναικείο γραφείο λευκό γραφείοπίνακας ανακοινώσεων σε τοίχο μοντέρνο λευκό γραφείο

  Γραφείο σε αντρικό υπνοδωμάτιο

  Είτε για μελέτη είτε για gaming πάντα χρειάζεται ένα γραφείο στο αντρικό υπνοδωμάτιο. Η διακόσμηση μπορεί να είναι λιτή αλλά πρέπει να αξιοποιεί το χώρο που έχεις για τα έγγραφα σου, τον υπολογιστή σου και διάφορα gadget και βιβλία. Τα γραφεία που μπορείς να βάλεις είναι άπειρα αλλά ανάλογα με το χώρο και τα χρώματα του υπόλοιπου δωματίου μπορείς να διαλέξεις μικρά ή μεγαλύτερα ή ακόμα και μία μικρή βιβλιοθήκη με γραφείο.

  Δες επίσης Γραφείο στο σπίτι: Βασικά στοιχεία διακόσμησης που πρέπει να γνωρίζεις!

  αντρικό γραφείο βιβλίο πάνω σε γραφείο βιβλιοθήκη με γραφείο διακόσμηση γραφείου φωτεινό γραφείο ινδικό στυλ γραφείου γραφείο με συρτάρια οργανωμένο γραφείο τοίχος με εικόνες σε κάδρα ξύλινο γραφείο

  Γραφεία για υπνοδωμάτιο ζευγαριού

  Όταν ένα ζευγάρι μοιράζεται το υπνοδωμάτιο υπάρχουν και πάλι ιδέες για να το διακοσμήσει και να ταιριάζει και στους δύο. Είναι προτιμότερο σε αυτή την περίπτωση να υπάρχει μία ουδετερότητα στα διακοσμητικά και τα χρώματα.

  Δες επίσης 8 Ιδανικές λύσεις για γραφείο σε μικρό χώρο!

  γραφείο σε υπνοδωμάτιο μικρό γραφείο σε δωμάτιο λευκό γραφείο γωνιακό γραφείο γραφείο στο υπνοδωμάτιο