χριστουγεννιάτικη είσοδο

  Γιορτινοί τρόποι να διακοσμήσεις μια χριστουγεννιάτικη είσοδο

  Η είσοδος είναι η πρώτη εντύπωση που δημιουργείται όταν μπαίνουμε σε ένα χώρο. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό τώρα τα Χριστούγεννα να την στολίσεις έτσι ώστε να έρχεσαι σε χριστουγεννιάτικο mood με το που μπαίνεις μέσα στο σπίτι. Είτε έχεις ένα μεγάλο χώρο εισόδου είτε έναν μικρότερο υπάρχουν αρκετοί τρόποι να φτιάξεις μια όμορφη χριστουγεννιάτικη είσοδο τις φετινές γιορτές!

  Θέλεις εσύ και οι καλεσμένοι σου να αποκτούν χριστουγεννιάτικη διάθεση ήδη από την είσοδο του σπιτιού σου; Μπορείς να το πετύχεις με το σωστό στολισμό. Ανακάλυψε λοιπόν μερικούς γιορτινούς τρόπους να διακοσμήσεις μια χριστουγεννιάτικη είσοδο!

  Πώς να διακοσμήσεις την είσοδο τα Χριστούγεννα!

  Τοποθέτησε ένα κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

  δέντρο είσοδος σπιτιού δέντρο στεφάνι είσοδος χριστουγεννιάτικη είσοδο

  Αν έχεις έναν μεγάλο χώρο υποδοχής στο σπίτι σου τότε οι δυνατότητες είναι πολλές! Και μια από αυτές είναι το να στολίσεις ένα κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην είσοδο! Βέβαια δε χρειάζεται να επιμεληθείς το δέντρο με τόση λεπτομέρεια όπως θα κάνεις με το δέντρο στο σαλόνι. Αρκεί ένα όμορφο δέντρο με μερικά λαμπάκια για να δώσεις μια χριστουγεννιάτικη πινελιά στην είσοδο!

  Στόλισε την πόρτα με χριστουγεννιάτικο τρόπο

  στεφάνι κρεμασμένο πόρτα κόκκινος φιόγκος πόρτα

  Είναι πολύ σύνηθες η είσοδος σε ένα σπίτι να είναι ένας πολύ περιορισμένος χώρος χωρίς πολλές επιλογές διακόσμησης. Αν το σπίτι σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία μην αποθαρρύνεσαι γιατί και πάλι υπάρχουν πράγματα να κάνεις για να διακοσμήσεις τα Χριστούγεννα. Μια απλή ιδέα είναι να διακοσμήσεις την μέσα μεριά της πόρτας με χριστουγεννιάτικο τρόπο. Για παράδειγμα, μπορείς πολύ εύκολα να κρεμάσεις ένα γιορτινό στεφάνι. Εναλλακτικά, δοκίμασε να δέσεις έναν εντυπωσιακό κόκκινο φιόγκο στην πόρτα της εισόδου για να την κάνεις απόλυτα χριστουγεννιάτικη!

  Ομόρφυνε την κονσόλα με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κονσόλας λευκή χριστουγεννιάτικη κονσόλα

  Ένα από τα πιο συνηθισμένα έπιπλα που υπάρχουν σε μια είσοδο είναι ένα τραπέζι κονσόλα. Για να έχεις μια χριστουγεννιάτικη είσοδο μπορείς πολύ απλά να διακοσμήσεις την κονσόλα με χριστουγεννιάτικο τρόπο. Αυτό πρακτικά σημαίνει να τοποθετήσεις μερικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως δεντράκια, ταράνδους, μπολ με χριστουγεννιάτικες μπάλες και ότι άλλο έχεις ήδη στο σπίτι σου.

  Διακόσμησε μια μικρή είσοδο με γιρλάντα

  καναπεδάκι χριστουγεννιάτικη γιρλάντα είσοδος χριστουγεννιάτικ γιρλάντα

  Ακόμα και η πιο μικρή είσοδος έχει χώρο για μια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα! Όσο περιορισμένος κι αν είναι ο χώρος του λόμπυ σου λοιπόν μπορείς πολύ απλά να κρεμάσεις μια περιποιημένη γιρλάντα και να τη βάλεις σε χριστουγεννιάτικο κλίμα εύκολα και χωρίς ογκώδεις διακοσμητικές λύσεις.

  Δώσε στον καθρέφτη μια χριστουγεννιάτικη πινελιά για μια χριστουγεννιάτικη είσοδο

  χριστουγεννιάτικο καθρέφτης κονσόλα καθρέφτης στεφάνι συρταριέρα

  Συνήθως στην είσοδο τοποθετούμε έναν καθρέφτη καθώς πέρα από διακοσμητικό ρόλο έχει και χρηστικό. Αν λοιπόν έχεις έναν καθρέφτη στην είσοδο μπορείς να τον διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικα προκειμένου να ομορφύνεις ολόκληρο το σημείο. Ένας απλός τρόπος είναι να κρεμάσεις ένα μικρό στεφανάκι ή έναν φιόγκο μπροστά στον καθρέφτη. Εναλλακτικά, στερέωσε στο επάνω μέρος του κλαδάκια από έλατο, καμπανάκια ή μια μικρή γιρλάντα.

  Διακόσμησε με ένα χριστουγεννιάτικο χαλάκι

  χριστουγεννιάτικο χαλάκι είσοδος σπιτιού ασπρόμαυρο καρό χαλάκι είσοδος χριστουγεννιάτικη είσοδο

  Ένας ακόμα τρόπος να διακοσμήσεις την είσοδο είναι πολύ απλά διαλέγοντας ένα χριστουγεννιάτικο χαλάκι. Βέβαια, χριστουγεννιάτικο δε σημαίνει απαραίτητα να είναι κάτι κατακόκκινο ή υπερβολικά γιορτινό. Για παράδειγμα, ένα ασπρόμαυρο καρό χαλάκι για την είσοδο φέρνει ένα χριστουγεννιάτικο αέρα χωρίς υπερβολές.