7 Τρόποι να δώσεις χρώμα στο ενοικιαζόμενο σπίτι σου!

  Στην περίπτωση που δεν μπορείς ή δεν θες να βάψεις το σπίτι που νοικιάζεις, υπάρχουν τρόποι να κάνεις τον χώρο πιο χαρούμενο και φωτεινό. Με απλές λύσεις μπορείς να δώσεις χρώμα στο ενοικιαζόμενο σπίτι σου!

  Πολλά ενοικιαζόμενα σπίτια έχουν λευκούς τοίχους, γιατί είναι το πιο εύκολο και φθηνό χρώμα για να ετοιμαστεί ένα σπίτι για τον επόμενο ενοικιαστή. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό αν και πιθανότατα είναι βαρετό.

  Τα πλεονεκτήματα των λευκών τοίχων δεν είναι λίγα. Είναι σαν καμβάς για να διακοσμήσεις τον χώρο σου όπως θέλεις. Το μόνο όριο σου είναι η φαντασία σου σε μία τέτοια διακόσμηση γιατί έχεις επιλογές σε έπιπλα, χαλιά, πίνακες και διακοσμητικά που θα αλλάξουν εντελώς το σπίτι.

  Πως να δώσεις χρώμα στο σπίτι που νοικιάζεις!

  Ταξινόμησε τα ράφια ανά χρώμα

  kouzinika se rafia ana xrwma

  Κάνε ενδιαφέρουσα την βιβλιοθήκη σου ταξινομώντας τα πράγματα σε κάθε ράφι ανά χρώμα. Αυτό το τρικ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν το σπίτι που νοικιάζεις έχει λευκούς τοίχους. Προσθέτει χρώμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο και δείχνει φανταστικό αν σου αρέσει ο μινιμαλισμός.

  Βάλε στο σπίτι λουλούδια

  panemorfa louloudia se bazo

  Τα φυτά εσωτερικών χώρων και τα λουλούδια είναι ευεργετικά για την διάθεση. Προσθέτουν όμως χρώμα και ζωή στο σπίτι. Επίσης μπορείς να τα αλλάζεις ανά εποχή για να έχεις ποικιλία. Δες επίσης Πως θα διατηρήσεις περισσότερο τα φρεσκοκομμένα λουλούδια!

  Πάρε έντονα χαλιά

  xrwmatisto xali

  Αν σου αρέσει η ουδετερότητα σε τοίχους και έπιπλα τα χαλιά θα προσθέσουν χρώμα στο σπίτι. Εδώ μπορείς να παίξεις με έντονα χρώματα και σχέδια και να πετύχεις την διακόσμηση που θέλεις απόλυτα. Δες επίσης Πως να φρεσκάρεις την διακόσμηση χωρίς πολλά έξοδα!

  Πάρε διακοσμητικά μαξιλάρια

  xrwmatista maksilaria kanape

  Για να δώσεις χρώμα στο ενοικιαζόμενο σπίτι σου, αγόρασε πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια. Είναι από τους πιο οικονομικούς τρόπους να αλλάξεις όλη την ατμόσφαιρα ενός δωματίου. Επιπλέον, με μαξιλαροθήκες τις επιλογής σου, μπορείς να τα διαφοροποιείς.

  Κρέμασε χρωματιστές κουρτίνες

  roz kourtina mpaniou

  Οι χρωματιστές κουρτίνες είναι αυτό που χρειάζεσαι είτε σε λευκά δωμάτια είτε σε πιο σκούρα. Για να δώσεις χρώμα στο ενοικιαζόμενο σπίτι σου, πάρε έντονου χρώματος κουρτίνες. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το σαλόνι ή τις κρεβατοκάμαρες αλλά ακόμα και για το μπάνιο. Μία χρωματιστή έντονη κουρτίνα θα κάνει αντίθεση με τα σκούρα ή τα λευκά δωμάτια.

  Κρέμασε έντονους πίνακες

  modernoi pinakes

  Οι πίνακες αν θες να δώσεις χρώμα στο ενοικιαζόμενο σπίτι σου θα σε σώσουν. Διάλεξε πίνακες σύγχρονης τέχνης για να δώσεις άλλες διαστάσεις στην διακόσμηση του σπιτιού σου. Προτίμησε θετικές εικόνες και σχέδια αφού έχουν ισχυρή επίδραση στην διάθεση μας και στο στυλ του χώρου μας.

  Αγόρασε χρωματιστές συσκευές

  xrwmatistes syskeyes koyzinas

  Οι χρωματιστές συσκευές είναι ο σύγχρονος τρόπος για να δώσεις χρώμα στο ενοικιαζόμενο σπίτι σου. Για μία λευκή κουζίνα είναι ότι πρέπει! Δες επίσης Γιατί να διαλέξεις μία απλή κουζίνα για το σπίτι σου!