χριστουγεννιάτικες ιδέες κρεβατοκάμαρα

  Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα

  Μπορεί να εξαντλείς τη δημιουργικότητά σου διακοσμώντας το σαλόνι τα Χριστούγεννα αλλά γιατί να παραμελείς το υπνοδωμάτιο; Εξάλλου, είναι ο δεύτερος σημαντικότερος χώρος του σπιτιού οπότε αξίζει κι αυτός μια δόση χριστουγεννιάτικης διακόσμησης! Για το λόγο αυτό θα σου δώσουμε μερικές χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσεις με στυλ την κρεβατοκάμαρα!

  Δεν υπάρχει λόγος να περιορίζεις το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων μόνο στο καθιστικό. Το υπνοδωμάτιό σου μπορεί πολύ εύκολα να μπει σε χριστουγεννιάτικο mood με μερικές μόνο προσθήκες. Ανακάλυψε λοιπόν μερικές χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα!

  Πώς να διακοσμήσεις το υπνοδωμάτιο τα Χριστούγεννα!

  Διακόσμησε το κεφαλάρι με μια γιρλάντα

  χριστουγεννιάτικη γιρλάντα κρεβάτι χριστουγεννιάτικες ιδέες κρεβατοκάμαρα γιρλάντα κεφαλάρι κρεβατιού

  Η γιρλάντα είναι ένα διακοσμητικό πασπαρτού για τα Χριστούγεννα αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού! Αν λοιπόν έχεις ένα κρεβάτι με κεφαλάρι, τι πιο απλό από το να το διακοσμήσεις με μια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα! Εξάλλου, το κρεβάτι είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που βλέπουμε μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο, επομένως διακοσμώντας το θα δώσεις κατευθείαν αέρα Χριστουγέννων!

  Βάλε χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια στο κρεβάτι

  χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια κρεβάτι μαξιλάρια έλατο κρεβάτι

  Τα διακοσμητικά μαξιλάρια στο κρεβάτι είναι αυτά που το κάνουν cozy. Και ένας εύκολος τρόπος να βάλεις το κρεβάτι αλλά και ολόκληρη την κρεβατοκάμαρα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα είναι να αλλάξεις το κάλυμμα στα διακοσμητικά μαξιλάρια και να βάλεις χριστουγεννιάτικα καλύμματα. Χρώματα όπως κόκκινο και πράσινο και μοτίβο όπως δεντράκια και τάρανδοι είναι οι ιδανικές επιλογές για ένα χριστουγεννιάτικο κρεβάτι!

  Πες ναι σε ένα μικρό δεντράκι

  slim δέντρο υπνοδωμάτιο μικρό δεντράκι συρταριέρα

  Σίγουρα η θέση του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι στο σαλόνι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείς να διακοσμήσεις με ένα μικρότερο την κρεβατοκάμαρα. Για παράδειγμα, τοποθέτησε ένα mini δεντράκι επάνω στο κομοδίνο ή τη συρταριέρα σου. Εναλλακτικά, μπορείς ακόμα και να διακοσμήσεις με ένα slim δέντρο κάποια γωνία του υπνοδωματίου και να βάλεις την κρεβατοκάμαρα σε εορταστικό mood!

  Διακόσμησε με ένα χριστουγεννιάτικο δίσκο

  δίσκος δεντράκι κρεβάτι χριστουγεννιάτικες ιδέες κρεβατοκάμαρα χριστουγεννιάτικος δίσκος κεριά

  Οι δίσκοι είναι ένα αγαπημένο και πολύ μοντέρνο διακοσμητικό αντικείμενο, το οποίο μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό και να αναβαθμίσει το υπνοδωμάτιο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον γεμίσεις με κεριά, με χριστουγεννιάτικες φιγούρες, με δεντράκια και με ότι άλλο θυμίζει Χριστούγεννα για εσένα. Τοποθέτησε το δίσκο επάνω στη συρταριέρα, στο κομοδίνο ή σε όποια άλλη επιφάνεια θέλεις και θα έχεις έτσι ένα στιλάτο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό στην κρεβατοκάμαρα!

  Φώτισε το υπνοδωμάτιο με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

  καθρέφτης γιρλάντα φωτάκια χριστουγεννιάτικα λαμπάκια κεφαλάρι χριστουγεννιάτικες ιδέες κρεβατοκάμαρα

  Τα λαμπάκια είναι σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων και δίνουν στη διακόσμηση μια νότα παραμυθιού! Γιατί λοιπόν να λείπουν από το υπνοδωμάτιο; Φρόντισε να διακοσμήσεις με λαμπάκια όπου μπορείς! Για παράδειγμα, τοποθέτησέ τα γύρω από τον καθρέφτη, γύρω από ένα παράθυρο, στο κεφαλάρι του κρεβατιού, επάνω στο κομοδίνο σου και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς!