Home Lifehack 8 Απλές ιδέες για να βελτιώσεις το σπίτι σου!
spiti

8 Απλές ιδέες για να βελτιώσεις το σπίτι σου!

by exypnes-idees

Σίγουρα έχει τύχει πολλές φορές σε όλους μας να δούμε από εκείνα τα σπίτια στις ταινίες με τις χαρούμενες μεγάλες οικογένειες που μοιάζουν αψεγάδιαστα. Άλλες τόσες έχουμε ονειρευτεί ένα τέτοιο σπίτι για τους εαυτούς μας. Κάτι τέτοιο όμως στο μυαλό μας μοιάζει αδύνατον, αφού θα απαιτούσε μεγάλα ποσά χρημάτων. Τι θα έλεγες όμως, αν σου έλεγα πως μπορείς να μιμηθείς το στυλ αυτών των σπιτιών και να πας τον χώρο σου στο επόμενο επίπεδο με απλές αλλαγές; Η διαφορά, όπως είναι γνωστό, γίνεται στη λεπτομέρεια, κάτι που ισχύει και για τον προσωπικό σου χώρο.

Μπορείς πολύ εύκολα και οικονομικά με diy ιδέες να αλλάξεις εντελώς τον χαρακτήρα του σπιτιού σου και να του δώσεις έναν αέρα αλλαγής! Αν αυτό είναι κάτι που θα σε ενδιέφερε συνέχιζε να διαβάζεις για να δεις 8 απλές ιδέες για να βελτιώσεις το σπίτι σου!

Πως να δώσεις στο σπίτι σου άλλον αέρα με απλές αλλαγές;

Ανανέωσε την βρύση σου

kouzinaΔεν μπορείς να έχεις μια εναρμονισμένη κουζίνα με όμορφη διακόσμηση, αν δεν δώσεις σημασία στο πιο απλό. Η βρύση σου θα μπορούσε να αλλάξει όλη την άποψη της αισθητικής, ενώ θα έκανε το σύνολο να μοιάζει πολύ πιο προσεγμένο.

Δες επίσης: Έξυπνοι τρόποι να δείχνει η κουζίνα σου πολυτελής

Εγκατάστησε πολύπριζα

reumaΜια ανανέωση στον χώρο σου δεν αφορά μόνο την διακόσμησή του. Η έξυπνη οργάνωση και άνεση παίζουν εξίσου σημασία για ένα ολοκλήρωμένο περιβάλλον. Κάτι τέτοιο ξεκινά από βασικά πράγματα που ίσως να μην σκεφτόμαστε, όπως τα πολύπριζα. Εγκατάστησε πολύπριζα στο πιο εξυπηρετικό σημείο κάθε δωματίου για διευκόλυνση στην καθημερινότητα, αλλά και και για να αποφεύγεις τα διάσπαρτα καλώδια σε κάθε δωμάτιο.

Δες επίσης: 5 Προτάσεις για αποθήκευση και οργάνωση σπιτιού

Φτιάξε ένα παρτέριkhpos

Αν το σπίτι σου διαθέτει κήπο δεν είναι ανάγκη να δαπανήσεις μεγάλα ποσά στην διακόσμησή τους. Μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ένα παρτέρι για τον κήπο σου, ώστε πάντα να φαίνεται περιποιημένος και καλαίσθητος. Αν το κομμάτι της φροντίδας είναι κάτι που σε ανησυχεί, μπορείς να επιλέξεις φυτά ή λουλούδια που δεν χρειάζονται πολλά για τη διατήρησή τους.

Δες επίσης: Πρωτότυπες γλάστρες για διακόσμηση κήπου

Βάψε την εξώπορτά σουstefani

Μια κίνηση που σίγουρα θα άλλαζε τα δεδομένα θα ήταν ένα ασυνήθιστο χρώμα στην εξώπορτά σου. Η διαδικασία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες, ενώ θα ήταν ένα όμορφο βήμα ώστε το σπίτι σου να αποκτήσει δικό του χαρακτήρα.

Δες επίσης: 6 Έπιπλα για να βάλεις πίσω από την πόρτα εισόδου

Ανανέωσε την κεφαλή του ντουςmpanio

Επιστρέφουμε στον πιο πρακτικό τομέα και ανοίγουμε το θέμα μπάνιο, μένοντας και πάλι στις λεπτομέρειες. Μια έξυπνη ανανέωση που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις την κεφαλή του ντους με μια πιο μοντέρνα ή μινιμαλιστική. Σίγουρα μια μικρή κίνηση που θα “έδενε” την όλη διακόσμηση του μπάνιου.

Δες επίσης: 5 Ιδέες για οικονομική ανανέωση μπάνιου

Κρέμασε έναν μαυροπίνακαgrafeio

Μπορείς να προσθέσεις την προσωπική σου νότα με κάτι πιο δημιουργικό στο σπίτι σου. Η προσθήκη ενός μαυροπίνακα θα ήταν πολύ πρωτότυπη ιδέα, ενώ θα χρησίμευε στην καθημερινότητα. Από το να αφήσεις όμορφα μηνύματα στην οικογένειά σου μέχρι το να τον χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις τη λίστα με τα ψώνια της εβδομάδας, ένας μαυροπίνακας σίγουρα θα σε έκανε να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Δες επίσης: 5 Λόγοι που η διακόσμηση του σπιτιού δεν έχει συνοχή

“Χάκαρε” τα έπιπλα που ήδη έχειςdiy spiti

Για να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σου, δεν είναι επιτακτικό να προσθέτεις καινούργια πράγματα. Δώσε την ενέργειά σου σε μια δημιουργική δραστηριότητα και αξιοποίησε τα έπιπλα που ήδη έχεις ως υλικό σου. Low budget και diy, η εναλλαγή σίγουρα θα σε αποζημίωνε με τον καλύτερο τρόπο.

Γέμισε τα κενά σημεία με ράφια

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου χωρίς χρήματα

saloniΤα ράφια εκτός από την αποθηκευτική τους χρήση μπορούν, φυσικά, να είναι και διακοσμητικά. Πολλές φορές υπάρχουν εκείνα τα κενά σημεία σε μερικές γωνιές του σπιτιού τα οποία δεν ξέρεις πως να γεμίσεις. Τα ράφια θα ήταν η τέλεια ιδέα, αφού με διακριτικό τρόπο μπορούν να ομορφύνουν και να συμπληρώσουν.

Related Posts