ροζ σομόν λουλούδια και ασορτί βιβλία τραπεζάκι σαλονιού άνοιξη

  Πώς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι σαλονιού την άνοιξη!

  Η άνοιξη επιτέλους μπήκε και σε λίγο έρχεται και το Πάσχα! Ακόμη κι αν η διάθεσή μας, λόγω των συνθηκών, δεν είναι στα ύψη, είναι στο χέρι μας να τη φτιάξουμε. Δες τις ομορφότερες ιδέες για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου την άνοιξη!

  Τί καλύτερο από το να φτιάξουμε την ψυχολογία μας δημιουργώντας ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στον χώρο που περνάμε τις περισσότερες ώρες! Το σαλόνι του σπιτιού μας! Δες τρόπους να διακοσμήσεις το τραπεζάκι μέσης στο σαλόνι σου, ώστε να πάρει αέρα άνοιξης!

  Ιδέες για να δώσεις ανοιξιάτικη όψη στο τραπεζάκι σαλονιού!

  Προκειμένου να φτιάξεις ένα ανοιξιάτικο τοπίο στο σαλόνι σου, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τα βασικά χαρακτηριστικά της εποχής. Πέρα από τα χρώματα που θα πρέπει να είναι λευκά ή έντονα και χαρούμενα, μπορείς να εκμεταλλευτείς και αντικείμενα που θυμίζουν άνοιξη.

  Η λίστα με τις ιδέες για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι μέσης την άνοιξη δεν τελειώνει! Κάποια από τα βασικά στοιχεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να το πετύχεις αυτό, είναι τα εξής:

  • φρέσκα λουλούδια
  • ψεύτικα λουλούδια & πρασινάδες
  • ψάθινα ή ξύλινα καλάθια
  • δισκάκια με ανοιξιάτικα αντικείμενα
  • χρωματιστά μπωλ
  • γλαστράκια και πιθάρια
  • φαναράκια με κεριά
  • ανοιξιάτικα διακοσμητικά πουλιά με/χωρίς φωλιές
  • κουνελάκια & αυγουλάκια χρωματιστά

  Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου!

  δισκάκι με λουλούδια αυγά άνοιξη τραπέζι μέσης

  Μια απίθανη ιδέα είναι να “γράψεις” σε εμφανές σημείο μέσα στο δισκάκι σου την λέξη “άνοιξη” ή “spring” στα αγγλικά. Αυτό μπορείς να το κάνεις με τα γράμματα του γνωστού επιτραπέζιου Scrabble που όλοι έχουμε σπίτι από παιδιά.

  Θα δώσεις ένα πρωτότυπο ύφος σαν να έχει επιμεληθεί τη διακόσμηση του σπιτιού σου επαγγελματίας διακοσμητής!

  βάζο με κλαδιά και κεριά δίσκος με λαγό και γυάλα και κερί

  Τα κεριά δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το τραπεζάκι σαλονιού σου και ειδικά την άνοιξη!Προτίμησε σε ανοιχτόχρωμους τόνους, όπως λευκά ή μπεζ. Μπορείς να τα βάλεις και σε ένα γυάλινο “βάζο” με καπάκι, σαν αυτό με το τριαντάφυλλο της Πεντάμορφης από το γνωστό παραμύθι! Θα δώσει έναν τόνο παραμυθένιο στον χώρο σου!

  φαναράκι με αυγά χρωματιστά σαλόνι

  Τα αυγουλάκια είναι το χαρακτηριστικό που μας προετοιμάζει για το mood που κυριαρχεί το Πάσχα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές αντιλήψεις ή τα έθιμά μας, είναι μια φοβερή ιδέα για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι σαλονιού την άνοιξη! Μπορείς να βρεις ψεύτικα αυγά σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.

  Συνδύασέ τα μεταξύ τους, βάλε τα σε ένα φαναράκι και άλλαξε εντελώς το ύφος ολόκληρου του σαλονιού σου!

  Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι μέσης!

  ψάθινο καλάθι με λαγουδάκια τραπεζάκι σαλόνι άνοιξη καλάθι με αυγά και φουξ λουλούδια άνοιξη

  χρωματιστά ψεύτικα αυγά χρωματιστά ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζάκι σαλονιού

  Τα πράσινα φυτά είτε αληθινά είτε ψεύτικα πρέπει να έχουν πρωταρχική θέση στο τραπεζάκι σαλονιού σου την άνοιξη. Μπορείς να τα βάλεις σε ένα δισκάκι δίπλα σε βιβλία ή διακοσμητικά μονόχρωμα, ώστε να “σπάσουν” τη φαινομενική μονοτονία.

  καλάθι με βιβλία και πρασινάδα σαλόνι τραπεζάκι άνοιξη γλαστράκια και βιβλία

  Περισσότερες ιδέες για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι σαλονιού σου την άνοιξη!

  Αγαπάμε τα ψάθινα πυθάρια, σε όλες τους τις μορφές, τα σχήματα και τα χρώματα!Πλέον, μπορείς να βρεις στο εμπόριο και σε μέγεθος κατάλληλο για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου την άνοιξη.

  Μπορείς να τα βάλεις άδεια ή και με χρωματιστά λουλούδια μέσα, αληθινή ή ψεύτικα. Extra tip είναι να βρεις ίδιου χρώματος λουλούδια με κάποιο σχέδιο στο μαξιλάρι που έχεις στον καναπέ σου!

  Δες επίσης: 10 Ιδέες για να φέρεις την άνοιξη σπίτι σου!

  πιθάρι ψάθινο με λουλούδια φαναράκι για να διακοσμήσεις άνοιξη τραπεζάκι μέσης μακρόστενη γλάστρα με ψεύτικα φυτά

  Απίστευτα stylish ιδέα για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι σαλονιού σου την άνοιξη είναι τα ψάθινα καλάθια όπως είπαμε. Αν θέλεις να τα τονίσεις ακόμη περισσότερο, βάλε απέναντι από το τραπεζάκι μέσης έναν μαυροπίνακα με πλαίσιο στο ίδιο χρώμα με το καλάθι. Γράψε πάνω του με καλλιγραφικά γράμματα τη λέξη “άνοιξη” ή “spring”!

  Εναλλακτικά, σχημάτισε τη λέξη “άνοιξη” σε άνισα σε ύψος βάζα που θα βάλεις το ένα δίπλα στο άλλο. Μέσα βάλε χρωματιστά λουλούδια όμοιων αποχρώσεων. Αν το τραπεζάκι σαλονιού σου είναι πολύ μεγάλο, προτίμησε μικρότερα σε ύψος βάζα, για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

  Άλλος τρόπος για να τονίσεις τη διακόσμηση που έχεις στο τραπεζάκι σαλονιού για την άνοιξη είναι να τοποθετήσεις απέναντί του έναν καθρέφτη! Θα αντανακλά τα χρώματα και την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα!

  μαυροπίνακας απέναντι απο τραπεζάκι σαλονιού με λέξη άνοιξηανισόπεδα βάζα με διαφορετικά χρωματιστά λουλούδια σαλόνι με ανοιξιάτικη διακόσμηση

  Προτίμησε τα γλυκά χρώματα. Από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι τα λευκά, τα σομόν, τα ροζ, τα λιλά, της λεβάντας. Αν βαριέσαι να τα περιποιείσαι, προμηθεύσου απλώς ψεύτικα!

  Βρες κι άλλα αντικείμενα με αντίστοιχες αποχρώσεις και τοποθέτησέ τα σε διάφορα σημεία του σαλονιού. Έτσι, θα δείχνει το ανοιξιάτικο αποτέλεσμα πιο συνολικό! Ταυτόχρονα, με το που μπαίνεις στον χώρο θα ηρεμεί το μυαλό σου και θα φτιάχνει η διάθεσή σου.

  Δες επίσης: 5 Tips για να διακοσμήσεις την κουζίνα σου την άνοιξη!

  σομόν λουλούδια λευκά διακοσμητικά τραπεζάκι σαλονιού άνοιξη γλαστράκια και αυγά ασορτί σαλόνι άνοιξη τραπεζάκι σαλονιού άνοιξη φυτά λευκά βάζα με λουλούδια και ψεύτικα διακοσμητικά πουλιά γαλανόλευκα βάζα με λευκά λουλούδια και λευκό φόντο ροζ σομόν λουλούδια και ασορτί βιβλία τραπεζάκι σαλονιού άνοιξη χρωματιστά γυάλινα βάζα στη σειρά για να διακοσμήσεις άνοιξη τραπέζι σαλονιού

  Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις χιλιάδες ιδέες που μπορείς να κάνεις. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και γίνε δημιουργική! Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει σίγουρα!