diakosmisi me vivliothiki sto saloni

    15 ιδέες για βιβλιοθήκη στο σαλόνι σου!

    Αυτό το άρθρο θα κάνει σίγουρα χαρούμενους όλους τους λάτρεις των βιβλίων. Αν είσαι κι εσύ βιβλιοφάγος τότε σίγουρα ψάχνεις να βρεις τον ιδανικό τρόπο για να οργανώσεις τα αμέτρητα βιβλία σου.

    Δεν έχουν όλοι το προνόμια να έχουν ξεχωριστό δωμάτιο για βιβλιοθήκη, αλλά όλοι μπορούν να κάνουν το σαλόνι τους να φαίνεται σικάτο με ράφια και πολλά βιβλία. Υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορείς να επιλέξεις για τον χώρο σου. Εμπνεύσου και ανανέωσε τον χώρο σου! Δες επίσης πώς να διαλέξεις το σωστό χρώμα για την διακόσμηση του σπιτιού σου!

    15 ιδέες για βιβλιοθήκη στο σαλόνι σου

    megali goniaki bibliothiki megali leuki vivliothiki vivliothiki pano apo to saloni vivliothiki saloniou vivliothiki sto saloni

    Τα σαλόνια και οι βιβλιοθήκες έχουν πολλά κοινά, οπότε δεν είναι δύσκολο να τα συνδυάσεις σε έναν χώρο. Μπορείς να φτιάξεις την γωνία σου για να διαβάζεις, με ένα γραφείο, μία καρέκλα και φυσικά ράφια γεμάτα με βιβλία και στον υπόλοιπο χώρο μπορείς να παρακολουθείς τηλεόραση και να περνάς χρόνο με φίλους και την οικογένεια σου.

    Αν το σαλόνι σου είναι αρκετά μεγάλο κι αναρωτιέσαι τι να κάνεις με όλο αυτόν τον χώρο που δεν χρησιμοποιείται, αυτό είναι το κατάλληλο design. Μετέτρεψε τον άδειο χώρο σε βιβλιοθήκη και συμπεριέλαβε ένα καθιστικό για να είναι αποκλειστικά ο χώρος για το διάβασμα.

    megali vivliothiki saloniou monterna vivliothiki sto saloni monterna vivliothiki psili vivliothiki sto saloni vivliothiki giro apo tileorasi

    Το να “περικυκλώσεις” την τηλεόραση σου με βιβλία είναι μία εξαιρετική ιδέα που θα ανανεώσει τον χώρο σου. Ταυτόχρονα, όλοι θα ενθουσιαστούν από την συλλογή σου με τα βιβλία.

    Το σαλόνι και η βιβλιοθήκη μαζί σου δίνουν την ευκαιρία να συνδυάσεις την χαλάρωση με την πνευματική ανάπτυξη. Τα βιβλία κάνουν την ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο πιο ήρεμη ενώ δίνουν και μία σοφιστικέ νότα στον χώρο. Δες επίσης πώς να ανακαινίσεις το σαλόνι σου ώστε να δείχνει πιο εντυπωσιακό!

    entiposiaki vivliothiki sto saloni megali vivliothiki saloniou vivliothiki me polla rafia vivliothiki saloniou vivliothiki toixou

    Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κάθεσαι δίπλα στο τζάμι, να πίνεις το τσάι σου και να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο τους κρύους μήνες; Είναι κάτι μοναδικό!

    Τα ράφια των βιβλίων είναι επίσης πανέμορφο διακοσμητικό και κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί. Αν το σαλόνι σου έχει ψηλό ταβάνι τότε είναι το ιδανικό μέρος για να αποθηκεύσεις όλα τα βιβλία σου. Μπορείς να τα φτάσεις με την χρήση μίας σκάλας, η οποία δίνει κι αυτή την ομορφιά της στον χώρο. Τα ψηλά ταβάνια δίνουν επαγγελματικό και σικάτο στυλ.

    Είναι κλισέ να έχεις ξεχωριστό χώρο στο σπίτι για να το μετατρέψεις σε βιβλιοθήκη. Επομένως αυτές οι ιδέες είναι μοναδικές για να ανανεώσεις το σαλόνι σου τοποθετώντας έναν χώρο για τα βιβλία σου. Δες επίσης πώς να διακοσμήσεις ένα ψηλοτάβανο δωμάτιο!