τάσεις φυτά 2023

    Τάσεις στα φυτά εσωτερικού χώρου για το 2023

    Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν πλέον αναδειχθεί σε ένα μεγάλο trend στη διακόσμηση του σπιτιού. Μάλιστα, θα τα συνταντήσεις πια σε όλα τα δωμάτιο, από το σαλόνι που είναι το πιο αναμενόμενο μέχρι ακόμα και το μπάνιο ή την κουζίνα. Βέβαια, το 2023 ορισμένα φυτά θα ξεχωρίσουν και μάλιστα θα αποτελέσουν τάσεις που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

    Τα φυτά είναι ικανά να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε χώρο χάρη στο όμορφο χρώμα τους και στη ζωντάνια που δίνουν. Θέλεις το σπίτι σου να δείχνει μοντέρνο χρησιμοποιώντας πρασινάδες; Δες λοιπόν τις τάσεις στα φυτά εσωτερικού χώρου για το 2023!

    Trends στη διακόσμηση με φυτά για το 2023

    Ορχιδέες στη διακόσμηση για το 2023

    γλάστρες ορχιδέες τάσεις φυτά 2023

    Η ορχιδέα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό λουλούδι που θα χαρίσει κομψότητα σε όποιο σημείο κι αν την τοποθετήσεις. Ειδικά το 2023 θα δεις ότι οι ορχιδέες θα υπάρχουν παντού! Για να τη διατηρήσεις τοποθέτησε την σε ένα σημείο με έμμεσο φως. Το πότισμα αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα για να τη διατηρήσεις. Βούτηξε την ορχιδέα στο νερό για λίγα λεπτά και μετά αφησέ την να στραγγίξει καλά. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο φυτό για το σπίτι αλλά το αποτέλεσμα αξίζει!

    Δες επίσης: 5 Όμορφα φυτά για καλή ενέργεια στο σπίτι

    Ανθεκτικά φυτά εσωτερικού χώρου

    γλάστρες σανσεβιέρια

    Η σύγχρονη ζωή είναι αρκετά απαιτητική και δεν μας αφήνει πολύ χρόνο. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο και στις τάσεις στα φυτά εσωτερικού χώρου. Με άλλα λόγια, το 2023 θα δεις να επικρατούν στη διακόσμηση εύκολα και ανθεκτικά φυτά, των οποίων η περιποίηση δε θα σου δεσμεύει πολύ χρόνο ακόμα κι αν είσαι αρχάριος. Μερικά τέτοια φυτά είναι η γλώσσα της πεθεράς, η ζάμια και η δράκαινα.

    Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης με φυτά εσωτερικού χώρου

    Πουλί του παραδείσου

    πουλί του παραδείσου

    Η στρελίτσια, γνωστή και ως πουλί του παραδείσου, είναι ένα πολύ εντυπωσιακό φυτό εσωτερικού χώρου που αυτή τη χρονιά θα το δούμε σε πολλά σπίτια! Τα χαρακτηριστικά του άνθη σε πορτοκαλί και μπλε χρώμα είναι που θα σε κάνουν να βάλεις τη στρελίτσια στο σπίτι σου το 2023!

    Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης με φυτά εσωτερικού χώρου

    Σπαθίφυλλο- Οι Τάσεις στα φυτά για το 2023

    σπαθίφυλλο τάσεις φυτά 2023

    Το σπαθίφυλλο είναι σταθερά ένα από τα πιο αγαπητά φυτά εσωτερικού χώρου. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το λευκό του άνθος που είναι ιδιαίτερα όμορφο. Ταυτόχρονα είναι ένα αρκετά εύκολο φυτό μιας που αντέχει ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτός και μέτριου ποτίσματος. Γιατί λοιπόν να μην το διακοσμήσεις στο σπίτι σου;

    Δες επίσης: 5 Πανέμορφα Οικονομικά φυτά εσωτερικού χώρου!

    Βότανα που φυτεύεις μόνος σου

    μυρωδικά γλάστρες

    Και ποιος δε θα ήθελε στην κουζίνα του μερικά βότανα και μυρωδικά που θα δώσουν γεύση στο φαγητό αλλά και άρωμα στο χώρο; Το 2023 το να φυτέψεις μόνο σου τα βότανα σου σε γλαστράκια θα αποτελέσει μεγάλη τάση. Αν λοιπόν σου αρέσει να ασχολείσαι με το φύτεμα μη χάνεις χρόνο και ετοίμασε τα μυρωδάτα γλαστράκια σου! Βασιλικός, θυμάρι, ρίγανη και δυόσμος είναι μερικά μόνο από αυτά!