μπεζ και μαυρο σαλόνι

    8 Διαχρονικοί χρωματικοί συνδυασμοί για το σαλόνι!

    Η διακόσμηση του σαλονιού είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του σπιτιού σου και εδώ θα σου δείξω πως να πετύχεις μια εντυπωσιακή και διαχρονική εικόνα που σίγουρα θα λατρέψεις. Οι οκτώ πιο όμορφοι χρωματικοί συνδυασμοί για το σαλόνι θα σου δώσουν ιδέες για να δημιουργήσεις έναν μοναδικό χώρο που εντυπωσιάζει.

    Χρώματα ζεστά για πιο κλασικές γραμμές ή χρώματα ψυχρά για μοντέρνες νότες, όλα είναι εδώ για να δεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο και να επιλέξεις το ιδανικό για το σπίτι σου.

    8 Μοναδικοί χρωματικοί συνδυασμοί για το σαλόνι σου!

     

    Άσπρο και μπλε σαλόνι

    λευκο και μπλε γαλαζιο σαλονι

    Το λευκό με το μπλε είναι ένας αγαπημένος συνδυασμός, πόσο μάλλον στη χώρα μας που κυριαρχούν αυτές οι αποχρώσεις. Μπορείς να επιλέξεις το μπλε με το λευκό ή το γαλάζιο με διάφορες αποχρώσεις του μπλε για να σπάσεις τη μονοτονία των 2 χρωμάτων. Το αποτέλεσμα θα είναι “καθαρό” και μοντέρνο. Μπορείς να δεις εδώ Πως να διακοσμήσεις το σπίτι σου με βάση το μπλε χρώμα!

    Μπεζ και μαύρο σαλόνι

    μπεζ και μαυρο σαλόνι

    Το μπεζ είναι από τα πιο διαχρονικά χρώματα όσον αφορά τη διακόσμηση του σαλονιού και όχι άδικα αφού μπορεί να συνδυαστεί με μια τεράστια πληθώρα άλλων χρωμάτων. Εδώ θα δούμε πόσο υπέροχα δένει με το μαύρο ή το σκούρο καφέ και συνθέτουν μια όμορφη και κομψή εικόνα που μπορεί να κοσμήσει κάθε χώρο.

    Μπορείς να δεις εδώ 28 Ιδέες για την διακόσμηση του σαλονιού!

    Γκρι και κίτρινο σαλόνιγκρι και κιτρινο σαλονι

    Το γκρι με το κίτρινο είναι ένας εξαιρετικά μοντέρνος συνδυασμός για το σαλόνι, που έχει κερδίσει περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια. Επίλεξε το αν αγαπάς τα φωτεινά χρώματα ου θα προσδώσουν φως στο σπίτι σου με μοναδικό τρόπο. Δες εδώ Πως να εντάξεις το κίτρινο χρώμα στη διακόσμηση σπιτιού!

    Μπεζ και καφέ σαλόνικαφε μπεζ σαλονι

    Το μπεζ με το καφέ είναι ο πιο διαδεδομένος συνδυασμός χρωμάτων για το σπίτι σου. Ειδικά οι ανοιχτές αποχρώσεις χαρίζουν απίστευτη κομψότητα και φωτεινότητα στο χώρο, ενώ τα πιο σκούρα είναι τέλεια για πιο μοντέρνα διακόσμηση.

    Μπορείς να δεις ακόμα Ποια είναι η σωστή διαρρύθμιση των επίπλων σε μικρό σαλόνι

    Γκρι μονόχρωμο σαλόνιγκρι μονοχρωμο σαλονι

    Το γκρι χρώμα χαρίζει μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού και η μονοχρωμία το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό και ζεστό. Επίλεξε να παίξεις με διάφορες αποχρώσεις του για να δώσεις βάθος και στυλ στη διακόσμηση.

    Μπορείς να δεις εδώ 15 Ιδέες για σαλόνι σε παστέλ χρώματα!

    Λευκό και μαύρο σαλόνιλευκο και μαυρο σαλονι

    Το λευκό είναι ευρέως γνωστό ότι κάνει αντίθεση με το μαύρο και όταν αυτά τα δύο συνυπάρχουν σε έναν χώρο το αποτέλεσμα πάντα είναι μαγικό. Επίλεξε να πρωτοστατεί το λευκό χρώμα στα έπιπλα σου και πρόσθεσε μικρές πινελιές με μαύρο για να χαρίσεις περισσότερο βάθος στο χώρο.

    Μπορείς να δεις επίσης Τα 10 πιο ανθεκτικά φυτά για το σαλόνι!

    Γκρι και πορτοκαλί σαλόνιγκρι και πορτοκαλι σαλονι

    Το γκρι με το πορτοκαλί ταιριάζουν εξαιρετικά μαζί και συνθέτουν μια όμορφη και φωτεινή εικόνα.Επίλεξε έπιπλα σε γκρι αποχρώσεις και διακοσμητικά μαξιλάρια, φωτιστικά και άλλα είδη σε πορτοκαλί χρώμα για να χαρίσεις ζωντάνια στο χώρο.

    Μπορείς να δεις ακόμα 5 Tips για να διαλέξεις τον τέλειο καναπέ για το σαλόνι!

    Πράσινο και γκρι σαλόνιπρασινο και γκρι σαλονι

    Το πράσινο χρώμα, ειδικά το πιο σκούρο, είναι εξαιρετικά αρχοντικό και δένει άψογα με το γκρι. Μπορείς να επιλέξεις να βάλεις έπιπλα και στα δύο αυτά χρώματα ή να έχεις το γκρι σαν πρωταρχικό χρώμα και να προσθέσεις διακοσμητικά, χαλιά και πίνακες που να περιέχουν τον πράσινο χρώμα.

    Μπορείς να δεις εδώ 6 Ιδέες για μοντέρνα χειμωνιάτικη διακόσμηση σαλονιού!

    Αυτές οι μοναδικές επιλογές θα σου δώσουν τις καλύτερες ιδέες για χρωματικούς συνδυασμούς για το σαλόνι σου. Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και χάρισε απίστευτο στυλ στο χώρο σου.