κουζινικά για κάμπινγκ

5 Απαραίτητα έξτρα πράγματα που πρέπει να έχεις στο camping!

Λοιπόν, παίδες, έχουμε και λέμε! Ετοιμάζεσαι για camping και παίρνεις την σκηνή σου, τους υπνόσακους, τα υποστρώματα, τα κουζινικά και τα απαραίτητα υπόλοιπα εφόδια, ναι; Ε, ναι! Όλοι ξέρουμε τα βασικά πράγματα που πρέπει να έχουμε, όταν κάνουμε εξορμήσεις στη μητέρα φύση και έχουμε σκοπό να διανυκτερεύσουμε.

Τα πράγματα είναι πιο εύκολα όταν το camping είναι οργανωμένο. Όταν δεν είναι οργανωμένο τότε ίσως να υπάρχουν κάποια απαραίτητα έξτρα πράγματα που πρέπει να έχεις στο camping. Ξέρεις από αυτά που λες ότι ίσως να είναι καλό να τα έχεις,αλλά όλο τα ξεχνάς ή δεν σου πάει καν το μυαλό. Είτε τα έχεις σκεφτεί, είτε όχι έλα μαζί μου να κάνουμε τον τελευταίο έλεγχο για αυτά τα εξτραδάκια.

Έξτρα πράγματα για να έχεις μαζί σου στο κάμπινγκ

Αδιάβροχη θήκη για κινητό

αδιαβροχη θήκη κινητού, exypnes-idees.grΣίγουρα θα βγάλεις φωτογραφίες και σίγουρα θα το ακουμπάς όπου βρεις. Για να μην έχεις ατυχήματα πάρε να έχεις μια αδιάβροχη θήκη για το κινητό σου. Εκεί στη φύση όλα μπορούν να συμβούν και θέλει προετοιμασία για τα πάντα- μη σου πω πάρε και θήκη armor για το κινητο, από αυτές τις ενισχυμένες.

Δες επίσης: Πως να φτιάξεις ψυγειάκι εξωτερικού χώρου από παλέτες!

Powerbank

powerbankΚαι αφού θα βγάλεις τις φωτογραφίες σου ή θα χαζεύεις επίμονα τους χάρτες για να δεις προς τα που να πας, λογικό είναι να χρειαστείς και φορτιστή. Αλλά που να βρεις πρίζα μέσα στα δέντρα. Φίλος σου είναι η τεχνολογία και το powerbank. Ανάλογα με τις μέρες και την χρήση του κινητού που υπολογίζεις ότι θα κάνεις, πάρε και ένα αντίστοιχα ανθεκτικό powerbank. Γενικότερα είναι χρήσιμα, όχι μόνο στο κάμπινγκ.

Λάμπα για το βράδυ

λάμπα για campingΝαι, μου αρέσει και μένα η φιλοσοφία της αναμμένης φωτιάς και όλου αυτού του κλίματος, όμως για να μην έχουμε ατυχήματα, καλό θα είναι το βράδυ να σβήνει η φωτιά όταν είμαστε για ύπνους και να χρησιμοποιούμε λάμπες/ φαναράκια για camping. Και θα βλέπεις να δεις που πατάς και την κουβέντα σου θα κάνεις και το βιβλίο σου θα διαβάσεις και άγχος μηδέν για φωτιά. Εμπιστεύσου με!

Καβάτζες

κουζινικά για κάμπινγκΚαι πάμε στην κατηγορία καβάτζες. Τι σημαίνει αυτό; Θα πάρεις το γκαζάκι σου για να μαγειρέψεις σωστά; Σωστά! Ξέρω ότι θα έχεις υπολογίσει να είναι γεμάτη η φιάλη και θα έχεις πάρει και δεύτερη. Τώρα άκου να δεις τι γίνεται που μου έχει συμβεί. Ήμασταν που λες και κάναμε ωραία, ωραία τις διακοπές μας και κάποια στιγμή το γκαζάκι έπαψε να λειτουργεί. Μα αλλάξαμε φιάλη,μα από εδώ, μα από εκεί τίποτα.

Οπότε κάναμε πατέντες με την φωτιά. Για αυτό εκτός από έξτρα φιάλες, πάρε και ένα γκαζάκι ακόμα να βρίσκεται- και πολλούς αναπτήρες, χάνονται τόσο εύκολα. Αυτό ισχύει για ότι πιστεύεις μπορεί να χρειαστεί να έχεις καβάτζα- όπως τα εσώρουχα που πάντα είναι διπλάσια από τις μέρες που θα είμαστε διακοπές.

Δες επίσης: Πως να έχεις μαζί σου φαγητό στην παραλία!

Εντομοαπωθητικό

εντομοαπωθητικόΕίμαι σίγουρη ότι θα το έχεις σκεφτεί,όμως επειδή εγώ το ξεχνάω, για κάποιο λόγο, κάθε φορά, είπα να το υπενθυμίσω. Μην ξεχάσεις να βάλεις μέσα στην τσάντα σου ένα μπουκάλι- ή και δυο- εντομοαπωθητικό και αλοιφές τύπου fenistil για τα τσιμπήματα! Αυτά πρέπει να υπάρχουν πάντα στο κουτί πρώτων βοηθειών-που θα πάρεις μαζί σου εννοείται!

Και μην ξεχνάς!!

Και μην ξεχνάς, όπου και αν πας camping μην αφήνεις σκουπίδια πίσω σου. Ό,τι φας, ό,τι πιεις και ό,τι χρησιμοποιήσεις τα μαζεύεις όλα και τα πετάς σε κάδους και όχι στην φύση. Σεβόμαστε τη φύση που μας φιλοξενεί και μας σεβεται και αυτή. Καλά να περάσεις, να το διασκεδάσεις και όσον αφορά το μπάνιο με πράσινο σαπούνι- μην φορτώνεις χημικά τη φύση!