diaforetikes papoutsothikes gia ta papoutsia sou, exypnes-idees.gr

15 Διαφορετικές παπουτσοθήκες για τα παπούτσια σου!

Όλοι αγαπάμε ένα συμμαζεμένο και οργανωμένο σπίτι, όπου όλα τα πράγματα έχουν τη θέση τους. Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα ακαταστασίας προέρχονται από τα πεταμένα από δω και από εκεί παπούτσια. Σχεδόν ποτέ κανείς δεν ταχτοποιεί αυτόματα τα παπούτσια του πίσω στη θέση τους, για αυτό και δημιουργείται ένα χαμός σε κάποιο σημείο στο σπίτι.

Με τις exypnes-idees.gr σου βρήκαμε πολύ πρωτότυπες και όμορφες ιδέες για να βάλεις τέλος σε αυτό το μαρτύριο. Παρακάτω θα βρεις μερικές διαφορετικές παπουτσοθήκες για τα παπούτσια σου που ταυτόχρονα θα αποτελούν και μέρος της διακόσμησης του σπιτιού! Ρίξε μια ματιά παρακάτω και πες μου ποια πρόταση σου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον.

Όμορφες παπουτσοθήκες για τα παπούτσια σου

skalaki-papoutsothiki skala san papoutsothiki ksilini skala papoutsothiki ksilines tavles se skala, vasi gia papoutsia vidwti ston toicho papoutsothiki

Από τις πιο απλές λύσεις είναι να χρησιμοποιήσεις σκάλα. Πολύ πρακτική, δίνει στυλ και άποψη όσον αφορά την διακόσμηση του σπιτιού και με μόνο μια κίνηση θα βάζεις και θα βγάζεις τα παπούτσια σου από την σκάλα παπουτσοθήκη σου. Εναλλακτικά, μπορείς κάνεις μια ξύλινη βάση στον τοίχο και να τα “κρεμά” εκεί. Εξίσου εύκολο και πρακτικό.

Δες επίσης: Πως να οργανώσεις ένα ακατάστατο δωμάτιο!

trapezaki papoutsothiki sirmatino plegma papoutsothiki papoutsothiki apo sirmatino plegma kafasia-epiplo gia ta papoutsia kafasia san papoutsothiki

Επόμενη επιλογή είναι τα πλέγματα από σύρμα. Είτε κρεμασμένα στον τοίχο, είτε σε έπιπλο στην είσοδο, για να είναι πάντα ταχτοποιημένα τα παπούτσια μπαίνοντας σπίτι. Επίσης μια πολύ όμορφη και δημιουργική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις καφάσια. Μπορείς να τα βάψεις, να τα βάλεις σε ό,τι σχηματισμό θέλεις, δίνοντας στο σπίτι σου κάτι από τον χαρακτήρα σου.

Δες επίσης: 16 Φανταστικοί DIY τρόποι για αποθήκευση παιχνιδιών!

ntoulapa papoutsothiki lefki papoutsothiki  diakritiki papoutsothiki me kourtina metallikoi swlines vasi gia papoutsiaksilini swlines thiki gia papoutsia

Θα κλείσω με πιο κλασικές προτάσεις όπως είναι αυτές της ντουλάπας παπουτσοθήκης και των βάσεων-είτε μεταλλικών, είτε ξύλινων. Βέβαια, μπορείς να κρύψεις την παπουτσοθήκη με μια κουρτίνα για να δώσεις μια πιο κλασάτη αισθητική στο δωμάτιο. Ή αν επιλέξεις μεταλλική βάση για τα παπούτσια, συνδύασε το με μαύρες λεπτομέρειες για πιο industrial στυλ. Δες επίσης τις 7 μοναδικές ιδέες για σωστή οργάνωση μπάνιου!