ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

  5 Τρόποι να πετύχεις μια ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

  Τα Χριστούγεννα οι πιο πολλοί αφήνουμε τη δημιουργικότητά μας ελεύθερη στη διακόσμηση ώστε να κάνουμε το σπίτι γιορτινό και φιλόξενο. Και ποιος δε θα ήθελε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο χώρο του ώστε να νιώθει ο ίδιος και οι καλεσμένοι του όμορφα; Οι τρόποι να καταφέρεις μια ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι πολλοί κι εμείς θα σου δείξουμε τους πιο πετυχημένους!

  Θέλεις να αποφύγεις το κρύο και βαρετό χριστουγεννιάτικο decor τις φετινές γιορτές; Μπορείς να το καταφέρεις και να φτιάξεις ένα μοναδικό κλίμα στο σπίτι σου με τη σωστή διακόσμηση. Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να πετύχεις μια ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

  Πώς να διακοσμήσεις ατμοσφαιρικά τα Χριστούγεννα!

  1. Χρησιμοποίησε κεριά στη διακόσμηση

  δίσκος αναμμένα κεριά χρυσά κηροπήγια κεριά ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

  Τα κεριά είναι το απόλυτο must των Χριστουγέννων! Εξάλλου, δίνουν ζεστασιά στο σπίτι και ακόμα και άρωμα αν επιλέξεις αρωματικά κεριά. Οι τρόποι να διακοσμήσεις με κεριά τα Χριστούγεννα είναι πολλοί. Μια πολύ ατμοσφαιρική ιδέα όμως είναι να χρησιμοποιήσεις εντυπωσιακά κηροπήγια (ίσως χρυσά ή ασημί για να είναι πιο χριστουγεννιάτικα) και να στερεώσεις επάνω τους κεριά σε ότι χρώμα θέλεις εσύ. Φαντάσου μόνο πόσο γιορτινό θα δείχνει το σπίτι όταν ανάψεις τα κεριά επάνω στο κηροπήγιό σου!

  2. Πες ναι στα βελούδινα διακοσμητικά για μια ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

  βελούδινες χριστουγεννιάτικες μπάλες πλεκτές κάλτσες μαύρη κορδέλα

  Το βελούδο είναι ένα πολυτελές και ζεστό ύφασμα που αν το χρησιμοποιήσεις κατάλληλα μπορεί να απογειώσει τη διακόσμηση. Ειδικά τα Χριστούγεννα το βελούδο μπορεί να έχει θέση στο σπίτι σου με διάφορους τρόπους! Για παράδειγμα, μπορείς να διακοσμήσεις ένα επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο χρησιμοποιώντας βελούδινες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Επιπλέον, βελούδινα επιτραπέζια διακοσμητικά, όπως για παράδειγμα οι τάρανδοι είναι μια ακόμα καλή ιδέα. Μην ξεχνάς επίσης τις βελούδινες κορδέλες, οι οποίες είναι πραγματικά πασπαρτού τα Χριστούγεννα!

  3. Διακόσμησε σε μια σκούρα παλέτα χρωμάτων

  σκούρος τοίχος ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σκούρες μπάλες σκούρα κεριά

  Σίγουρα έχεις συνηθίσει να βλέπεις φωτεινά χρώματα όπως κόκκινο, χρυσό ή ασημί τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, αν θέλεις κάτι πιο ατμοσφαιρικό τις φετινές γιορτές μπορείς να καταφύγεις σε μια σκούρα παλέτα χρωμάτων. Φαντάσου λοιπόν πόσο εντυπωσιακό θα έδειχνε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπλε, σκούρες πράσινες ή ακόμα και μαύρες μπάλες! Το ίδιο ισχύει και για τα σκούρα κεριά, για τις σκούρες κορδέλες, για τα σκούρα περιτυλίγματα δώρων κ.ο.κ.

  4. Φώτισε το σπίτι με άφθονα λαμπάκια

  χριστουγεννιάτικο σαλόνι λαμπάκια ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σαλόνι

  Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια είναι αυτά που μπορούν να κάνουν τη διακόσμηση παραμυθένια τις γιορτές. Φρόντισε λοιπόν να τα διακοσμήσεις σε αφθονία! Φυσικά, με πλούσια λαμπάκια επάνω στο δέντρο θα έχεις ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Βέβαια, τα λαμπάκια δεν είναι μόνο για το δέντρο. Διακόσμησέ τα στο τζάκι, στο παράθυρο, στην τραπεζαρία και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς!

  5. Διακόσμησε με ζεστά χριστουγεννιάτικα υφάσματα

  καρό κουβέρτα καναπές

  πλεκτή κουβέρτα χριστουγεννιάτικος καναπές

  Για να έχεις ένα cozy χριστουγεννιάτικο σπίτι σίγουρα θα χρειαστείς τα κατάλληλα υφάσματα! Πες ναι στα ζεστά υφάσματα με χριστουγεννιάτικα μοτίβο, όπως μια καρό κουβέρτα ή πλεκτά καλύμματα μαξιλαριών με χριστουγεννιάτικες φιγούρες ή μηνύματα. Το σίγουρο είναι ότι με τέτοια υφάσματα δε θα θέλεις να αποχωριστείς το σπίτι σου!