ενδιαφέρον διακόσμηση σπιτιού

  5 Τρόποι να κάνεις το σπίτι σου πιο ενδιαφέρον με μικρό κόστος!

  Το σπίτι σου εκτός από καθαρό πρέπει να είναι και όμορφο αισθητικά. Η ομορφιά στο προσωπικό σου χώρο δεν είναι συνώνυμη με το υψηλό κόστος. Μπορείς να εμπλουτίσεις το σπίτι σου πολύ εύκολα και να το κάνεις να φαίνεται πιο ενδιαφέρον χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

  Παρακάτω λοιπόν θα βρεις 5 τρόπους να κάνεις το σπίτι σου πιο ενδιαφέρον με μικρό κόστος! Η διακόσμηση του σπιτιού δεν πρόκειται μόνο για ένα στιλ διακόσμησης αλλά και για στοιχεία του προσωπικού σου γούστου και της ταυτότητάς σου.

  Πώς να κάνεις το σπίτι σου πιο ενδιαφέρον με μικρό κόστος!

   

  Διακόσμησε με ενθύμια από ταξίδια!

  Ένας όμορφος τρόπος να προσθέσεις μία προσωπική πινελιά στον χώρο είναι να διακοσμήσεις με ενθύμια από ταξίδια. Αν έχεις πολλές φωτογραφίες ή καρτ ποστάλ μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο με τη πρώτη φωτογραφία κι έτσι να κάνεις πιο ενδιαφέροντες τους τοίχους που θα είχες κενούς. Αλλιώς, τοποθέτησε τα όμορφα στα διάφορα έπιπλα του σπιτιού ή στο σύνθετο.

  Δες επίσης: Πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου!

  Κάνε το σπίτι σου πιο ενδιαφέρον με τέχνη!

  τέχνη και πίνακες

  Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Αυτοί που αναγνωρίζουν και εκτιμούν την τέχνη και αυτοί που αγοράζουν κορνίζες τύπου «Live, love, laugh». Σε ένα ενδιαφέρον σπίτι δεν θα δεις τη δεύτερη κατηγορία. Οπότε φρόντισε διάφορα κεντρικά σημεία του σπιτιού να τα εμφυσήσεις με τέχνη. Εάν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις κάτι μόνος σου!

  Δες επίσης: 5 Κόλπα για να δείχνει το σπίτι σου πιο πολυτελές!

  Πρόσθεσε κάτι vintage!

  αντίκα καθρέφτης

  Άλλος τρόπος για να προσθέσεις χαρακτήρα στον χώρο σου είναι να αντλήσεις κομμάτια από άλλες περιόδους. Συγκεκριμένα, μία λύση που δεν θα σου κοστίσει είναι οι αντίκες ή τα βίντατζ έπιπλα. Μπορείς να βρεις τέτοια έπιπλα εύκολα στην αγορά ή και στον περίγυρο σου κι αν τα ανανεώσεις θα φαίνονται πολύ όμορφα στο σπίτι σου!

  Δες επίσης: 5 Tips για να διακοσμήσεις ένα vintage υπνοδωμάτιο!

  Μην κρύψεις τα βιβλία σου!

  βιβλία στο σαλόνι ενδιαφέρον διακόσμηση

  Σπίτι χωρίς βιβλία δεν υφίσταται. Οπότε αντί να τα κρύβεις ή να τα έχεις χωμένα σε μία γωνία εγώ θα σου πρότεινα να τα δείχνεις και μάλιστα να τα χρησιμοποιείς και με έξυπνους τρόπους στη διακόσμησή σου! Τοποθέτησε τα και σε ράφια ή στο τραπεζάκι σαλονιού για να δημιουργήσεις μία πιο cozy αίσθηση στον χώρο. Άλλωστε, αν το σκεφτείς τα βιβλία μπορούν άνετα να αποτελέσουν και θέμα συζήτησης!

  Δες επίσης: 4 Τρόποι για να οργανώσεις τα βιβλία στο σπίτι σου!

  Μη ξεχάσεις να δείξεις τη ταυτότητά σου!

  ενδιαφέρον διακόσμηση σπιτιού

  Τέλος, το πιο σημαντικά στο σπίτι σου είναι να αναδείξεις μέσω αυτού τη προσωπικότητα, το γούστο και τη ταυτότητά σου. Όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου δεν πρέπει να έχει την εντύπωση ότι βρίσκεται σε ένα δωμάτιο Ikea, αλλά να μπορεί να δει τις προσωπικές σου πινελιές. Προσπάθησε αυτό το κάτι που θα βάλεις να σε αντιπροσωπεύει και να μην είναι απλά φωτογραφίες από τη ζωή σου. Σκέψου κάτι πιο βαθύ!