κουρτίνες για το σπίτι

  6 Tips πως να επιλέξεις κουρτίνες για το σπίτι!

  Κάθε σπίτι είναι μοναδικό, με τη δική του προσωπικότητα και στυλ. Θα σου δείξω μερικές συμβουλές για να διαλέξεις τις κατάλληλες κουρτίνες για το σπίτι σου και να πλαισιώσεις έτσι τους χώρους με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

  Απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μια διακόσμηση σπιτιού με συνοχή που θα εντυπωσιάζει. Ανακάλυψε τα όλα παρακάτω.

  Πως να διαλέξεις τις κατάλληλες κουρτίνες για το σπίτι σου!

   

  Παίξε χρωματικά με αποχρώσεις που δένουν

  κουρτινα πορτοκαλιΌταν επιλέγεις μια κουρτίνα σε χρωματισμό που ήδη υπάρχει στο χώρο, πετυχαίνεις ένα μοντέρνο και κομψό αποτέλεσμα. Επίλεξε ένα ελαφρώς πιο φωτεινό χρώμα για να χαρίσεις περισσότερο φως στο δωμάτιο.

  Μπορείς να δεις ακόμα Πως να συνδυάσεις σωστά τις κουρτίνες σου ανάλογα τον χώρο!

  Διάλεξε το στυλ που ταιριάζει στο χώρο

  μπεζ κουρτινα

  Επίλεξε μια κουρτίνα ανάλογα το στυλ που έχεις στο δωμάτιο. Για πιο κλασικό στυλ, επίλεξε μια κουρτίνα πιο βαριά,ενώ για πιο μοντέρνα διακόσμηση επίλεξε μια πιο ελαφριά κουρτίνα που πέφτει ελαφρώς στο πάτωμα.

  Μπορείς να δεις επίσης Πως να διαλέξεις κουρτίνες ανάλογα τα έπιπλα σου!

  Δώσε φως στα δωμάτια

  λευκη κουρτινα

  Για εσένα που θέλεις να έχεις ένα φωτεινό σπίτι, επίλεξε λευκές ή ζαχαρί κουρτίνες που αφήνουν το φως να περάσει στο χώρο. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά φωτεινό και διαχρονικό.

  Μπορείς να δεις εδώ 9 Τρόποι να μεταμορφώσεις τις κουρτίνες σου!

  Μήκος κουρτίνας

  μπεζ διχρωμη κουρτινα μακριαΑν θέλεις ένα αποτέλεσμα πιο κλασικό και διαχρονικό επίλεξε κουρτίνες που δεν ακουμπάνε στο πάτωμα, ενώ για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα οι κουρτίνες που πέφτουν ελαφρώς και ακουμπάνε το πάτωμα είναι μοναδικές. Ακόμα, λάβε υπόψιν σου ότι όσο πιο μακριά είναι η κουρτίνα τόσο πιο ψηλός μοιάζει ο χώρος.

  Μπορείς να δεις ακόμα Tι χρώμα κουρτίνες να βάλεις!

  Μονή ή διπλή κουρτίνα

  διπλη κουρτιναΗ διπλή κουρτίνα μεταμορφώνει τον χώρο και τον κάνει να μοιάζει πολυτελής και εντυπωσιακός. Επίλεξε χρώματα που δένουν μεταξύ τους, συνήθως επιλέγουμε την ανοιχτή απόχρωση στην κουρτίνα και την πιο σκούρη στην τραπαρία ή την κουρτίνα που θα έχουμε στις γωνίες. Δες εδώ 4 Tips για τέλειο πλύσιμο κουρτίνας!

  Αντίθεση στο χώρο

  πετρολ κουρτινα μοντερναΓια πιο μοναδικό αποτέλεσμα, επίλεξε χρώματα που κάνουν αντίθεση και ολοκληρώνουν την εικόνα με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το πετρόλ ταιριάζει άψογα με το κίτρινο, το πορτοκαλί και το κόκκινο δένει μοναδικά με το γκρι. Για να ολοκληρώσεις την εικόνα, επίλεξε διακοσμητικά που περιέχουν το χρώμα της κουρτίνας.

  Μπορείς να δεις εδώ 5 Όμορφες κουρτίνες που ταιριάζουν τέλεια στο σαλόνι!

  Αυτές οι απλές συμβουλές για να επιλέξεις τις κουρτίνες για το σπίτι, θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα κλέβει την παράσταση με το στυλ του.