πετσέτα στην άμμο

Πως να πλύνεις σωστά τις πετσέτες θαλάσσης!

Τα πρώτα μπάνια έχουν ήδη και για αυτό ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για τις πετσέτες θαλάσσης. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση από τις πετσέτες του μπάνιου. Αυτό γιατί τραβάν μεγαλύτερη ταλαιπωρία- αλάτια, άμμος,ήλιος.

Οπότε αν θέλεις να διατηρήσεις και το χρώμα της, αλλά και να είναι μαλακή και όχι άγρια, θα πρέπει να ακολουθήσεις μια μικρή διαδικασία. Και εννοείται σήμερα θα σου δώσω συμβουλές πως να πλύνεις σωστά τις πετσέτες θαλάσσης.

Tips για να πλύνεις τις πετσέτες θαλάσσης

Βήμα 1

κρεμασμένες πετσέτες

Πρώτη κίνηση μετά τη θάλασσα είναι να τις απλώσεις για να στεγνώσουν. Αφού στεγνώσουν εντελώς, μετά βάλτες στο πλυντήριο για πλύσιμο. Είναι καλύτερο να μην έχουν καθόλου την υγρασία της θάλασσας όταν μπουν για πλύσιμο.

Δες επίσης: 10 Ρομαντικές ιδέες για πικ νικ στη θάλασσα!

Βήμα 2

πετσέτα στην άμμο

Και εφόσον έχουν στεγνώσει, ήρθε η ώρα να κάνεις λίγο μπράτσα. Τίναξε τες όσο καλύτερα γίνεται. Γιατί μπορεί να τίναξες την πετσέτα σου φεύγοντας, όμως όσο είναι νωπή η πετσέτα κρατάει την άμμο. Οπότε, τώρα είναι η ευκαιρία σου να τινάξεις και τον τελευταίο κόκο.

Δες επίσης: Κεράσια: Ο λεκές του καλοκαιριού και πως να τον αντιμετωπίσεις!

στρογγυλή πετσέτα, exypnes-idees.gr

Και έρχεται η στιγμή να βάλεις πλυντήριο. Εδώ ισχύει ότι και στις κανονικές πετσέτες. Προκειμένου να τις διατηρήσεις μαλακές για περισσότερο καιρό, τότε πλύντες απλά με απορρυπαντικό και όχι και με μαλακτικό. Με αυτόν τον τρόπο θα τις αποτρέψεις από το να αγριέψουν/σκληρύνουν γρηγορότερα.

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!