Πώς να ξαναχρησιμοποιήσεις μια παλιά σκάλα!

Το να χρησιμοποιείς ξανά παλιά αντικείμενα είναι πάντα μια καλή ιδέα. Εκτός από το ότι εξοικονομείς χρήματα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’τον αρχικό τους.

Έχεις σκεφτεί λοιπόν με πόσους ακόμη τρόπους μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ξύλινη σκάλα, που δεν την χρειάζεσαι πια; Η σκάλα αυτή μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη σε κάθε χώρο του σπιτιού. Μετατρέπεται πολύ εύκολα από ραφιέρα μέχρι διακοσμητικό. Δες επίσης 20 τρόπους για να χρησιμοποιήσεις τα παλιά τελάρα!

14 Τρόποι για να χρησιμοποιήσεις μια σκάλα

Ντουλάπα

 diy ntoulapa ntoulapa apo palia skala palia skala ntoulapa skala os ntoulapaΈνας εύκολος τρόπος για να έχεις συμμαζεμένα τα ρούχα σου. Φτιάξε μια ντουλάπα από την παλιά σου σκάλα. Πάρε τα δύο κομμάτια της σκάλας, ένωσε τα με έναν κύλινδρο, ώστε να κρεμάς τα ρούχα με κρεμάστρες και είσαι έτοιμος.

Μπορείς να προσθέσεις και κομμάτια ξύλου στα χαμηλά σκαλοπάτια για να αποθηκεύεις τα παπούτσια σου. Δες επίσης 10 υπέροχους τρόπους για να ανακυκλώσεις τα παλιά σου βιβλία!

Παπουτσοθήκη από παλιά σκάλα

metamorfosi palias skalas papoutsothiki apo palia skalaΌτι πιο εύκολο να μετατρέψεις την παλιά σου σκάλα σε παπουτσοθήκη αφού δεν χρειάζεται να κάνεις ουσιαστικά τίποτα. Απλά πρόσθεσε κομμάτια ξύλου που θα πηγαίνουν από την μία πλευρά της σκάλας στην άλλη και τοποθέτησε τα παπούτσια σου.

Αν θέλεις μπορείς να κόψεις την σκάλα στο ύψος που σε βολεύει και να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού σου.

Σκάλα στο μπάνιο

diakosmisi skalas

Για να δώσεις μια vintage διάθεση στο μπάνιο σου, πάρε μια σκάλα, καθάρισε την, βάψ’ την και βάλ’ την στο μπάνιο σου. Εκτός από έξτρα διακόσμηση μπορείς να κρεμάς και τις πετσέτες σου. Δες επίσης 10 υπέροχες ιδέες για να ανακυκλώσεις τα παλιά ηλεκτρονικά είδη!

Γραφείο

grafeio apo skalesΜπορείς ακόμη κι ένα γραφείο να φτιάξεις από την σκάλα. Πάρε δύο από αυτές, στερέωσε ραφάκια κι αμέσως θα αποκτήσεις τον προσωπικό σου χώρο. Εάν θέλεις να βάλεις χρώμα μπορείς να τις βάψεις κιόλας σε χρώμα της επιλογής σου.

Ραφιέρες

diy skala palia skala os rafiera rafiera apo skala voithitika rafia kouzinasΠάντα είναι χρήσιμη μια ραφιέρα στην κουζίνα ή το σαλόνι σου. Μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα, είτε κουζινικά είτε διακοσμητικά. Πρόκειται λοιπόν για μία πολύ εντυπωσιακή λύση που θα ανανεώσει τον χώρο σου. Δες επίσης 16 όμορφα ξύλινα διακοσμητικά!

Mini- Bar

diy mini bar mini bar apo skala

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει γρήγορη πρόσβαση σε ποτά και ποτήρια όταν βρίσκεται στον κήπο του; Ή ακόμη καλύτερα όταν κάνεις πάρτι θέλεις να είναι όλα στα πόδια σου. Οπότε μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να φτιάξεις ένα Mini- bar για την αυλή σου. Δες επίσης DIY διακοσμητικά με χρυσόσκονη!