ποτήρια και πιάτα για το σύνθετο

  Πώς να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού

  Το σύνθετο του σαλονιού είναι ένα έπιπλο με πολλές λειτουργίες και χρήσεις. Πρόκειται για ένα ογκώδες έπιπλο μέσα στο σπίτι, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην αποθήκευση. Ωστόσο, πολλές φορές είναι δύσκολο να το διακοσμήσουμε και να το κάνουμε να φαίνεται πιο ωραίο. Οι ιδέες και οι δυνατότητες για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού είναι πολλές, καθώς ο χώρος που προσφέρει είναι αρκετός.

  Ιδέες διακόσμησης του σύνθετου σαλονιού!

   

  Κάδρα και πίνακες ζωγραφικής

  σύνθετο σαλονιού με κάδρα

  Σε κάποιον από όλους τους ελεύθερους χώρους του σύνθετου μπορείς να ταιριάξεις κάποια κάδρα ή και μικρούς πίνακες ζωγραφικής. Μπορείς είτε να τα τοποθετήσεις σε κάποιο από τα ράφια είτε να τα κρεμάσεις. Είναι μια ιδέα που θα αναβαθμίσει αισθητικά το απλό κατά τ’ άλλα σύνθετο σαλονιού.

  Βιβλία για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού

  βιβλία για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού

  Πολλές φορές τα ράφια στο σύνθετο είναι πολλά και έτσι ενδείκνυται η χρήση του ως βιβλιοθήκης. Μπορείς να τοποθετήσεις εκεί κάποια από τα βιβλία σου και να τα οργανώσεις όπως εσύ θέλεις. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να τα ταξινομήσεις με βάση το χρώμα ή το μέγεθος για να δημιουργήσεις ένα πιο συμμετρικό αποτέλεσμα.

  Δες επίσης: 17 Φανταστικά έπιπλα τηλεόρασης για το σαλόνι σου!

  Φυτά

  φυτά για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού

  Τα φυτά είναι η πιο έξυπνη ιδέα για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού. Θα προσδώσουν στο έπιπλο αλλά και σε όλο το σαλόνι σου την ενέργεια, το χρώμα αλλά και τη ζωντάνια που ενδεχομένως λείπει. Προτίμησε αληθινά φυτά και όχι πλαστικά. Διάλεξε τα αγαπημένα σου και τοποθέτησέ τα είτε σε βάζα είτε κρέμασέ τα, αν ο χώρος σου το επιτρέπει.

  Βάζα για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού

  βάζα για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού

  Εκτός από τα βάζα για τα φυτά και τα λουλούδια, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και διακοσμητικά βάζα για το σύνθετο σαλονιού. Επίλεξε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη και παίξε με τα χρώματα για να δημιουργήσεις μία ενδιαφέρουσα διακόσμηση.

  Δες επίσης: 10 Ιδέες για την διακόσμηση και επίπλωση των τηλεοράσεων του σπιτιού

  Φωτισμός για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού

  φωτισμός για το σύνθετο σαλονιού

  Ο κρυφός φωτισμός είναι η τέλεια λύση για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού. Μπορείς να τον τοποθετήσεις πάνω ή κάτω από τα ράφια, αλλά και στα πλάγια. Θα κάνει τον χώρο σου πιο ατμοσφαιρικό και cozy εύκολα και γρήγορα.

  Τοίχος πίσω από σύνθετο σαλονιού

  τοίχος πίσω από σύνθετο

  τοίχος πίσω από σύνθετο σαλονιού

  Ένα μεγάλο κομμάτι της προσοχής στρέφεται στον τοίχο, την ταπετσαρία ή την κατασκευή πίσω από το σύνθετο σαλονιού. Γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσεις να κάνεις το background σου όσο πιο όμορφο γίνεται. Αν αναζητάς μια cozy πινελιά, τότε το ξύλο είναι το υλικό σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλέτες ή μία όμορφη κατασκευή από ξύλο. Αν θέλεις κάτι πιο λουξ και κομψό, το μάρμαρο είναι η απάντηση. Αν σου αρέσει το μοντέρνο και πιο προχωρημένο, μπορείς να διαλέξεις ως background τα τούβλα και να τα βάψεις σε ένα έντονο χρώμα. Και επειδή, κατά πάσα πιθανότητα, δε θα έχεις φυσικά τούβλα, μία ταπετσαρία μπορεί να κάνει τη δουλειά για εσένα.

  Δες επίσης: 25 Μοναδικές επιλογές για σύνθεση τηλεόρασης που πρέπει να δεις!

  Κουζινικά για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού

  ποτήρια και πιάτα για το σύνθετο

  Αν έχεις κάποια περισσευούμενα ράφια, ένας πρωτότυπος τρόπος να τα γεμίσεις είναι με τα ποτήρια και τα πιάτα σου. Διάλεξε κομψά ποτήρια κρασιού και κάποια όμορφα πιάτα και φλιτζάνια για να στολίσεις το σύνθετο σαλονιού.

  Ηλεκτρικό τζάκι

  τζάκι για σύνθετο

  Ένα ηλεκτρικό τζάκι στο σύνθετο του σαλονιού είναι η τέλεια λύση για κάνεις το σαλόνι σου πιο cozy και έτοιμο να υποδεχτεί τον χειμώνα. Εννοείται ότι πρέπει να προσέξεις και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή για να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα. Αλλά είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις πολύ όμορφα μικρά τζάκια για να διακοσμήσεις το σύνθετο σαλονιού.

  Δες επίσης: 30 Υπέροχες ιδέες για σύνθεση σαλονιού!

  Οι ιδέες για τη διακόσμηση ενός σύνθετου σαλονιού είναι ατελείωτες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθρέφτες, φωτιστικά, δίσκους, ρολόγια, μόμπιλε και ό,τι άλλο διακοσμητικό εσύ επιθυμείς.