ρομποτικές σκούπες

Οι Καλύτερες ρομποτικές σκούπες της αγοράς

Ποιος δε θα ήθελε ένα καθαρό σπίτι χωρίς να έχει χρειαστεί να σπαταλίσει πολύ χρόνο! Οι ρομποτικές σκούπες έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια κι όχι άδικα αφού μας γλιτώνουν από αρκετό χρόνο και κόπο. Εξάλλου, έχουν γίνει πια τόσο έξυπνες που η δική σου ενασχόληση περιορίζεται στο ελάχιστο! Ποιες είναι όμως οι καλύτερες που θα βρεις στην αγορά;

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις μια σκούπα ρομπότ τότε τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Το Black Friday πλησιάζει και ήδη οι προσφορές έχουν ξεκινήσει. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν και δες ποιες είναι οι καλύτερες ρομποτικές σκούπες της αγοράς!

Οι top σκούπες ρομπότ που θα σου λύσουν τα χέρια!

 

I ROBOT ROOMBA I3+

I ROBOT ROOMBA I3+

Η ρομποτική σκούπα Roomba I3+ της εταιρείας I Robot είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις! Είναι κατάλληλη για χώρους έως 75 τ.μ. και η μπαταρία της κρατάει έως 120 λεπτά. Διαθέτει λειτουργία χαρτογράφησης, πράγμα που σημαίνει ότι αποτυπώνει σε ποια σημεία βρίσκονται εμπόδια, έπιπλα, χαλιά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεται για να λειτουργεί σωστά. Ακόμα, μέσω του WiFi που διαθέτει μπορείς να δίνεις εντολές μέσω του κινητού σου από οπουδήποτε.

Βρες την σε έκπτωση εδώ!

Δες επίσης: 4 Ηλεκτρικές συσκευές για την καθαριότητα του σπιτιού!

XIAOMI Mi Mop 2 Pro

XIAOMI Mi Mop 2 Pro

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα σε σκούπα ρομπότ είναι το Mi Mop 2 Pro της Xiaomi κι όχι άδικα! Ένα μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι συνδυάζει σκούπισμα και σφουγγάρισμα, γεγονός που θα σου λύσει τα χέρια! Διαθέτει υψηλή δυνατότητα αναρρόφησης 3000Pa έτσι ώστε να εξαφανίζει κάθε σκουπίδι και είναι ιδανική για χώρους έως 150 τ.μ. Χάρη στην ακριβή χαρτογράφηση που διαθέται γνωρίζει το σπίτι σου απ’ έξω κι ανακατωτά και μπορεί να το καθαρίσει ακόμα και στο σκοτάδι!

Θα την βρεις με μεγάλη έκπτωση εδώ!

Δες επίσης: Απομάκρυνε την μυρωδιά από την ηλεκτρική σκούπα!

Sencor SRV 8250BK

Sencor-SRV-8250BK ρομποτικές σκούπες

Μια ακόμα δυνατή επιλογή αποτελεί η σκούπα SRV 8250BK της Sencor που μπορεί να καθαρίσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά σημεία του σπιτιού! Η οπτική κάμερα που διαθέτει την βοηθά να προσανατολίζεται και να κινείται με ακρίβεια στο χώρο αλλά και να αποφεύγει εμπόδια και συγκρούσεις. Ακόμα, έχει λειτουργία σφουγγαρίσματος και επιστρέφει αυτόματα στο σταθμό φόρτισης όταν η μπαταρία της πέσει.

Θα την βρεις σε πολύ καλή τιμή εδώ!

Δες επίσης: Πως να κάνεις το καθάρισμα του σπιτιού παιχνιδάκι!

SENCOR SRV 4000 GD EUE3 ρομποτικές σκούπες

Ένα ακόμα μοντέλο της Sencor με μεγάλο ενδιαφέρον είναι το SRV 4000 GD EUE3, το οποίο είναι κατάλληλο για σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Το ισχυρό σύστημα καθαρισμού με περιστροφικές βούρτσες είναι τέλειο για αποτελεσματικό καθάρισμα των χαλιών. Επιπλέον, είναι μια σχεδόν αθόρυβη σκούπα και διαθέτει λειτουργία για κατοικίδια!

Μπορείς να την αγοράσεις με έκπτωση εδώ!

Δες επίσης: Πώς να απομακρύνεις τις τρίχες των κατοικιδίων;

Hoover H GO320H 011

HOOVER H GO320H 011

Αν χρειάζεσαι μια ρομποτική σκούπα αλλά δε θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία τότε η Hoover H GO320H 011 είναι μια value for money επιλογή. Με το αναπτυγμένο σύστημα αισθητήρων που διαθέτει είναι ικανή να εντοπίζει εμπόδια, όπως έπιπλα ή ακόμα και τις σκάλες ώστε να μην πέσει. Χάρη στην υψηλή αναρρόφηση της εξαφανίζει ακόμα και τη λεπτή σκόνη. Τέλος, είναι ότι πρέπει ακόμα και για σφουγγάρισμα!

Βρες την σε ακόμα καλύτερη τιμή εδώ!

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!