ιδέες διακοσμήσεις για το Πάσχα

  6 Προτάσεις για να διακοσμήσεις το σπίτι το Πάσχα!

  Το Πάσχα είναι πλέον πολύ κοντά και ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου και να το διακοσμήσεις με πασχαλινά στοιχεία. Εξάλλου, η πασχαλινή διακόσμηση θα σε βοηθήσει να μπεις σε πασχαλινό κλίμα, κάτι που φέτος είναι λίγο πιο δύσκολο.

  Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να δώσεις αέρα από Πάσχα στο σπίτι με απλά αντικείμενα και χωρίς πολύ κόπο. Δες λοιπόν 6 όμορφες προτάσεις για να διακοσμήσεις το σπίτι σου το Πάσχα!

  Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου φέτος το Πάσχα!

   

  1. Διακόσμησε το τραπέζι με ένα πρωτότυπο runner από αυγά

  πολύχρωμα αυγά πασχαλινό τραπέζι

  Ένα πρωτότυπο διακοσμητικό που μπορείς να βάλεις στο πασχαλινό σου τραπέζι και να εντυπωσιάσεις είναι ένα runner με πασχαλινά αυγά. Αυτό που χρειάζεσαι απλά είναι μερικές χάρτινες αυγοθήκες, τοποθετώντας τη μια δίπλα στην άλλη κατά μήκος του τραπεζιού και βάζοντας μέσα τα βαμμένα σου αυγά. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα προτίμησε αυγά σε διαφορετικά χρώματα κι όχι μόνο κόκκινα.

  Δες επίσης: 6 Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις τα πασχαλινά αυγά!

  2. Κρέμασε αυγουλάκια από φυτά ή κλαδιά

  βάζο αυγά κλαδιά κρέμονται

  Σίγουρα στο σπίτι σου θα έχεις μερικά φυτά ή έστω μερικά κλαδιά σε βάζα. Για να ανανεώσεις την εμφάνιση τους αρκεί να κρεμάσεις από αυτά μερικά ψεύτικα αυγουλάκια. Έτσι, με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο θα κάνεις τα φυτά σου πασχαλινά!

  Δες επίσης: 12 Υπέροχες DIY ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού!

  3. Γέμισε τα βάζα σου με καρότα

  βάζο καρότο άσπρα λουλούδια

  Το καρότο δεν είναι απλά ένα τέλειο λαχανικό αλλά μπορεί να λειτουργήσει τέλεια σαν διακοσμητικό στοιχείο. Φέτος το Πάσχα λοιπόν μπορείς να γεμίσεις τα βάζα σου με μερικά καρότα, με τα φύλλα τους να προεξέχουν και ολοκλήρωσε τη διακόσμηση με μερικά άλλα λουλούδια. Με τον τρόπο αυτό θα δώσεις χρώμα στο βάζο σου με πολύ πρωτότυπο τρόπο!

  Δες επίσης: 14 Υπέροχες επιλογές για Πασχαλινό δεντράκι!

  4. Φτιάξε πασχαλινά βάζα

  βάζο πασχαλινά αυγά αυτιά κουνελιού διακοσμήσεις σπίτι Πάσχα

  Μια ιδέα που θα αρέσει πολύ στα παιδιά είναι να φτιάξετε παρέα μερικά πασχαλινά βάζα, τα οποία θα γεμίσετε με νόστιμα σοκολατένια πασχαλινά αυγά. Για να τα φτιάξεις χρειάζεσαι μερικά διάφανα βάζα στα οποία θα τοποθετήσεις αυτάκια κουνελιού που μπορεί να σου έχουν περισσέψει από τις απόκριες. Σίγουρα είναι μια καλή ιδέα για να διακοσμήσεις την κουζίνα ή ακόμα και το σαλόνι σου.

  5. Διακόσμησε τα καλάθια με λουλούδια

  καλάθι από λουλούδια αυγά διακοσμήσεις σπίτι Πάσχα

  Το Πάσχα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την άνοιξη, άρα και με τα λουλούδια! Τοποθέτησε λοιπόν τα πασχαλινά σου αυγά σε ένα όμορφο, λουλουδένιο καλαθάκι, το οποίο είτε θα το αγοράσεις έτοιμο, είτε θα το φτιάξεις μόνος σου στερεώνοντας ψεύτικα άνθη σε ένα ψάθινο καλάθι.

  Δες επίσης: 15 Μοναδικά DIY πασχαλινά καλαθάκια!

  6. Γέμισε τις πιατέλες με φωλιές πουλιών

  φωλιά αυγά πάνω σε πιατέλα διακοσμήσεις σπίτι Πάσχα

  Μια απλή ιδέα για να διακοσμήσεις τις πιατέλες ή τις τουρτιέρες που μπορεί να έχεις είναι να τοποθετήσεις μέσα σε αυτά φωλιές με αυγουλάκια. Αν δεν έχεις μια έτοιμη φωλιά από προηγούμενες χρονιές μπορείς να τη φτιάξεις από σπάγκο ή από ένα σκληρό, καφέ χαρτόνι. Μέσα στη φωλιά λοιπόν τοποθέτησε τα αυγά σου κι έτσι θα κάνεις πασχαλινές τις πιατέλες σου.