Διακόσμησε το σπίτι σου σύμφωνα με το Feng Shui!

  Το Feng Shui μας βοηθάει να αποκτήσουμε ένα αρμονικό περιβάλλον μέσα στο σπίτι μας, χωρίς την παρουσία αρνητικής ή οποιασδήποτε δυσάρεστης ενέργειας. Θα σου δείξω τις σημαντικότερες αρχές που πρέπει να ακολουθήσεις για να αποκτήσεις το σπιτικό που πάντα ονειρευόσουν.

  Η λέξη feng shui, σημαίνει “αέρας και νερό” και είναι αυτά τα στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό στο σπίτι, για να ρέει η θετική ενέργεια και όλα τα επακόλουθά της, ανεμπόδιστα. Διακόσμησε το σπίτι σου σύμφωνα με τα έξι απλά βήματα που αναφέρω και δες πως θα αλλάξει η συνολική αίσθηση που αποπνέει.

  Διακόσμηση σπιτιού με τις αρχές του Feng Shui!

  Αποχωρίσου ή επισκεύασε τα ελαττωματικά έπιπλα

  gratzounismeno trapezi

  Τα ελαττωματικά έπιπλα αποτελούν πηγή αρνητικής ενέργεια και σίγουρα δεν προσφέρουν τίποτα στο χώρο. Αποχωρίσου τα ή επισκεύασε τα για να μπορεί η θετική ενέργεια να ρέει ανενόχλητη στο χώρο.

  Πρόσθεσε φυτά

  saloni me glastres

  Τα φυτά χαρίζουν χρώμα, ένταση και ενέργεια σε έναν χώρο. Μπορείς να τα προσθέσεις σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, με πιο αγαπημένα το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο. Επίλεξε φυτά που αναδεικνύουν τον χώρο με το μέγεθος και τη χρωματική τους ένταση και σίγουρα θα δεις την όλη αίσθηση στο δωμάτιο να αλλάζει εντυπωσιακά. Μπορείς να δεις εδώ Τα 8 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου!

  Βάλε διακοσμητικά με κίνηση

  suntribanaki mauro

  Τα διακοσμητικά με κίνηση όπως ένα επιτραπέζιο συντριβάνι με τρεχούμενο νερό ή ακόμα και ένα ενυδρείο με μικρά ψαράκια θα σου χαρίσουν ευημερία και θα αφήσουν την ροή του χρήματος να ρέει στο σπιτικό σου. Αποτελούν την ιδανικότερη πηγή θετική ενέργειας.

  Αναζήτησε την ισορροπία στον χώρο

  saloni gkri feng shui

  Μην παραφορτώνεις το σπίτι σου με περιττά μικροέπιπλα. Δες το σαν να μην κατοικείς εκεί με πιο αυστηρή ματιά, και επίλεξε αυτά τα κομμάτια που είναι απαραίτητα και έχουν κάτι να πουν για την αισθητική του σπιτιού σου.

  Άφησε άπλετο φως να μπει μέσα

  montenro saloni feng shui

  Μην κλείνεις τα παράθυρα με έπιπλα ή χονδρά υφάσματα, καθώς εμποδίζεις το φως του ήλιου να μπει μέσα στο σπίτι και να ποτίσει με την θετική του ενέργεια την κάθε γωνιά του.

  Βάλε το χρώμα στο σπίτι σου

  saloni mpez portokali

  Τα χρώματα αποτελούν ιδανική λύση για να προσελκύσεις καλή διάθεση και ενέργεια στο σπίτι σου. Σύμφωνα με το Feng Shui, χρώματα όπως το πορτοκαλί, το πράσινο και το λευκό, είναι απαραίτητα για να ανανεώσεις το σπίτι σου με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

  Δες επίσης 5 Tips που πρέπει να γνωρίζεις για την ιδανική διακόσμηση σπιτιού!

  Το Feng Shui και οι αρχές που πρεσβεύει, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα ζεστό σπιτικό που σου δίνει καθημερινά την ενέργεια και την διάθεση που αναζητάς.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!