ftiaxe monos sou fotistika

    11 πρωτότυπα φωτιστικά με καλώδια!

    Ψάχνεις για ιδέες διακόσμησης του εσωτερικού χώρου του σπιτιού σου; Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στην διακόσμηση είναι ο φωτισμός. Ο σωστός φωτισμός θα δώσει άλλη διάσταση στον χώρο σου. Υπάρχουν τόσα πολλά στυλ και σχέδια για να επιλέξεις.

    Εκτός από τα κλασσικά φωτιστικά, τάση τα τελευταία χρόνια είναι τα φωτιστικά που αποτελούνται ουσιαστικά από το καλώδιο και την λάμπα. Δίνουν μια μοντέρνα, μινιμαλιστική άποψη και ταιριάζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού. Δες επίσης 20 μοναδικές ιδέες για φωτιστικά τοίχου!

    11 πρωτότυπα φωτιστικά με καλώδια

    diakosmisi me kalodia fotistiko kalodio kalodia fotistika monterna fotistika xromatista kalodia fotistika

    Εάν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο σπίτι σου, η ανανέωση των φωτιστικών είναι ότι πρέπει. Θα χρειαστείς απλά μια λάμπα κι ένα καλώδιο. Πάρε ιδέες από τις εικόνες και τα υπόλοιπα άφησε τα στην φαντασία σου.

    Γνωστά για την απλότητα τους, θα ταιριάξουν απόλυτα σε όποιο στυλ κι αν έχεις επιλέξει για το σπίτι σου. Τοποθέτησε τα στο μοντέρνο σαλόνι ή στην κλασσική κουζίνα σου και δες τον χώρο αμέσως να ανανεώνεται.

    Επίσης, ταιριάζουν τέλεια με τον χώρο της τραπεζαρίας σου. Προσφέρουν τον κατάλληλο φωτισμό και στυλ πάνω από το τραπέζι. Είναι ότι πρέπει αν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι χρώμα φωτιστικό να επιλέξεις. Δες επίσης 16 ιδέες για χειροποίητα φωτιστικά!

    fotistika me kalodia fotistika idees gia fotistika kalodia me xroma monterna fotistikaΤα κρεμαστά φώτα είναι τόσο σικάτα και θα φαίνονται εντυπωσιακά σε οποιοδήποτε δωμάτιο κι αν μπουν. Αυτά τα φωτιστικά είτε θα τα λατρέψεις είτε θα τα μισήσεις. Είναι ένας μοντέρνος τρόπος για να δώσεις φως στο σπίτι σου.

    Εκτός από το κλασσικό λευκό καλώδιο θα βρεις και καλώδια με χρώματα. Μπορείς λοιπόν να παίξεις με διάφορα χρώματα, επιλέγοντας 2-3 διαφορετικά. Μπορείς επίσης να κάνεις διάφορα σχέδια και σχήματα.

    Μ’ αυτόν τον τρόπο θα φανεί ο χώρος σου πιο ενδιαφέρων και διαφορετικός. Μπορείς να βάλεις μπερδεμένα καλώδια το ένα με το άλλο ή να επιλέξεις ένα σκέτο. Ιδέες υπάρχουν πάρα πολλές. Απλά βάλε την φαντασία σου και το προσωπικό σου στυλ. Δες επίσης 15 ξύλινα φωτιστικά που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου!