σύνθετα σαλονιού

Υπέροχα σύνθετα σαλονιού που θα αναβαθμίσουν το χώρο

Ποιος δε θα ήθελε ένα σαλόνι που να δείχνει οργανωμένο, με συνοχή και με στυλ; Μιας λοιπόν που το καθιστικό είναι ο πιο πολυσύχναστος χώρος του σπιτιού είναι σημαντικό να δείχνει προσεγμένος. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα σύνθετο μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο. Για να μην μπερδευτείς από τις πολλές επιλογές που έχεις θα σου δείξουμε μερικά σύνθετα σαλονιού που θα ομορφύνουν το δωμάτιο.

Αν ψάχνεις ένα τρόπο να κρατάς το σαλόνι σου οργανωμένο ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύεις τα διακοσμητικά σου τότε σίγουρα στο Polihome θα βρεις τα κατάλληλη έπιπλα για να το πετύχεις. Δες μερικά υπέροχα σύνθετα σαλονιού που θα αναβαθμίσουν το χώρο!

Ιδέες για σύνθετα για ένα όμορφο καθιστικό!

Σύνθεση σαλονιού Owen

σύνθεση Owen δίχρωμα έπιπλα

Αν αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ μοντέρνου και κλασικού decor στο σαλόνι σου τότε η σύνθεση Owen είναι ότι ακριβώς ψάχνεις! Αυτό που κάνει τη σύνθεση να ξεχωρίζει είναι οι λεπτομέρειες της! Συγκεκριμένα, τα δερμάτινα χερούλια και τα μεταλλικά πόδια είναι τα σημεία υπεροχής! Το σετ περιλαμβάνει μπουφέ, έπιπλο τηλεόρασης, βιτρίνες, ράφι και τραπεζάκι σαλονιού. Εσύ φυσικά μπορείς να διαλέξεις όποια από αυτά τα κομμάτια θέλεις για το χώρο σου!

Θα το βρεις εδώ!

Δες επίσης: Τρόποι να κάνεις μια μικρή ανακαίνιση στο σαλόνι

Σύνθεση σαλονιού Hoove

μαύρο σύνθετο σαλονιού

Μια πολύ κομψή επιλογή για το σαλόνι είναι το σύνθετο Hoove, το οποίο είναι επιβλητικό και πολύ στιλάτο. Το τέλειο με το έπιπλο αυτό είναι ότι προσφέρει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, πράγμα ιδανικό κυρίως για τα μικρά σαλόνια. Ακόμα, ο μηχανισμός push-to-open κάνει το σύνθετο σου ακόμα πιο κομψό! Θα το βρεις σε λευκό και σε μαύρο χρώμα ώστε να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο χώρο σου.

Αγόρασε το εδώ!

Δες επίσης: Συμβουλές Feng Shui για ένα ισορροπημένο σαλόνι

Σύνθετο σαλονιού Bristol

ξύλινο σύνθετο σύνθετα σαλονιού

Ένα σύνθετο με μίνιμαλ αισθητική που ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σαλόνια είναι το Bristol. Περιλαμβάνεις ράφια, βιτρίνες και βάσεις τηλεόρασης έτσι ώστε να έχεις το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μάλιστα, μπορείς να σκεφτείς δημιουργικά και να φτιάξεις όποια διάταξη θέλεις ή ακόμα και να την αλλάζεις ανά διαστήματα.

Θα το βρεις με έκπτωση εδώ!

Δες επίσης: Μοναδικά φωτιστικά για όλο το σπίτι

Σύνθετο σαλονιού Oak

άσπρο ξύλινο σύνθετο

Αν ψάχνεις ένα σύνθετο που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο τότε πρέπει να δεις το σύνθετο σαλονιού Oak. Η διχρωμία του είναι σίγουρα κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει. Συγκεκριμένα, είναι διαθέσιμο σε λευκό- φυσικό ξύλο και ανθρακί- φυσικό ξύλο. Περιλαμβάνει κρεμαστά ντουλάπια, ράφι και βάση τηλεόρασης, έτσι ώστε να έχεις χώρο για ότι χρειάζεσαι!

Αγόρασε το εδώ!

Δες επίσης: 15 Σαλόνια που θα είναι στη μόδα φέτος!

Σύνθετο σαλονιού Ben

ασπρόμαυρο σύνθετο σύνθετα σαλονιού

Έχεις ένα μοντέρνο σαλόνι και θέλεις ένα σύνθετο για να ολοκληρώσεις τη διακόσμηση του δωματίου; Το σύνθετο Ben είναι η τέλεια λύση! Ο συνδυασμός άσπρου με μαύρο είναι εγγύηση και παραπέμπει σε ένα σύγχρονο χώρο. Περιλαμβάνει βάση τηλεόρασης, κρεμαστές βιτρίνες και ράφι. Με τα στοιχεία αυτά το σαλόνι σου θα γεμίσει με στυλ και άποψη!

Θα το βρεις με έκπτωση εδώ!

Δες επίσης: Tips διακόσμησης για ένα όμορφο σαλόνι

Σύνθεση σαλονιού Tars

σαλόνι ξύλινα έπιπλα

Μια τέλεια επιλογή, ειδικά για ένα φοιτητικό σπίτι είναι η σύνθεση σαλονιού Tars. Αποτελείται από τραπεζάκι σαλονιού, μια μεγάλη και μια μικρή βιβλιοθήκη και έπιπλο τηλεόρασης. Με μίνιμαλ σχεδιασμό και μεταλλικές λεπτομέρειες μπορεί να κάνει τη διαφορά στο καθιστικό σου!

Θα το βρεις σε υπέροχη τιμή εδώ!