τρόποι διακόσμησης καναπέ

    7 Μοναδικοί τρόποι διακόσμησης καναπέ!

    Το σαλόνι μας αντικατοπτρίζει στοιχεία του χαρακτήρα και του στυλ μας, για αυτό θα σου δείξω ποιοι είναι οι σημαντικότεροι τρόποι διακόσμησης καναπέ, για να πάρεις ιδέες και να φτιάξεις τον χώρο που επιθυμείς.

    Απλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αναμορφώσεις τον καναπέ σου, ανάλογα τα μαξιλάρια αλλά και τα ριχτάρια που θα επιλέξεις. Δες παρακάτω τις επιλογές σου και επίλεξε την ιδανική για εσένα.

    7 Απλοί και εντυπωσιακοί τρόποι διακόσμησης καναπέ!

     

    Ίδια χρώματα στο χώρο και τα έπιπλα

    χρωματα στο δωματιο γκρι μαυρο πορτοκαλι

    Για εσένα που αγαπάς την συνοχή σε μια εικόνα, δεν έχεις παρά να επιλέξεις τις αποχρώσεις που έχει το δωμάτιο σου, και με τις ανάλογες να ”ντύσεις” και τον καναπές σου, αγοράζοντας τα αντίστοιχα ριχτάρια αλλά και μαξιλάρια.

    Μπορείς να δεις εδώ Πώς να καθαρίσεις τον καναπέ του σαλονιού!

    Ίδιο χρώμα τοίχου και μαξιλαριών

    χρωματα στα μαξιλαρια οπως ο τοιχος

    Για ένα αποτέλεσμα βγαλμένο από σελίδες διακόσμησης σπιτιού, δεν έχεις παρά να επιλέξεις μια ταπετσαρία τοίχου αλλά και το ίδιο σχέδιο στα μαξιλάρια για να φτιάξεις έτσι έναν ασύγκριτο χώρο με πολύ γούστο.

    Ίδιο χρώμα καναπέ και ριχτάρι

    ζαχαρι καναπες και ριχταρι

    Κάτι που οι περισσότεροι επιλέγουν, είναι το ίδιο χρώμα ριχτάρι με τον καναπέ, με μικρές ίσως παραλλαγές για να μην ρισκάρουν με τον υπόλοιπο χώρο. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι λίγο πιο κλασικό και συνηθισμένο, αλλά σίγουρα παραμένει διαχρονικό και κομψό.

    Μπορείς να δεις ακόμα 27 Μοναδικές ιδέες για καναπέ γωνία!

    Αντίθεση σε ριχτάρι και χρώμα καναπέσκουρος καναπες με ανοιχτοχρωμο ριχταρι

    Για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα, επίλεξε καναπέ σε σκούρες αποχρώσεις και παίξε με την αντίθεση στο χώρο. Αυτό θα το καταφέρεις επιλέγοντας ένα άλλο χρώμα σαν κυρίαρχο με το οποίο θα παίξεις σε διάφορες αποχρώσεις με τα αντικείμενα και τα διακοσμητικά.

    Μονοχρωμία σε όλο τον καναπέλιλα γκρι βελουτε καναπες

    Για μια εικόνα πιο αρχοντική αλλά παράλληλα και αρμονική, επίλεξε το βελούδο σαν ύφασμα στον καναπέ σου και διάλεξε τις ίδιες αποχρώσεις στα ριχτάρια και τα διακοσμητικά μαξιλάρια.

    Μπορείς να δεις επίσης 5 Τρόποι να εκμεταλλευτείς το χώρο πίσω από τον καναπέ!

    Έντονη αντίθεση ανάλογα την εποχήγκρι σκουρο καναπες με πορτοκαλι μαξιλαρια

    Μπορείς να παίξεις ανάλογα με την εποχή και να επιλέξεις έντονα σχέδια στα διακοσμητικά μαξιλάρια που θα φανερώνουν την εποχή που διανύουμε. Τα χρώματα που θα επιλέξεις να είναι συμβατά με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου, για πιο όμορφο αποτέλεσμα.

    Πολλά ριχτάριαροζ καναπες με γκρι μαξιλαρια

    Αν επιλέξεις να βάλεις πάνω από ένα ριχτάρι στον καναπέ σου, το αποτέλεσμα θα είναι μοντέρνο και εντυπωσιακό. Επίλεξε κοντινές αποχρώσεις που δένουν μεταξύ τους, για πιο αρμονική εικόνα.

    Μπορείς να δεις εδώ 5 Tips διακόσμησης για ένα μοντέρνο σαλόνι!

    Αυτές οι απλές συμβουλές για να βρεις ποιοι είναι οι τρόποι διακόσμησης καναπέ και να τους εφαρμόσεις στο δικό σου σπίτι, θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τον χώρο που ονειρεύεσαι.