τραπεζάκια μέσης για το σαλόνι

    10 Ιδιαίτερα και μοντέρνα τραπεζάκια για το σαλόνι!

    Γιατί να διαλέξεις ένα συνηθισμένο τραπεζάκι για το σαλόνι σου ενώ υπάρχουν τόσα υπέροχα και διαφορετικά σχέδια εκεί έξω; Ένα ιδιαίτερο τραπεζάκι μέσης όχι μόνο θα συμπληρώσει το καθιστικό σου αλλά θα αποτελεί και μια μοναδική δήλωση στυλ.

    Είναι ένας έξυπνος τρόπος να κάνεις τη διαφορά στο σπίτι σου καθώς το τραπεζάκι του καφέ συμπληρώνει σημαντικά τα υπόλοιπα έπιπλα στο σαλόνι. Το exypnes-idees.gr έχει συγκεντρώσει 10 καταπληκτικές προτάσεις για τραπεζάκι μέσης για ένα ιδιαίτερο καθιστικό!

    10 Ιδέες για εντυπωσιακά τραπεζάκια μέσης για το καθιστικό!

     

    1. Ψάθινο στρογγυλό τραπεζάκι για το σαλόνι!

    ψάθινο τραπεζάκι μέσης

    Ένα ψάθινο τραπεζάκι για το σαλόνι είναι τόσο μοντέρνο και ιδιαίτερο. Ένα τόσο απλό σχέδιο μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό σε κάθε καθιστικό. Επιπλέον, είναι και μια πιο οικολογική λύση για το σπίτι!

    Δες επίσης: 12+1 Minimal μαρμάρινα τραπεζάκια για το σαλόνι σου!

    2. Μίνιμαλ διαφανές τραπεζάκι μέσης!

    διάφανο τραπεζάκι σαλονιού

    Για τους λάτρεις του minimal, ένα διάφανο τραπεζάκι μέσης φαντάζει τέλεια επιλογή. Είτε πλαστικό είτε γυάλινο, είναι εξίσου εντυπωσιακό. Είναι ένα εξαιρετικά απλό σχέδιο το οποίο όμως είναι ενδιαφέρον και δεν υπάρχει σε πολλά σύγχρονα σπίτια!

    Δες επίσης: 28 Φανταστικά τραπεζάκια σαλονιού από ακατέργαστο ξύλο!

    3. Τραπεζάκι του καφέ για το σαλόνι με 2 κομμάτια!

    μοναδικό τραπεζάκι μέσης

    Πολύ μοντέρνα είναι και τα τραπεζάκια μέσης με δύο κομμάτια. Πολλές φορές αυτά αλληλοσυμπληρώνονται, μπαίνουν δηλαδή το ένα μέσα στο άλλο και ΄μαζεύονται’ ώστε να πιάνουν λιγότερο χώρο. Εάν όμως έχεις κόσμο ή θέλεις να ακουμπήσεις πολλά πράγματα, τα 2 piece τραπεζάκια σίγουρα θα σε εξυπηρετήσουν!

    Δες επίσης: 5 Φανταστικά DIY τραπεζάκια του καφέ και πως να τα φτιάξεις!

    4. Ιδιαίτερο τραπεζάκι για το σαλόνι από κορμό δέντρου!

    τραπεζάκι του καφέ στο σαλόνι από κορμό δέντρου

    Τα έπιπλα από τεράστιους κορμούς δέντρων είναι μια πρωτότυπη λύση για το σπίτι. Έτσι και ένα τραπεζάκι σαλονιού από φυσικό ξύλο θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει το καθιστικό σου να ξεχωρίζει!

    Δες επίσης: 5 Εναλλακτικά τραπέζια μέσης για ιδιαίτερα σαλόνια!

    5. Μαύρο τραπεζάκι μέσης για το καθιστικό!μαύρο τραπεζάκι του καφέ στο σαλόνι

    Το μαύρο χρώμα δεν συνηθίζεται στα έπιπλα. Ένα γυαλιστερό μαύρο τραπεζάκι όμως με μεταλλικά ‘πόδια’ είναι πολύ μοντέρνο και, χάρη στις γυαλάδες, δεν θα κάνει τον χώρο σου σκοτεινό. Ίσα ίσα που θα δημιουργήσει μια ωραία αντίθεση στο σαλόνι!

    Δες επίσης: 5 Συμβουλές για σωστή διαρρύθμιση σαλονιού!

    6. Τραπεζάκι σαλονιού με διαφορετικά επίπεδα!

    τραπεζάκι σαλονιού με διαφορετικά επίπεδα

    Τα διάφορα επίπεδα στο τραπεζάκι μέσης θα δώσουν μια άλλη αίσθηση στον χώρο σου. Θα δημιουργηθούν διαφορετικά ύψη από τα αντικείμενα πάνω σε αυτό και έτσι θα υπάρχει ένα παραπάνω ενδιαφέρον στο σαλόνι σου!

    Δες επίσης: Πως να φτιάξεις τραπεζάκι από καφάσια για τον κήπο σου!

    7. Χρυσό τραπεζάκι σαλονιού!

    χρυσό τραπεζάκι σαλονιού

    Το χρυσό μπαίνει όλο και περισσότερο στα σύγχρονα σπίτια καθώς προσδίδει ένα πολύ κομψό και πολυτελές vibe. Ένας τρόπος να το ενσωματώσεις στο σαλόνι σου είναι με ένα χρυσό τραπεζάκι του καφέ!

    8. Boho σκαλιστό τραπεζάκι μέσης!

    boho σκαλιστό τραπεζάκι μέσης για το σαλόνι

    Εάν το σπίτι σου είναι πιο έθνικ ή boho, ένα ξύλινο σκαλιστό τραπεζάκι του καφέ θα το ολοκληρώσει. Τέτοια κομμάτια είναι πραγματικά σαν έργα τέχνης και πέρα από λειτουργικά θα είναι και υπέροχα διακοσμητικά στοιχεία!

    Δες επίσης: 4 Συμβουλές για να Ανανεώσεις το Σαλόνι σου!

    9. Τραπεζάκι για το σαλόνι με γεωμετρίες!

    τραπεζάκι μέσης γεωμετρικό

    Στις τάσεις διακόσμησης εσωτερικού χώρου πρωταγωνιστούν τα έπιπλα και διακοσμητικά με γεωμετρίες, για αυτό και ένα γεωμετρικό τραπεζάκι σαλονιού θα ταίριαζε τέλεια σε ένα μοντέρνο σπίτι!

    Δες επίσης: Ιδέες για να μεταμορφώσεις το σαλόνι με μικρό κόστος!

    10. Τραπεζάκι βαλίτσα για ένα vintage καθιστικό!

    τραπεζάκι του καφέ σαλονιού βαλίτσα

    Δες επίσης: 3 Trends διακόσμησης σαλονιού για το 2020

    Αν θες να ξαναχρησιμοποιήσεις τυχόν παλιά σου αντικείμενα και να τα φέρεις στο σήμερα, σου έχουμε μια τέλεια ιδέα. Χρησιμοποίησε μια παλιά vintage βαλίτσα ως τραπεζάκι στο καθιστικό προσθέτοντας απλώς δύο στηρίγματα για πόδια!