διακοσμητικές πετσέτες κουζίνας

    6 DIY Ιδέες διακόσμησης για τον χώρο της κουζίνας!

    Η κουζίνα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για όλα τα σπίτια. Για κάποια λιγότερο και για άλλα περισσότερο. Κάποιοι το μόνο που κάνουν στην κουζίνα είναι να μαγειρεύουν, ενώ άλλοι την χρησιμοποιούν σαν το μέρος όπου απολαμβάνουν το φαγητό τους. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, θα πρέπει να προσέξεις την διακόσμηση του χώρου όσο και των υπολοίπων δωματίων του σπιτιού σου.

    Ο λόγος που θα πρέπει να το κάνεις είναι γιατί η διάθεσή σου όσο βρίσκεσαι στην κουζίνα θα πρέπει να είναι ανεβασμένη. Αν σου αρέσει ο συγκεκριμένος χώρος δε θα σε ενοχλήσει να περιμένεις το φαγητό περισσότερο. Όλα αυτά φυσικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και στο αποτέλεσμα του φαγητού.

    Πως να διακοσμήσεις τον χώρο της κουζίνας!

    Χρησιμοποίησε ξύλα κοπής για να διακοσμήσεις τον τοίχο της κουζίνας

    Τα ξύλα κοπής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν διακοσμητικά χώρου εκτός από το να σε βοηθάνε να κόβεις διάφορα υλικά στην προετοιμασία του φαγητού. Μπορείς να γράψεις κάποια γράμματα χρησιμοποιώντας μπογιά ή να ζητήσεις από κάποιο μαγαζί να σου φτιάξει γράμματα από ξύλο και να τα κολλήσεις επάνω τους.

    Φτιάξε μία λίστα για ψώνια με ξύλινη βάση

    Μία λίστα για ψώνια είναι απαραίτητη για να μπορείς ανά πάσα στιγμή να σημειώνεις τα πράγματα που σου λείπουν. Έτσι δε θα ξεχνάς τι θέλεις να αγοράσεις κάθε φορά που θέλεις να ψωνίσεις. Θα χρειαστείς μόλις τρία υλικά. Μία ξύλινη βάση, ρολό χαρτιού και μερικά μεταλλικά λαμάκια για να στερεώσεις το χαρτί.

    Βάλε αγαπημένες φωτογραφίες από το Instagram στο ψυγείο

    Σίγουρα θα έχεις κάποιες φωτογραφίες με τις αγαπημένες σου στιγμές. Μπορείς να τις τυπώσεις και να τις χρησιμοποιήσεις για να τις βάλεις πάνω στο ψυγείο σου. Έτσι κάθε φορά που θα κοιτάς το ψυγείο θα σου έρχονται όμορφες αναμνήσεις και θα αυτόματα θα φτιάχνει η διάθεση σου. Δες ακόμη 11 τρόπους για να κάνεις vintage διακόσμηση με φωτογραφίες!

    Βάλε ένα πίνακα για να γράφεις το μενού της εβδομάδας

    Μπορείς να βάλεις ένα μαύρο πίνακα κιμωλίας και να τον χρησιμοποιήσεις για να γράφεις το μενού της εβδομάδας. Πολλά είναι τα νοικοκυριά που σκέφτονται κάθε μέρα τι φαγητό θα φάνε την επόμενη μέρα και δυσκολεύονται. Είναι πιο εύκολο όμως όταν έχεις το μενού γραμμένο κάπου, συν του ότι θα κάνει πιο όμορφη και την διακόσμηση της κουζίνας σου. Δες ακόμη πως να φτιάξεις μόνος σου μπογιά μαυροπίνακα με μόλις 2 υλικά!

    Οργάνωσε τις κούπες σου κρεμώντας τες σε μια παλέτα

    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κομμάτι παλέτας για να κρεμάς τις κούπες σου. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις στην παλέτα είναι να καρφώσεις μερικά γατζάκια με λίγο μεγάλο άνοιγμα για να μπορούν να μπουν οι κούπες άνετα. Κρέμασέ το στον τοίχο και κάνε τον χώρο της κουζίνας σου πιο όμορφη και τη ζωή σου πιο εύκολη. Δες ακόμη 11 ιδέες για την μικρή κουζίνα του σπιτιού!

    Πάρε μερικές πετσέτες με σχέδια

    Δες επίσης: Τι να σκεφτείς πριν κάνεις ανακαίνιση την κουζίνα σου!

    Οι πετσέτες με σχέδια είναι όμορφες όταν βρίσκονται στα σωστά σημεία. Μπορείς για παράδειγμα να τις βάλεις στην πόρτα του φούρνου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως είναι να τις βγάζεις για να μη λερωθούν σε περίπτωση που βρίσκονται κοντά στο σημείο που μαγειρεύεις.