entona chromata gia na ananewseis to spiti sou

5 Έντονα χρώματα για να ανανεώσεις το σπίτι σου!

Ο καιρός έχει “ανοίξει” και μαζί του και η διάθεση μας για κάτι φρέσκο, για μια αλλαγή στην αύρα του σπιτιού. Και ποια καλύτερη αλλαγή από το να βάψεις το σπίτι σου. Καινούρια χρώματα, φρέσκια διάθεση και γενικά μια αίσθηση ευφορίας.

Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα μου αρέσει πάντα να βάφω το σπίτι δυο φορές το χρόνο για την αλλαγή από χειμώνα σε καλοκαίρι και καλοκαίρι σε χειμώνα. Μιας και είναι εποχή για αυτή την αλλαγή, σήμερα θα σου δείξω μερικά έντονα χρώματα για να να ανανεώσεις το σπίτι σου. Πάμε να τα δούμε;Είναι εκπληκτικά!

Υπέροχες χρωματικές επιλογές για το σπίτι

 

Χρυσό

Το χρυσό σαν επιλογή είναι από τις μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις  για αυτή την εποχή, μιας και δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας. Πέρα από αυτό, αν επιλέξεις να βάψεις χρυσό κάποιο δωμάτιο, επίλεξε αυτό που πραγματικά το λούζει ο ήλιος. Ειδικά τώρα που ο ήλιος είναι ακόμα πιο δυνατός, θα μπαίνει και θα γεμίζει το σπίτι με φως και συνδυαστικά με τον χρυσό τοίχο θα έχεις το πιο μαγικό, ζεστό αποτέλεσμα.

Δες επίσης: 15 Ιδέες για σαλόνι σε παστέλ χρώματα!

Ροζ

σαλόνι με ροζ τοίχοΤο ροζ σε πολλούς φαίνεται κοριτσίστικο και θηλυκό. Όμως για μένα ένα ροζ σαλόνι ή μια γωνιά ροζ μου θυμίζει κάτι από καλοκαίρι σε κάποιο εξωτικό μέρος, ίσως κάπου στο μεξικό. Για αυτό και πιστεύω πως ένας ροζ τοίχος είναι ότι πρέπει αυτή την εποχή. Μην το απορρίψεις αμέσως, δώστου λίγο χρόνο.

Σμαραγδί-πετρόλ

σμαραγδί-πετρόλ τοίχος, exypnes-idees.grΑυτό το σμαραγδί-πετρόλ εγώ να ξέρεις το έχω ερωτευτεί και θα είναι το χρώμα που θα μπει στο υπνοδωμάτιο μου. Συνδυασμένο με λευκά έπιπλα και σεντόνια, παίρνεις το απόλυτα φρέσκο, δροσερό αεράκι του καλοκαιριού. Μυρίζει ανανέωση και φρεσκάδα και είναι ό,τι χρειάζομαι για την αλλαγή στην κρεβατοκάμαρα μου!

Κοραλί

κοραλί τοίχοςΈντονο χρώμα το κοραλί, δεν υπάρχει αμφιβολία, το οποίο μπορεί να δώσει την ζεστασιά που δίνει το χρυσό. Η διαφορά είναι ότι το κοραλί σαν χρώμα έχει δική του προσωπικότητα και μπορεί να σε ταξιδέψει σε άλλες εποχές, παρασύροντας σου σε μια πιο vintage διακόσμηση. Ενδιαφέρον ακούγεται, έτσι δεν είναι!

Δες επίσης: 5 Χρώματα που μειώνουν το άγχος!

Μπλε

μπλε σκούρος τοίχοςΑχ ένας μπλε τοίχος είναι η ιδανική επιλογή για το γραφείο. Εκπέμπει δυναμισμό, “νεύρο” και ταυτόχρονα έχει και αυτή την ηρεμία που όταν μπεις στον χώρο απλά τον θαυμάζεις και ηρεμείς. Μη φοβηθείς να κάνεις έναν τοίχο σε μπλε σκούρα απόχρωση, γιατί θα το μετανιώσεις. Παίξε με μπλε-γκρι αποχρώσεις στους υπόλοιπους τοίχους του δωματίου και επίλεξε έναν που θα έχει έντονο μπλε χρώμα.